Kıvanç Tatlıtuğ: Başak'ı çok sevmek yetmedi, her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim
Kıvanç Tatlıtuğ: Başak'ı çok sevmek yetmedi, her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim Mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer iklisi, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü çiftten Tatlıtuğ, L'Officiel dergisine yaptığı açıklamada eşine olan sevgisini anlattı. Oyuncunun sözleri, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
1.05.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ elleriyle elmalı turta yaptı! Başak Dizer'den yorum geldi
Kıvanç Tatlıtuğ elleriyle elmalı turta yaptı! Başak Dizer'den yorum geldi Uzun zamandır ekrandan uzak olan Kıvanç Tatlıtuğ, yokluğunu Instagram paylaşımlarıyla gidermeye çalışıyor. Son paylaşımıyla adeta sosyal medyayı sallayan Kıvanç Tatlıtuğ, aldığı eğitim sonrası mutfağa girerek elmalı turta yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Tatlıtuğ'a, bebek bekleyen eşi Başak Dizer'den gelen yorum dikkatlerden kaçmadı.
5.02.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili bomba iddia! Hızla yayıldı
Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili bomba iddia! Hızla yayıldı Kıvanç Tatlıtuğ hayranları sabırsızlıkla bekliyordu... Müjdeli haber geldi!
11.06.2021 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti tatil sezonunu erken açtı
Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti tatil sezonunu erken açtı Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bir yıl önce evlendiği Başak Dizer'le birlikte tatil çıktı.
31.03.2017 Magazin