Keramet donda değil diye satışlar düştü!
Keramet donda değil diye satışlar düştü! İç Giyim Sanayicileri Derneği Başkan Yardımcısı Bahri Özdinç, yılbaşı geleneği olan ‘kırmızı don’da satışların düştüğünü belirterek, “Geçen yıl Türkiye’de 1 milyon adet olan satış bu yıl 700 bine geriledi” dedi.
31.12.2015 Ekonomi
Saray'ın tepesine kırmızı don astılar
Saray'ın tepesine kırmızı don astılar Çek Cumhuriyeti'nde bir sanat grubu, Cumhurbaşkanı Miloş Zeman'ın göçmen karşıtı tutumunu eleştirmek için yaptığı eylemde Zeman'ın ikamet ettiği Prag Sarayı'ndaki bayrağı indirip yerine devasa boyutlarda kırmızı bir don astı.
21.09.2015 Dünya
Saray'daki bayrağı indirip yerine dev kırmızı don astılar
Saray'daki bayrağı indirip yerine dev kırmızı don astılar Çek Cumhuriyeti'nde protestocu bir grup, başkent Prag'da başkanlık sarayının üstünde dalgalanan bayrağı indirerek yerine dev bir kırmızı donu göndere çekti. Cumhurbaşkanı Milos Zeman'ı protesto etmeyi amaçlayan Ztohoven adlı eylemci grup daha önce de başka eylemler düzenlemişti. Eylemde kullanılan kırmızı donun, Milos Zeman'ın Rusya ve Çin'le yakın ilişkisini temsil ettiği belirtildi.
21.09.2015 Dünya
Yılbaşında neden kırmızı iç çamaşırı giyiyoruz?
Yılbaşında neden kırmızı iç çamaşırı giyiyoruz? Yılbaşında nereye gidersek gidelim, geceyi nerede geçirirsek geçirelim bir klişe var ki o da kırmızı iç çamaşırı giymek.
24.12.2014 Arşiv