Konuştu

Konuştu

Son dakika konuştu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konuştu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konuştu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konuştu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konuştu gelişmeleri de dahil olmak üzere 182.194 konuştu haberi bulunmuştur. Tüm konuştu haberleri aşağıda listelenmiştir.
e-İmza'dan Sonra e-Mühür Geliyor! Bakan Uraloğlu: Gerekli hazırlık çalışmaları tamamlandı
e-İmza'dan Sonra e-Mühür Geliyor! Bakan Uraloğlu: Gerekli hazırlık çalışmaları tamamlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu’nda yapılan “Elektronik Mühür” düzenlemelerine dair açıklamalarda bulundu.
17.06.2024 Gündem
Adanalılar sıcaktan kaçıp yayla ve yazlıklara göç etti! cadde ve sokaklar Bomboş kaldı
Adanalılar sıcaktan kaçıp yayla ve yazlıklara göç etti! cadde ve sokaklar Bomboş kaldı Adana'da 9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilenler, yayla ve yazlık evlerine gidince cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.
17.06.2024 Adana
Mahallenin her sokağında su var, sadece  bu sokakta yok
Mahallenin her sokağında su var, sadece bu sokakta yok Adana'da bir mahallede tüm sokaklarında içme suyu akarken sadece bir sokağında suyun sabah kesilip gece geri gelmesi sokak sakinlerini perişan ediyor. Sokaktaki bir evde ikamet eden Hanifi Gidik, "Su sabah 10.00'da gidiyor, gece geliyor. Kurban Bayramı'nda rezil olduk. Bu sorunu bir türlü çözemediler" dedi.
17.06.2024 Adana
İnternetten alışveriş yapanlara kritik uyarı yapıldı! Cayma hakkı ve para iadesi ile ilgili flaş detay belli oldu
İnternetten alışveriş yapanlara kritik uyarı yapıldı! Cayma hakkı ve para iadesi ile ilgili flaş detay belli oldu İnternetten alışveriş yapanların sayısı her geçen gün artıyor. Kolay ulaşılabilir olması, kredi kartı ile taksit yapılabilmesi ve iade imkanın bulunması web siteleri üzerinden alışveriş yapan kişi sayısının artmasına yol açtı. Peki online platformlar üzerinden kredi kartı ile ödeme yaparak ürün satın almak ne kadar güvenli? Tüketiciler cayma hakkını hangi koşullarda kullanabiliyor? Avukat Sedef Selçuk internetten alışveriş yapanları uyararak 'cayma hakkı' ile ilgili, “Tüketicinin cayma hakkını kullanması durumunda, satıcı veya sağlayıcı cayma bildiriminin kendisine ulaştığı tarihten itibaren yedi gün içinde almış olduğu bedeli ve tüketiciyi borç altına sokan her türlü belgeyi, tüketiciye hiçbir masraf yüklemeksizin iade etmekle yükümlüdür. Tüketici, tahsil edemediği bedeli icra takibine konu ederek yasal faizi ile birlikte iade alabilir, uğradığı başkaca zarar var ise bunları da takibe konu edebilecektir.” diye konuştu.
17.06.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmetçik'in bayramını kutladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmetçik'in bayramını kutladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari Çukurca’daki 2’nci Hudut Tugay Komutanlığında bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’i telefonla arayarak, askerlerin bayramını kutladı. Erdoğan, konuşmasında "Ülkemizin dört bir yanında Mehmedimizin verdiği bu kahramanlık mücadelesi hiçbir zaman unutulmayacaktır" dedi.
16.06.2024 Gündem
Gaziantep'te kendini kesen acemi kasaplar hastanelere koştu
Gaziantep'te kendini kesen acemi kasaplar hastanelere koştu Kurban Bayramı'nın ilk günü, ülke genelinde acemi kasaplar hastanelere akın etti. Kendini yaralayan vatandaşlar acil servislerde yoğunluğa neden oldu.
16.06.2024 Gaziantep
Gaziantep'te cinnet getiren şahıs 4 arkadaşını katlederek intihar etti
Gaziantep'te cinnet getiren şahıs 4 arkadaşını katlederek intihar etti Gaziantep'te bilinmeyen bir nedenle cinnet getiren yabancı uyruklu şahıs, 4 arkadaşını öldürüp 2 kişiyi de yaraladıktan sonra intihar etti. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri yapılan işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.
16.06.2024 Gaziantep
Beşiktaş'ın yeni transferi Gabriel Paulista: Kendi hikayemi oluşturmak istiyorum
Beşiktaş'ın yeni transferi Gabriel Paulista: Kendi hikayemi oluşturmak istiyorum Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki ilk transferini stoper mevkisine yaptı. Siyah-beyazlı ekip, 33 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Gabriel Paulista'yla 3 yıllık sözleşme imzaladı. İmzanın ardından Gabriel Paulista, siyah-beyazlı ekibin sosyal medya hesaplarına açıklamalarda bulundu.
16.06.2024 Beşiktaş
Adana'da Babalar Günü'nde yaşadığı gururu anlattı! "Yalnız bırakmadı"
Adana'da Babalar Günü'nde yaşadığı gururu anlattı! "Yalnız bırakmadı" Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan ve 1992 yılında Şırnak Besler bölgesinde mayına basması sonucu sol ayağını kaybederek ampüte olan Gazi Yasin Sakallı, Babalar Günü'nde gurur dolu bir gün yaşadığını ifade etti.
17.06.2024 Adana
Oktay Kaynarca'dan evlilik ve çocuk açıklaması
Oktay Kaynarca'dan evlilik ve çocuk açıklaması Oktay Kaynarca, yoğun geçen sezonun ardından soluğu Bodrum'da aldı. Tatilin kısa süreceğini söyleyen 59 yaşındaki oyuncu, yeni sezon planları hakkında konuştu. Özel hayatıyla da zaman zaman gündeme gelen Kaynarca, "Aile kurma ve çocuk sahibi olmak ister misiniz?" sorusuna da cevapladı.
16.06.2024 Magazin
Çamlıca Camii'nde bayram namazı kılındı! Vatandaşlar akın etti
Çamlıca Camii'nde bayram namazı kılındı! Vatandaşlar akın etti Kurban Bayramı'nın gelmesiyle İstanbul'da camiler doldu taştı. Bayram namazını kılmak için birçok vatandaş Çamlıca Camii'ne akın etti.
16.06.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Biz kaya gibi bir Cumhur İttifakı'yız, bizde çatlama olmaz
MHP lideri Bahçeli: Biz kaya gibi bir Cumhur İttifakı'yız, bizde çatlama olmaz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in, Beştepe'deki anıt mezarını ziyaret etti. Bahçeli, ziyaretin ardından yaptığı açıklama, "Cumhur İttifakı devam edecektir. Bizde çatlama olmaz. Biz ne kerpiciz ne toprağız. Biz kaya gibi bir Cumhur İttifakı'yız. Kayaların parçalanması gürültülü olur ama sonuç vermez. O yüzden siyasiler kaynaşmada, barışmada samimi olmalı, milletin huzurunu bozacak davranışlardan kaçınmalı." ifadelerini kullandı.
16.06.2024 Gündem
AOSB uluslararası standartları ile yatırımcının öncelikli tercihi oldu! Bir ilki gerçekleştirdiler
AOSB uluslararası standartları ile yatırımcının öncelikli tercihi oldu! Bir ilki gerçekleştirdiler Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), sahip olduğu uluslararası standartlardaki alt ve üst yapısı ile yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.
16.06.2024 Adana
Adana'da şehit annesinden yürek yakan sözler! "Bizim gözyaşlarımız zalimlere azap olsun"
Adana'da şehit annesinden yürek yakan sözler! "Bizim gözyaşlarımız zalimlere azap olsun" Adana'da şehit annesi Zeynep Uçar, "Yılanlardan korkmasam gece de oğlumun mezarı başında yatarım" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
15.06.2024 Adana
Euro 2024 heyecanı Togg'da... A Milli Takım maçları Togg ekranlarından da izlenebilecek
Euro 2024 heyecanı Togg'da... A Milli Takım maçları Togg ekranlarından da izlenebilecek Kurban Bayram tatiliyle birlikte Euro 2024 heyecanı da başladı. Avrupa ülkelerinin kıyasıya mücadele ettiği maçlar, Türkiye’de ilk kez bir aracın ön panelinden de izlenebiliyor. D-Smart GO sayesinde bu deneyimi sadece Togg kullanıcıları yaşıyor.
15.06.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu 106 gün sonra yakalandı! Aci ailesi CNN TÜRK'e konuştu: Oğlumun mezarına gidip müjdeyi vereceğim
Eylem Tok ve oğlu 106 gün sonra yakalandı! Aci ailesi CNN TÜRK'e konuştu: Oğlumun mezarına gidip müjdeyi vereceğim Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok Amerika’ya kaçmıştı. Kırmızı bültenle aranan anne ve oğlu 106 gün sonra Amerika’da yakalandı. Hürriyet’e konuşan baba Özer Aci “Havalimanında o cani annenin gözüne bakacağım” dedi.
15.06.2024 Gündem
Uğur Aslan'dan samimi açıklamalar: Tuvalet bekçiliği yaptım
Uğur Aslan'dan samimi açıklamalar: Tuvalet bekçiliği yaptım Oyuncu ve müzisyen Uğur Aslan, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu “Empati” programına konuk oldu.
15.06.2024 Magazin
Bakanlıktan bayram trafiğine yakın takip
Bakanlıktan bayram trafiğine yakın takip Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı tatilinde karayolu trafiğinin Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) ile anlık olarak yakından takip edildiğini söyledi.
15.06.2024 Gündem
Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı “Turnikelendi”
Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı “Turnikelendi” Sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı Neler Oluyor Hayatta’nın sürpriz konuğu, yıllar sonra “Turnike” ile ekranlara dönmeye hazırlanan duayen sunucu Mehmet Ali Erbil oldu. Mali, Turnike’nin ilk provasını ise katıldığı programda yaptı.
15.06.2024 Magazin
Marmara Üniversitesi’nden Görsel İletişim ve Dijital Medya tezsiz yüksek lisans programı
Marmara Üniversitesi’nden Görsel İletişim ve Dijital Medya tezsiz yüksek lisans programı Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Radyo TV Sinema Anabilim Dalı bünyesinde açılan Görsel İletişim ve Dijital Medya Bilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programı, dijital medyanın, görsel tasarımın ve yapay zekânın hızla geliştiği günümüzde, bu alanlarda uzmanlaşmak isteyenlere eşsiz bir fırsat sunuyor.
15.06.2024 Çalışma Hayatı
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur böyle yakalanmış
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur böyle yakalanmış İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart gecesi Eylem Tok ile Bülent Cihantimur'un oğlu Timur Cihantimur, 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci'yi hayattan kopardı. Kazanın ardından cani anne ile katil oğlu, önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçtı. Haklarında kırmızı bülten ile yakalama kararı çıkartılan Tok ile katil oğlu hakkında çarpıcı bir gelişme yaşandı. Adalet Bakanı Tunç, İstanbul'da 1 kişinin öldüğü trafik kazasının ardından ABD'ye kaçan Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un Türkiye'nin iade talebi kapsamında yakalandığını bildirdi. Öte yandan Eylem Tok ve oğlunun nasıl yakalandığı ortaya çıktı.
14.06.2024 Gündem
Adana Çukurova'da ilk kez ekilen karabuğdayın hasadı yapıldı
Adana Çukurova'da ilk kez ekilen karabuğdayın hasadı yapıldı Adana Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Çukurova'da ilk defa ekimi gerçekleştirilen karabuğdayda dekardan alınan ortalama üzerindeki verim, bölgeye yeni bir ürünün kazandırılmasına yönelik çiftçiye umut oldu.
14.06.2024 Adana
Gaziantep'te 730 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı! Vali Çeber yalnız bırakmadı
Gaziantep'te 730 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı! Vali Çeber yalnız bırakmadı Gaziantep'te 2023-2024 eğitim-öğretim yılı sona ererken 730 bin civarında öğrenci karnesini aldı.
15.06.2024 Gaziantep
Hastanede karne heyecanı! Büyük mutluluk yaşadılar
Hastanede karne heyecanı! Büyük mutluluk yaşadılar Erzurum Şehir Hastanesi'nde çeşitli hastalıklardan tedavi gören ve oluşturulan hastane okulunda eğitimlerine devam eden 10 ilkokul öğrencisi karnelerini alma sevinci yaşadı.
14.06.2024 Gündem
Adana Ceyhan'da İnönü Mahallesi'nin 30 yıllık yol sorunu tarihe karışıyor
Adana Ceyhan'da İnönü Mahallesi'nin 30 yıllık yol sorunu tarihe karışıyor Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Ceyhan'ın İnönü Mahallesi'nde 30 yıllık yol sorununu bitiriyor.
14.06.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Konuştu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konuştu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.