Konsomatris

Konsomatris

Son dakika konsomatris haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konsomatris ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konsomatris haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konsomatris

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konsomatris gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 konsomatris haberi bulunmuştur. Tüm konsomatris haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konsomatris çalıştıran eğlence mekanına baskın!
Konsomatris çalıştıran eğlence mekanına baskın! Sinop'ta alkollü eğlence mekânına yapılan baskında amaç dışı faaliyet gösterdiği, kadınların konsomatris olarak çalıştığı tespit edildi. İşyerine ve şahıslara toplam 110 bin TL para cezası kesildi.
29.12.2022 Yaşam
Müzikhol baskınında yabancı uyruklu kadınlar gizli bölmede yakalandı
Müzikhol baskınında yabancı uyruklu kadınlar gizli bölmede yakalandı Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir müzikholde yabancı uyruklu kadınların konsomatris olarak çalıştırıldığı ihbarını alan polis, iş yerine düzenlediği baskında gizli bölmede saklanan Özbekistan ve Kırgızistan uyruklu 5 kadını yakaladı.
22.10.2022 Yaşam
18 yaşından küçük çocuklara pavyon tuzağı! Böyle kandırıyorlar...
18 yaşından küçük çocuklara pavyon tuzağı! Böyle kandırıyorlar... Konya’dan 3 ay önce Muğla Milas’a çalışmaya gelen 18 yaşındaki Zehra Bayır, kardeşinin tedavi masraflarını karşılayabilmek için bir işletmede(pavyonda)çalışmaya başladı. İddiaya göre işletme sahipleri, Bayır’a toplu ödeme yapacaklarını söyleyerek bu süre içinde ödeme yapmadı. Kardeşinin tedavisi için Konya’ya gideceğini ve yaklaşık 50 bin liralık alacağının olduğunu söyleyen Bayır ile işletme sahipleri tartıştı. İşyeri sahipleri, Bayır’ın başına sert bir cisimle vurdu ardından işletmenin bahçesindeki havuza attı. Soruşturmada gözaltına alınan 7 kişiden 3’ü tutuklandı. Henüz 18 yaşında bir pavyonda çalışan ve katledilen Bayır’ın ölümünün ardından sosyal medyada, 18 yaşının altındaki kız çocukların kafe görünümlü pavyonlarda çalıştırıldığı iddia edildi.
6.08.2022 Gündem
'Palalı Sabri'ye fuhuş çetesi soruşturmasında 248 yıl hapis istemi
'Palalı Sabri'ye fuhuş çetesi soruşturmasında 248 yıl hapis istemi Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere elindeki palayla saldıran ve Palalı Sabri olarak da bilinen Sabri Çelebi'nin Fas-İstanbul arasında "fuhuş hattı" kurduğu iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, firari şüpheli Sabri Çelebi'nin de arasında bulunduğu 10 şüpheli hakkında 2 yıldan 248 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.
1.07.2022 Yaşam
Barda konsomatrisle konuşurken oturduğu masada vuruldu! Kanlar içinde yere yığıldı
Barda konsomatrisle konuşurken oturduğu masada vuruldu! Kanlar içinde yere yığıldı Adana'nın Seyhan ilçesinde, barda konsomatrisle sohbet eden Cumali G., oturduğu masada tabancayla vuruldu. Bu anlar, kameraya yansırken, Cumali G. hastaneye kaldırıldı.
3.06.2022 Yaşam
İstanbul'da eğlence mekanlarına gece denetimi: 47 kadın gözaltında
İstanbul'da eğlence mekanlarına gece denetimi: 47 kadın gözaltında İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, eğlence mekanlarına yönelik denetleme yaptı. Denetlemelerde konsomatris olarak çalışan 47 kadın ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.
23.10.2021 Yaşam
İstanbul'da suçüstü yakalandılar! Çok sayıda kadın gece yarısı...
İstanbul'da suçüstü yakalandılar! Çok sayıda kadın gece yarısı... İstanbul'da dün gece bar, disko, pavyon gibi umuma açık yerlere yapılan baskınlarda konsomatris olarak çalıştıkları tespit edilen 31 kadın haklarında işlem yapılmak üzere Ahlak ve Kumar Büro Amirliğine götürüldü.
16.10.2021 Gündem
Eğlence mekanlarında gece baskını! 67 kadın...
Eğlence mekanlarında gece baskını! 67 kadın... Sarıyer, Beyoğlu ve Bakırköy'de eğlence mekanlarına yönelik yapılan denetimlerde 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olan bir kişi yakalandı. 2 ruhsatsız mekan ve 4 TAPDK belgesiz mekana işlem uygulanırken, mekanlarda konsomatris olarak çalıştığı tespit edilen 7 yabancı uyruklu olmak üzere toplam 67 kadın ve sigortasız olarak çalıştırılan 16 kişi işlemler için emniyet müdürlüklerine götürüldü.
25.09.2021 Gündem
Ankara'da eğlence kulüplerine gece baskını
Ankara'da eğlence kulüplerine gece baskını Ankara'da koronavirüs tedbirlerine rağmen gece faaliyetini sürdürdüğü belirlenen eğlence merkezi sahiplerine ve müşterilere para cezası uygulandı. Denetimde bir otelin üst katının da eğlence kulübüne dönüştürüldüğü belirlendi.
25.05.2021 Gündem
Aleyna Çakır'ın ölümünde bir numaralı şüpheliydi! Ümitcan Uygun tutuklandı
Aleyna Çakır'ın ölümünde bir numaralı şüpheliydi! Ümitcan Uygun tutuklandı Ankara'da Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in (21) ölümüyle gündeme gelen ve serbest bırakılan, dün uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Ümitcan Uygun, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ümitcan Uygun mahkemece tutuklandı. Öte yandan baba Durak Uygun'un polisteki ifadesinde oğlu Ümitcan Uygun'un herhangi bir işte çalışmadığını ve geliri olmadığını, uyuşturucu kullanıp kullanmadığını bilmediğini ifade ettiği belirtildi.
11.01.2021 Yaşam
Samsun'da 250 polisle "şok uygulama" yapıldı
Samsun'da 250 polisle "şok uygulama" yapıldı Samsun Emniyet Müdürlüğü, Bafra ilçesinde 250 polisle "şok uygulama" gerçekleştirdi.
26.09.2020 Gündem
Fuhuş parası yüzünden kardeşinin nişanlısını öldürdü
Fuhuş parası yüzünden kardeşinin nişanlısını öldürdü Bursa'da kadın ticareti yapan iki kadın elde edilen para sebebiyle birbirine girdi. Nejla S., (44), kardeşi Ahmet S.'nin nişanlısı Betül Şanal’ı (33) bıçaklayarak, öldürdü.
12.06.2020 Yaşam
Konsomatris aşkı kanlı bitti!
Konsomatris aşkı kanlı bitti! Konsomatris Irmak Kravishvili’yi öldüren iki zanlı tutuklandı. Zanlılardan birinin Kravishvili’ye âşık olduğu, parası bitince masasına oturamadığı için gurur yaptığı ifade edildi.
2.02.2020 Yaşam
Fuhuş operasyonu! 5 kadın kurtarıldı
Fuhuş operasyonu! 5 kadın kurtarıldı Antalya’nın Finike ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda, zorla fuhuşa sürüklendiği iddia edilen 4 Gürcistan, 1 Moldova vatandaşı olmak üzere toplam 5 yabancı uyruklu kadın kurtarıldı.
5.01.2020 Yaşam
Detaylar ortaya çıktı! İşte adım adım o anlar...
Detaylar ortaya çıktı! İşte adım adım o anlar... İstanbul Beyoğlu’nda hanutçular vasıtasıyla mekanlarına çektikleri turistlere yüksek hesap keserek soygun yapan fahiş hesap şebekelerinin hedef aldığı turistleri Avrupalı ve Ortadoğulu olarak ayırarak soyduğu ortaya çıktı. Gözaltında tutulan şebeke mensuplarından birisinin itirafına göre, çoğunluğu Arap Ortadoğulu turistleri yanlarına konsomatris oturtup yüksek hesap keserek soyan şebekeler, Avrupalı turistleri ise farklı eğlence sunumu adıyla fahiş hesap keserek soymuş.
25.12.2019 Gündem
O babadan açıklama: 'Ben kaçırmadım'
O babadan açıklama: 'Ben kaçırmadım' Antalya'dan, boşanma davaları süren Rus eşi Ekatarina Efimova'nın (32) yanındaki yaşları 4 ile 5 yaşındaki çocuğunu kaçırarak Denizli'de Suriyeli bir ailenin yanında sakladığı ileri sürülen Bekir A. (35), hakkındaki iddiaları yanıtladı. Bekir A., çocuklarını kaçırmadığını, annelerinin bakamadığı gerekçesiyle kendisinin teslim ettiğini belirtip, "Evlenmeden önce gazinolarda çalışmış, benden bunu gizledi. Öğrenince kavga ettik. Bu yüzden daha önce de çocuklarımı Rusya'ya kaçırdı. İkinci kez kaçırmasına izin veremem. Çocuklarımı kaçırmadım, kendisi bana teslim etti" dedi.
18.12.2019 Gündem
Pavyonda çalışmaya zorlayan eski eşinden 4 yıldır kaçıyor
Pavyonda çalışmaya zorlayan eski eşinden 4 yıldır kaçıyor Eski eşi tarafından sürekli darp edilen ve eşi cezaevine girdiği sırada 4 kız çocuğu ile Adana'daki evini terk eden Ayşe Özkaya isimli kadın 4 yıldır eşinden köşe bucak kaçıyor.
14.10.2019 Yaşam
İstanbul'da 'çürük elma' operasyonu! Tutuklandılar
İstanbul'da 'çürük elma' operasyonu! Tutuklandılar Bir hafta önceki baskında suç unsuruna rastlanmayan gece kulübünden, bir hafta sonra 27 kaçak konsomatris çıktı. 3 köstebek, 8 erkete, 9 mekan sahibi tutuklandı.
25.09.2019 Yaşam
Sevgiliye 55 bıçağa 'kendimi kaybettim' savunması
Sevgiliye 55 bıçağa 'kendimi kaybettim' savunması Burdur'da tartıştığı Azeri sevgilisi Ganıra Cabbarova'yı(24) takside 55 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Halil Acar (24), ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle açılan davada hakim karşısına çıktı. Acar, "Yolda eski sevgililerinden birinin otelde beklediğini öğrenince tartışmaya başladık. Ağır küfürler ve hakaretler etti. Kendimi kaybettim ve bıçaklamaya başladım" dedi.
28.05.2019 Yaşam
Jandarmada fuhuş operasyonu:  20'si kadın 24 gözaltı
Jandarmada fuhuş operasyonu: 20'si kadın 24 gözaltı İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nca, Silivri'de bulunan 2 otel ve bir kafe-bara eş zamanlı fuhuş operasyonu düzenlendi. Operasyonlarda 20 yabancı uyruklu kadın, işletme sahipleri ve işletme müdürleri gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen yabancı uyruklu kadınlardan 3'ünün HIV virüsü taşıdığı tespit edildi.
23.12.2018 Yaşam
Genç kızları fuhşa teşvikle suçlanan 2 kişi tutuklandı
Genç kızları fuhşa teşvikle suçlanan 2 kişi tutuklandı Muğla'da maddi sıkıntı çeken genç kızları fuhşa, üniversite öğrencilerini de içkili mekanlarda konsomatris olarak çalışmaya teşvik ettikleri belirlenip, polis tarafından gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
17.12.2018 Yaşam
Başka erkekle öpüşürken çekilen fotoğrafını kocasına attı
Başka erkekle öpüşürken çekilen fotoğrafını kocasına attı Konya'da Mesut Babayiğit (35), eğlence mekanında çalışan 1 yıllık eşi Hanife Babayiğit'i (24) iş çıkışı araziye götürüp tüfekle vurduktan sonra ağır yaralı halde hastaneye bırakarak kaçtı. Son sözlerinde kendisini eşinin vurduğunu söyleyen Hanife Babayiğit yaşamını yitirirken, polis tarafından yakalanan Mesut Babayiğit tutuklandı.
2.11.2018 Yaşam
Mahkemeden konsomatris anne kararı
Mahkemeden konsomatris anne kararı İzmir'de bir barda şarkıcılık ve konsomatrislik yapan 39 yaşındaki R.E ile aynı yaştaki eşi H. E. 6 yıllık evliliklerini bitirmeye karar verdi. Mahkemeden küçük çocuklarının velayeti için ise dikkat çeken bir karar çıktı.
10.10.2018 Gündem
Çocuk evinden kaçan kız, gazinoda çalışırken bulundu
Çocuk evinden kaçan kız, gazinoda çalışırken bulundu UŞAK'ta 161 gündür kayıp olan 17 yaşındaki kız çocuğu F.Ç., jandarmanın bir gazinoda yaptığı denetimde, konsomatris olarak çalışırken bulundu. F.Ç., Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Uşak İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Sitesi ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi'ne teslim edildi
12.09.2018 Gündem
Rus konsomatris suikastçının evini çizdi
Rus konsomatris suikastçının evini çizdi Rusya'nın eski Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'u öldüren FETÖ'cü polis Mevlüt Mert Altıntaş'ın saldırı öncesi birlikte olduğu Rus konsomatris Natalya V.L.'nin ifadesine ulaşıldı.
25.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Konsomatris ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konsomatris haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.