Kocaeli Valiliği

Kocaeli Valiliği

Son dakika kocaeli valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kocaeli valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kocaeli valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kocaeli Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kocaeli valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 372 kocaeli valiliği haberi bulunmuştur. Tüm kocaeli valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Limanda atık tankında patlama meydana geldi
Limanda atık tankında patlama meydana geldi Kocaeli'nin Derince ilçesindeki özel limanda, atık tankında patlama oldu. Patlama sonrası çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
4.03.2024 Gündem
Kocaeli'nde motokuryelere yasak geldi
Kocaeli'nde motokuryelere yasak geldi Kocaeli'nde yoğun kar yağışı sebebiyle motokuryelerin çalışması perşembe sabahına kadar yasaklandı.
7.02.2023 Gündem
MEB kararı resmen duyurdu! 81 ilde geçerli olacak, yüzde 25 ile sabitlendi
MEB kararı resmen duyurdu! 81 ilde geçerli olacak, yüzde 25 ile sabitlendi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni bir karar alındı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 'yüzde 25 artışla sabitleme kararı aldık' diyerek duyurdu. Son 2 haftadan beri ciddi şikayetler alındığını belirten Bakan Özer, gerekli yazışmalar tamamlandıktan sonra tüm illerin bilgilendirileceğini açıkladı. İşte detaylar...
31.10.2022 Eğitim
Kocaeli'de ormanlara girmek yasak mı? Kocaeli orman yasağı ne zaman kalkacak?
Kocaeli'de ormanlara girmek yasak mı? Kocaeli orman yasağı ne zaman kalkacak? Kocaeli orman yasağı ne zaman kalkacak, Kocaeli'de ormanlara girmek yasak mı? Kocaeli'de ormanlık alanlara girişler, 31 Ağustos'a kadar yasaklandı.
26.07.2022 Yaşam
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Kurban, toplumunun farklı kesimleri arasında sevgi ve saygıyı güçlendirir
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Kurban, toplumunun farklı kesimleri arasında sevgi ve saygıyı güçlendirir Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Kurban, yardımlaşma ve paylaşma ile toplumsal huzuru ve güveni pekiştirmektedir. Toplumun farklı kesimleri arasında sevgi ve saygı duygularını güçlendirir. Tıpkı zekat gibi, sadaka gibi, yardımlaşma gibi, dayanışma gibi. İnfakın en önemli unsurlarından birisidir" dedi
3.06.2022 Gündem
Mayıs ayında kar yağdı! 'Yaz ayını beklerken köyümüze kar yağdı'
Mayıs ayında kar yağdı! 'Yaz ayını beklerken köyümüze kar yağdı' Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde 10 gündür soğuk ve yağışlı hava etkili olurken, mayıs ayının son günlerinde yüksek kesimlere kar yağdı.
25.05.2022 Gündem
Kocaeli Valiliği'nden TIR'dan inip koşarak kaçan göçmenlerle ilgili açıklama
Kocaeli Valiliği'nden TIR'dan inip koşarak kaçan göçmenlerle ilgili açıklama Kocaeli'de bir tır dolusu göçmenin kaçtığı anların paylaşıldığı görüntüler ile ilgili Kocaeli Valiliği açıklamalarda bulundu.
25.05.2022 Gündem
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde yüz yüze eğitime ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
9.03.2022 Gündem
Kocaeli'de okullar tatil edildi! Valilik duyurdu, yarından itibaren...
Kocaeli'de okullar tatil edildi! Valilik duyurdu, yarından itibaren... Okullarla ilgili Kocaeli için son dakika açıklaması! Kocaeli Valiliği, kentte etkisini göstermesi beklenen olumsuz hava koşulları sebebiyle okullarda 10-14 Mart tarihleri arasında eğitime ara verildiğini açıkladı.
9.03.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Kovid-19'un dünyayı sardığı ortamda uzaya 2 uydu gönderdik
Bakan Karaismailoğlu: Kovid-19'un dünyayı sardığı ortamda uzaya 2 uydu gönderdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021'de 2 uyduyu uzaya fırlattıklarını belirterek, “20 yıl önce ‘Türkiye 1 yıl içinde uzaya 2 yeni nesil uydu gönderecek' deselerdi herkes gülerdi. Covid-19'un dünyayı sardığı, bütün sistemlerin kapandığı, fabrikaların kapatıldığı ortamda 2021 yılı içinde uzaya 2 uydu gönderdik” dedi.  
25.02.2022 Bilim ve Teknoloji
İnternet haber sitesi sahibine silahlı saldırı! Hayatını kaybetti
İnternet haber sitesi sahibine silahlı saldırı! Hayatını kaybetti İzmit’te, yerel internet haber sitesinin sahibi Güngör Arslan, ofis önünde silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Arslan, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
19.02.2022 Gündem
Osman Kaymak kimdir? Yeni Isparta Valisi Osman Kaymak…
Osman Kaymak kimdir? Yeni Isparta Valisi Osman Kaymak… Kovid 19'a yakalanan Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu geçici olarak görevden alındı. Seymenoğlu'nun yerine Merkez Valisi Osman Kaymak görevlendirildi. Peki, Yeni Isparta Valisi Osman Kaymak kimdir?
7.02.2022 Gündem
68'inci Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde Büyük Jüri Toplantısı yapıldı
68'inci Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde Büyük Jüri Toplantısı yapıldı P&Gnin markası Gillette ile Milliyet Gazetesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiyenin en prestijli ödül töreni olan 68'inci Gillette Milliyet Yılın Sporu Ödüllerinin büyük jüri toplantısı gerçekleştirildi. Halk oylamasına sunulacak olan 2021 yılının spordaki enleri, jüri tarafından belirlendi.
22.12.2021 Şampiy10
1 Aralık okullar tatil mi? Yarın fırtına nedeniyle İstanbul, Ankara, İzmir, Çanakkale, Bursa'da okullar var mı?
1 Aralık okullar tatil mi? Yarın fırtına nedeniyle İstanbul, Ankara, İzmir, Çanakkale, Bursa'da okullar var mı? 1 Aralık okul tatil mi, yarın okul var mı? Türkiye’nin birçok ilinde yaşanan kuvvetli rüzgar ve fırtına etkisini sürdürüyor. 29 Kasım Pazartesi etkisini artıran lodos ve fırtına nedeniyle bugün için birçok ilde eğitime ara verildi. Şiddetli yağmur ve fırtınanın devam etmesi nedeniyle öğrenciler okulların İstanbul, Ankara, İzmir, Sakarya, Bursa, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ ve Sinop’ta yarın da tatil olup olmayacağını sorguluyor.  Peki, yarın okullar tatil mi? 1 Aralık Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? İstanbul, Ankara, Kocaeli, Sakarya, İzmir, Tekirdağ, Çanakkale ve Bursa'da 1 Aralık okullar tatil mi?
30.11.2021 Eğitim
Okullar tatil mi? 30 Kasım Salı (yarın) lodos nedeniyle okullar kapalı mı? Gözler İstanbul, İzmir, Bursa Valiliği'ne çevrildi!
Okullar tatil mi? 30 Kasım Salı (yarın) lodos nedeniyle okullar kapalı mı? Gözler İstanbul, İzmir, Bursa Valiliği'ne çevrildi! Okullar tatil mi, İzmir’de, İstanbul’da, Bursa’da lodos nedeniyle okullar tatil mi edilecek? Türkiye’nin birçok şehrinde etkili olan lodos, hayatı felç etti. İstanbul Valiliği can kaybının 4'e yükseldiğini duyurdu. Üçü ağır 19 kişi de yaralı. Öğrenciler ise 30 Kasım yarın lodos nedeniyle okullar kapalı mı, sorusuna yanıt arıyordu, yanıt valilikten geldi.
29.11.2021 Eğitim
Şehit mezarına skandal saygısızlık! Gözaltına alındı
Şehit mezarına skandal saygısızlık! Gözaltına alındı Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, bir kişinin Şehit Komando Er Kaan Emre Arlı’nın mezar taşına çamurla PKK yazıp, çektiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşması tepki topladı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, 1 kişiyi gözaltına aldı. Şehit oğlunun mezarının başında açıklama yapan Şaban Arlı, “Bundan dolayı tepkimiz vardır ama onların duygu düşüncelerine alet olmayacağız Devletimizin de her daim yanında olduğumuzu ve devletimizin de bizim yanımızda olduğunu bilmelerini istiyorum” dedi.
6.11.2021 Gündem
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kocaeli'de ormanlarda yangına karşı denetim
Kocaeli'de ormanlarda yangına karşı denetim Kocaeli Valiliği tarafından girilmesi yasaklanan ormanlık alanlarda denetim yaptı. Ekipler, ormana girmek isteyenlere izin vermedi.
31.07.2021 Gündem
Halı sahalar açıldı mı? Halı sahalar kapandı mı 29 Mart, halı sahalar hangi illerde açıldı?
Halı sahalar açıldı mı? Halı sahalar kapandı mı 29 Mart, halı sahalar hangi illerde açıldı? Kabine toplantısı sonrası alınan kararların detayları, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeyle belli oldu. Vatandaşlar yeni yasakların ardından genelgenin detayları sorgulanırken, halı sahalar açıldı mı, sorularına da yanıt arıyor. Halı sahalar açıldı mı? Halı sahalar hangi illerde açıldı?
30.03.2021 Gündem
Mide bulandıran olay! Valilikten açıklama geldi
Mide bulandıran olay! Valilikten açıklama geldi Kocaeli'nin Derince ilçesinde iple bağladığı köpeği ağaçların bulunduğu bir alana götürerek cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen yaşlı adam, gençler tarafından dövüldü. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da açıklama yaparak gereken yasal işlemin yapılacağını bildirdi. Kocaeli Valiliği de şahsın gözaltına alındığını ve soruşturma başlatıldığını duyurdu.
14.03.2021 Gündem
Yıldırım Demirören: Bu bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz
Yıldırım Demirören: Bu bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde halk oylamasına sunulacak adayların belirlenmesi için Türkiye'nin en önemli spor adamları bugün bir araya geldi. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, "Gillette-Milliyet'in 67'nci yılını kutluyoruz. Herkesin bir emeği var. Biz de bu bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz. Bakanlığımız çok güzel çalışmalar yapıyor. Bizim de medya olarak vazifemiz bu çalışmaları kamuoyuna en iyi şekilde duyurmak. Tekrar teşekkür ediyorum, herkese başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
3.03.2021 Futbol
Okullar tatil edildi! İstanbul dahil birçok şehirde...
Okullar tatil edildi! İstanbul dahil birçok şehirde... Kar tatili. Öğrencileri ilgilendiriyor. 2020-2021 eğitim-öğretim döneminin ikinci yarıyılının yarın başlaması planlanıyordu fakat bazı illerde gerçekleşen şiddetli kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Hangi illerde okullar tatil edildi? İşte tüm ayrıntılar...
14.02.2021 Eğitim
Yurtlarda karantinaya alınacak kişilerden günlük 80 lira alınacak
Yurtlarda karantinaya alınacak kişilerden günlük 80 lira alınacak Kocaeli Valiliği, izolasyon kararını ihlal edip evlerinden ayrılmaları halinde, yakalanıp yurtlarda karantinaya alınacak kişilerden günlük 80 lira konaklama bedeli alınacağını açıkladı.
15.09.2020 Gündem
Peş peşe flaş kararlar! Karantina ihlali yapanlar KYK yurtlarına alınacak ve...
Peş peşe flaş kararlar! Karantina ihlali yapanlar KYK yurtlarına alınacak ve... Düzce, Çankırı, Sakarya, Sivas, Niğde, Yozgat, Nevşehir, Afyonkarahisar ve Kayseri'de, corona virüs teşhisi konularak karantina ihlali yapan vatandaşların KYK yurtlarına alınacağı ve kaldıkları sürede masrafların da bu kişilerden tahsil edileceği açıklandı.
10.09.2020 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? 65 yas üstü için alınan yasak kararları nelerdir?
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? 65 yas üstü için alınan yasak kararları nelerdir? Valilikler aratan koronavirüs salgına karşı yeni kararlar almaya devam ediyor. Bazı illerde 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Valilikler öte yandan karantina kurallarına uymayanları KYK yurtlarına yerleştirme kararı aldı. Sivas, Çankırı, Sakarya ve Afyonkarahisar illerinde karantina kurallarına uymayanların izolasyon sürelerini KYK yurtlarında tamamlamasına karar verildi.
10.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kocaeli Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kocaeli valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.