Kırmızı ete zam gelecek mi? Açıklama yapıldı, fiyat artışı...
Kırmızı ete zam gelecek mi? Açıklama yapıldı, fiyat artışı... Temek gıda maddelerine yapılan zamlar vatandaşların gündemindeki yerini koruyor. Son olarak Et ve Süt Kurumu kırmızı ete yüzde 48 zam yaptı. Bu zammın ardından, 'Et fiyatlarına yeniden mi zam gelecek?' sorusu merak edilmeye başladı. Kırımız et fiyatları ile ilgili dikkat çeken açıklamasa ise TÜKETBİR'den geldi. TÜKETBİR Başkanı Bülent Tunç “Girdi maliyetlerinde ciddi artış olmadığı müddetçe ete yeni zam geleceğini düşünmüyorum. Daha yukarısı olursa altında farklı sebepler aranmalı” diye konuştu.
24.03.2022 Ekonomi
Kırmızı ete ve beyaz ete zam! Yüzde 48..
Kırmızı ete ve beyaz ete zam! Yüzde 48.. “Et fiyatlarına zam var mı?” ve “Et fiyatları ne kadar oldu?” soruları vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Kırmızı et fiyatları ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Et ve Süt Kurumu (ESK) kırmızı et satış fiyatlarına yüzde 47-48, beyaz et satış fiyatlarına ise ortalama yüzde 14-15 oranında zam yaptı
22.03.2022 Ekonomi
"Ramazanda kırmızı ete zam yapmayacağız"
"Ramazanda kırmızı ete zam yapmayacağız" Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili Osman Yardımcı, "Ramazanda ete zam yapılmayacak çünkü fiyatlar sabitlendi. Spekülatörlük yapmasınlar, etimiz de çok tavuğumuz da. Vatandaşımız kasaba girmekten korkmasın, ramazanda kırmızı et yesin." dedi.
3.05.2019 Ekonomi