Konfederasyon Kupası

Konfederasyon Kupası

Son dakika konfederasyon kupası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konfederasyon kupası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konfederasyon kupası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konfederasyon Kupası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konfederasyon kupası gelişmeleri de dahil olmak üzere 287 konfederasyon kupası haberi bulunmuştur. Tüm konfederasyon kupası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tokyo'da şampiyon Brezilya!
Tokyo'da şampiyon Brezilya! Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda İspanya ile final oynayan Brezilya güçlü rakibini uzatmalarda 2-1'lik skorla devirdi ve şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Beto Galatasaray'a transfer oluyor
Beto Galatasaray'a transfer oluyor Galatasaray'da Muslera'nın uzun süreli sakatlığının ardından transfer gündemine deneyimli isim Beto geldi. Göztepe'den ayrılan 38 yaşındaki milli kaleci Beto'nun Galatasaray ile anlaştığı öne sürüldü
27.07.2020 Galatasaray
Felipe Melo: Chiellini beni kötülüyor çünkü ona kafa atmıştım
Felipe Melo: Chiellini beni kötülüyor çünkü ona kafa atmıştım Felipe Melo, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden tartıştığı Giorgio Chiellini hakkında yeni açıklamalar yaptı.
13.05.2020 Futbol
Selçuk Şahin'den Galatasaray açıklaması: Ancak böyle 20 yılda bir olur!
Selçuk Şahin'den Galatasaray açıklaması: Ancak böyle 20 yılda bir olur! Bursaspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu Selçuk Şahin, kariyeri boyunca karşılaştığı önemli anlardan bahsederken 2009-10 sezonunda Galatasaray'a 36 metreden attığı golün inanılmaz bir an olduğunu söyledi. Selçuk Şahin, Galatasaray'ın bu sezonki Fenerbahçe galibiyeti için ise "20 yılda bir olur ama Fenerbahçe, yine böyle seri yakalayacak bir takım" açıklaması da yaptı.
5.05.2020 Süper Lig
Milli takım tarih yazdı! Türkiye - Fransa: 2-0
Milli takım tarih yazdı! Türkiye - Fransa: 2-0 EURO 2020 (Avrupa Futbol Şampiyonası) Elemeleri H Grubu'nda, A Milli Takımımız, son dünya şampiyonu Fransa'ya hezimeti yaşattı. Türkiye, Fransız Milli Takımı'nı sahada silerek 2-0 mağlup etti. Zorlu maçta Milliler, Kaan Ayhan'ın golüyle üstünlüğü yakaladı. 40. dakikada sahneye Cengiz Ünder çıktı. Milli takım, tarihinde ilk kez Fransa'ya üstünlük sağladı.
9.06.2019 Futbol
Şenol Güneş: İlk hedefimiz EURO 2020'ye katılmak
Şenol Güneş: İlk hedefimiz EURO 2020'ye katılmak A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
18.03.2019 Futbol
Grupta 1. belli 2. kim olur?
Grupta 1. belli 2. kim olur? Panzerler'in gruptan rahat çıkması beklenirken, G.Kore'nin şansı bile yok.
12.06.2018 Arşiv
Konfederasyon Kupası tarih oluyor!
Konfederasyon Kupası tarih oluyor! FIFA Başkanı Gianni Infantino, Dünya Kupası'na ek olarak 2 yılda bir "Mini Dünya Kupası" düzenlenmesini planlıyor.
2.05.2018 Futbol
Pepe'den 'Come to Beşiktaş' itirafı
Pepe'den 'Come to Beşiktaş' itirafı Beşiktaş'ın tecrübeli savunma oyuncusu Kepler Laveran Lima Ferreira (Pepe) Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve Kadınları Derneği dergisine (BEGİKAD) açıklamalarda bulundu.
28.03.2018 Beşiktaş
Ricardo Quaresma, 16 ayda 3 kupa kazandı!
Ricardo Quaresma, 16 ayda 3 kupa kazandı! Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma,16 ayda 81 maç oynarken 3 kupa kazandı!
26.10.2017 Beşiktaş
Göztepe'den bir bomba transfer daha
Göztepe'den bir bomba transfer daha Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, Portekizli file bekçisi Antonio Alberto Bastos Pimparel'i (Beto) kadrosuna dahil etti.
31.07.2017 Süper Lig
İşte Isla'nın geliş tarihi
İşte Isla'nın geliş tarihi İtalyan basını, Mauricio İsla’nın Cagliari ile sözleşmesini fesh etme konusunda anlaştığını yazdı. İtalyanlar’a göre bugün İstanbul’a gelecek olan 29 yaşındaki oyuncu ile Sarı-Lacivertliler 3 yıllık sözleşme imzalayacak.
18.07.2017 Fenerbahçe
Medel ile anlaşma tamam
Medel ile anlaşma tamam Bordo-Mavililer’in uzun süredir ilgilendiği Gary Medel, Fırtına’nın sözleşme teklifini kabul etti. Şilili futbolcunun, 1-2 gün içerisinde Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.
8.07.2017 Trabzonspor
Devler Ligi'ne taş gibi savunma
Devler Ligi'ne taş gibi savunma Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmayı ilk hedef olarak belirleyen Beşiktaş, Pepe transferiyle bu anlamdaki en büyük hamleyi yaptı. Portekizli yıldızın gelişiyle birlikte Kartal rüya gibi bir defans hattı yarattı.
7.07.2017 Beşiktaş
"İz bırakmaya geldim"
"İz bırakmaya geldim" “Transferde Beşiktaşlı taraftarların bana ve aileme gösterdiği sevgi karar vermemi kolaylaştırdı. Kendimi bu ailenin bir parçası olarak görüyorum.”
5.07.2017 Beşiktaş
Hugo Almeida: Taraftarlar ona bayılacak
Hugo Almeida: Taraftarlar ona bayılacak Pepe'yi Portekiz ve Porto'da birlikte forma giydiği Beşiktaş'ın eski oyuncusu Hugo Almeida'ya sorduk.
5.07.2017 Beşiktaş
Ronaldo ayrılmayacağını açıkladı!
Ronaldo ayrılmayacağını açıkladı! Portekiz Milli Takımı'yla Konfederasyon Kupası'nda bulunan Cristiano Ronaldo, Real Madrid'den ayrılacağı iddialarına "Ayrılmıyorum" cevabını verdi
4.07.2017 Futbol
Trabzonspor'da yıldızlar için kritik hafta!
Trabzonspor'da yıldızlar için kritik hafta! Trabzonspor’da en kritik hafta başladı...
4.07.2017 Trabzonspor
Pepe'yi bitirmeye gittiler
Pepe'yi bitirmeye gittiler Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Futbol Direktörü Ali Naibi ve menajer Ahmet Bulut’tan oluşan ekibe başkan Orman’ın da Portekiz’de katılacağı öğrenildi
3.07.2017 Beşiktaş
Maç heyecanı ekranı işgal etti!
Maç heyecanı ekranı işgal etti! 2 Temmuz tarihinin izlenme oranları açıklandı. TRT 1'de yayınlanan "Şili-Almanya FIFA 2017 Konfederasyon Kupası" karşılaşması 1. sıraya oturdu.
3.07.2017 Televizyon
Pepe'den transfer açıklaması
Pepe'den transfer açıklaması Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan savunma oyuncusu Pepe, Konfederasyon Kupası sonrası konuştu.
3.07.2017 Beşiktaş
Pepe, yakında yola çıkıyor!
Pepe, yakında yola çıkıyor! PSG, Pepe transferinde devreden çıktı. Beşiktaş ise 2 yıl için toplamda 10 milyon Euro’luk teklifini masaya koyup, resmi yetkiyi menacer Ahmet Bulut’a verdi. Görüşmelerden olumlu sonucun çıkması ve Portekizli stoperin yakında İstanbul’a gelmesi planlanıyor.
3.07.2017 Beşiktaş
Konfederasyon Kupası'nda şampiyon Almanya!
Konfederasyon Kupası'nda şampiyon Almanya! Konfederasyonlar Kupası'nda şampiyon finalde Şili'yi 1-0 yenen Almanya oldu.
2.07.2017 Futbol
Pepe için Quaresma devreye girdi
Pepe için Quaresma devreye girdi Portekizli dünyaca ünlü futbolcuya teklifini yapan Beşiktaş, imza parası konusunda henüz anlaşamadığı tecrübeli stoper için Ricardo Quaresma’yı devreye soktu. Kartal pazarlıkları sürdürürken Q7 de, vatandaşını ikna etmek için her şeyi yapıyor.
30.06.2017 Beşiktaş
Rusya'da ilk finalist belli oldu
Rusya'da ilk finalist belli oldu Normal süre ve uzatma devreleriyle birlikte toplam 120 dakikada gol sesi gelmeyen maçta seri penaltılarda Claudio Bravo 3 kurtarış yaptı ve Portekiz’i eleyen Şili finale çıktı
28.06.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Konfederasyon Kupası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konfederasyon kupası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.