Kıraathaneler

Kıraathaneler

Son dakika kıraathaneler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kıraathaneler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kıraathaneler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıraathaneler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıraathaneler gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 kıraathaneler haberi bulunmuştur. Tüm kıraathaneler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim günü kahveler açık mı, 31 Mart kahvehaneler kapalı mı? Seçimde kahveler kaçta açılıyor, kaça kadar kapalı, kıraathaneler 31 Mart Pazar günü kaçta açılacak?
Seçim günü kahveler açık mı, 31 Mart kahvehaneler kapalı mı? Seçimde kahveler kaçta açılıyor, kaça kadar kapalı, kıraathaneler 31 Mart Pazar günü kaçta açılacak? Seçim günü kıraathaneler açık mı, kahveler 31 Mart’ta kapalı mı? Seçim günü olan 31 Mart’ta kahvehaneler, kıraathaneler ve internet kafelerin açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Oy kullanma görevini yerine getirdikten sonra günlük yaşamına devam etmek isteyen vatandaşlar seçim günü açık olacak ve kapalı olacak yerleri öğrenmeye çalışıyor. Peki, seçim günü kahvehaneler kaça kadar kapalı, 31 Mart’ta kahveler kaçta açılacak?
29.03.2024 Gündem
81 ilde 444 okul servisi, trafikten menedildi
81 ilde 444 okul servisi, trafikten menedildi İçişleri Bakanlığı, ülke genelinde eş zamanlı yapılan 'Güvenli Eğitim' uygulamasında; eksikleri tespit edilen 444 okul servis aracının trafikten menedildiğini, 12 sürücünün belgesinin ise geri alındığını açıkladı.
17.12.2021 Gündem
İçişleri duyurdu! 548 okul servis aracı trafikten men edildi
İçişleri duyurdu! 548 okul servis aracı trafikten men edildi İçişleri Bakanlığı açıkladı. Ülke genelinde gerçekleştirilen 'Güvenli Eğitim Uygulaması'nda, kurallara uymayan 2 bin 667 servis aracı ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı, 548 okul servis aracı trafikten men edildi, 14 sürücünün belgesi geri alındı. Uygulamada çeşitli suçlardan aranan 618 kişi yakalandı.
28.10.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan okul çevreleri ve servis araçlarına denetim!
İçişleri Bakanlığı'ndan okul çevreleri ve servis araçlarına denetim! Ülke genelinde 41 bin 815 emniyet ve jandarma personelinin katılımıyla eş zamanlı uygulama gerçekleşti. 21 bin 896 okul servis aracının denetlendiği uygulamada, 1.050 araç ve sürücüsüne idari para cezası verilirken, 135 okul servis aracı trafikten men edildi. Uygulamalarda, 6 bin 999 ticari taksi kontrol edildi, 203 ticari taksiye cezai işlem düzenlendi, 28 ticari taksi trafikten men edildi.
9.10.2021 Gündem
Hesaplara bugün 3 bin TL yatırılıyor! Kontrol edin, paranız...
Hesaplara bugün 3 bin TL yatırılıyor! Kontrol edin, paranız... Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Tek seferde 3.000 bin TL'lik ödeme yapılıyor. Bu ödeme karşılıksız olarak pandemiden etkilenen esnafa veriliyor.
10.06.2021 Ekonomi
3.000 TL karşılıksız veriliyor! Yarın hesaplarda
3.000 TL karşılıksız veriliyor! Yarın hesaplarda Yüz binlerce kişi bekliyordu. Karşılıksız para desteği yarın başlıyor. Vatandaşların banka hesabına yatırılacak. Hibe desteği 3 bin ve 5 bin liralık ödemelerden oluşuyor. Sadece 1 defaya mahsus olarak karşılıksız olarak 3 bin TL ve 5 bin TL veriliyor.
9.06.2021 Ekonomi
Kafeler açılacak mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler açıldı mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler ne zaman açılacak?
Kafeler açılacak mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler açıldı mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler ne zaman açılacak? Milyonlar bekliyordu ve belli oldu. Kritik toplantı sona erdi ve yeni kararlar resmen açıklandı. Türkiye'nin gözü 1 Haziran sonrasında alınacak kritik kararlardaydı. Binlerce işletme sahibi ve çalışanın gözü kulağı kabineden çıkacak kararlardaydı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. 1 Haziran ve sonrasında uygulanacak yeni dönemin çerçevesi belirlendi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni yol haritasını açıkladı. Ülke genelinde uygulanacak yeni tedbirler devreye alındı ve normalleşmeye giden yolda takvim kesinleşti. Bu süreçte özellikle bir süredir kapalı tutulan kafeler, kahvehaneler ve kıraathanelerin durumu merak ediliyordu. Peki, Kahvehaneler ne zaman açılacak? Kafeler açıldı mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler ne zaman açılacak? İşte Kabine toplantısında alınan yeni kararlar...
31.05.2021 Gündem
Kahvehaneler ne zaman açılıyor, kıraathaneler-çay ocakları açılacak mı? 1 Haziran’da kahvelerde oyun yasağı kalktı mı, serbest oldu mu?
Kahvehaneler ne zaman açılıyor, kıraathaneler-çay ocakları açılacak mı? 1 Haziran’da kahvelerde oyun yasağı kalktı mı, serbest oldu mu? Kahvehaneler açılıyor mu, kahvehaneler ne zaman açılacak? Kabine Toplantısı kararları merakla bekleniyor. Kademeli normalleşmede faaliyetleri geçici olarak sonlandırılan çay ocakları, kıraathaneler ve kahvehanelerin yeni normalleşme takviminin açıklanmasıyla açılıp açıklanmayacağı, oyuncuların serbest olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, çay ocakları, kıraathaneler ve kahvehaneler 1 Haziran’da açılacak mı, oyun yasağı kalktı mı?
31.05.2021 Gündem
1 Haziran’da neler olacak? 1 Haziran’da her yer açılacak mı, neler serbest olacak, nereler açılacak? 1 Haziran’da normalleşme 2021…
1 Haziran’da neler olacak? 1 Haziran’da her yer açılacak mı, neler serbest olacak, nereler açılacak? 1 Haziran’da normalleşme 2021… 17 Mayıs-1 Haziran kontrollü normalleşme sona eriyor. 1 Haziran'dan sonra yeni bir yol haritası belirmek için bugün kabine toplanıyor. Koronavirüs ile mücadelede yeni bir dönem başlıyor. Peki, 1 haziranda her yer açılacak mı? TRT Haber canlı yayınına katılan Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, 1 Haziran sonrasına yönelik açıklamalarda bulundu.
31.05.2021 Gündem
Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Gözler 1 Haziran açıklamasında!
Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Gözler 1 Haziran açıklamasında! Milyonlar 1 Haziran ve sonrasına kilitlendi. 2 haftalık kademeli normalleşme sürecinin sona ermesiyle birlikte Türkiye'nin gözü kulağı Kabine toplantısında alınacak kararlara çevrildi. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Ülke genelinde koronavirüsle mücadelede 1 Haziran sonrasında atılacak adımların ne olacağı merak edilirken masada kritik konular bulunuyor. Özellikle kafe ve restoranların müşteri kabul edip etmeyeceği, yüz yüze eğitim ve düğünler kritik gündem maddelerinden öne çıkanlar. Peki, Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Normalleşme nasıl olacak? İşte Kabine toplantısı hakkında merak edilenler...
31.05.2021 Gündem
Hesaplara 5000 lira yatırılacak! Ve başladı, bugün 2, yarın 3...
Hesaplara 5000 lira yatırılacak! Ve başladı, bugün 2, yarın 3... Milyonlarca kişi bekliyordu ve başladı. e-Devlet'ten başvuru yapılıyor ve hesaplara 5000 ve 3000 lira yatırılacak. Esnafa hibe desteği başvuruları başladı. Kahve kıraathane pastane, internet kafeler, nikah ve düğün salonu işletmecileri, kaplıca, SPA merkezleri, sinema filmi gösterimi, pizzacı, çeşitli eğitim kursları, çocuk kulüpleri, canlı tiyatro, opera, bale, müzikal Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan pandemiden olumsuz etkilenen esnafa karşılıksız hibe verileceğini belirtmişti. 4 milyar 622 milyon liralık destek için başvurular başladı. İşte başvurudan faydalanacak esnafların listesi...
25.05.2021 Ekonomi
E-devlet hibe desteği | Hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? Hibe desteği başvurusu e devlet ekranı ve Hibe desteği NACE kodları!
E-devlet hibe desteği | Hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? Hibe desteği başvurusu e devlet ekranı ve Hibe desteği NACE kodları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 17 Mayıs’ta gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunmuş ve esnafa hibe desteği kapsamında 3 bin TL ile 5 bin TL ödeme yapılacağını müjdelemişti. Erdoğan tarafından yapılan açıklamanın ardından desteğe ihtiyaç duyan esnaf arama motorlarına yönelerek, hibe desteği başvuru ve şartlar hakkındaki detayları araştırmaya başlamıştı. Peki, Esnafa hibe desteği başvurusu 2021 nasıl yapılır? İşte, Bugün başlayan esnafa hibe desteği başvurusu hakkında detaylı bilgiler ile Hibe desteği NACE kodları!
25.05.2021 Çalışan Hakları
Hesaplara 1000 lira yatırılıyor! Ve başladı...
Hesaplara 1000 lira yatırılıyor! Ve başladı... Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor. Ödemeler başladı. 1000 lira ödeme yapılacak. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakanlık duyurdu. Salgın nedeniyle zor günler geçiren esnafa yönelik gelir kaybı desteği ödemeleri bugün itibarıyla başladı. Geçtiğimiz aylarda da 3 ay boyunca 1000 lira gelir kaybı desteği, büyükşehirlerde 750 lira, diğer illerde de 500 lira kira yardımı sağlanmıştı.
24.05.2021 Ekonomi
Esnaf destek paketi başvuru şartları, esnafa hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? 5 bin TL hibe desteği başvurusu ne zaman, 5 bin TL destek kimlere verilecek?
Esnaf destek paketi başvuru şartları, esnafa hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? 5 bin TL hibe desteği başvurusu ne zaman, 5 bin TL destek kimlere verilecek? Esnaf destek paketi detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son yapılan kabine toplantısında duyurduğu esnafa destek paketi olarak açıkladığı, hibe kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Aylık 5 bin TL ve 3 bin TL olmak üzere yapılacak esnafa hibe desteği sürecini merak ediliyor. Esnaf destek paketi başvurusu, şartları ve ödeme planı “Esnaf ve Sanatkârlar ile Gerçek Kişi Tacirlere Koronavirüs Salgını Nedeniyle Verilecek Hibe Desteği Hakkında Karar” üzerinden sorgulanıyor. Esnafa 5 bin TL hibe ne zaman verilecek, esnafa destek başvurusu nasıl yapılır? Esnaf destek paketi başvuru şartları, esnafa hibe desteği ne zaman, kimlere verilecek?
22.05.2021 Çalışma Hayatı
5 bin TL hibe ne zaman, kimlere verilecek? Esnafa 5 bin hibe desteği başvurusu nasıl yapılır?
5 bin TL hibe ne zaman, kimlere verilecek? Esnafa 5 bin hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? Esnafa 5 bin lira hibe desteği başvuru tarihi belli oldu. Resmi Gazete'de yaıymlanan kararla birlikte, 3 bin ve 5 bin TL hibe desteği yürürlüğe girdi. Ticaret Bakanı Mehmet Muş "Esnafımıza sağlayacağımız destek için başvurular 25 Mayıs'tan itibaren 1 ay boyunca e-Devlet üzerinden yapılabilecek." dedi. Haberin ardından esnaf ve işletme sahipleri, 5000 TL esnafa destek paketi başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, kimlere verilecek sorularının yanıtını araştırmaya başladı. İşte 5 bin TL hibe destepş süreci ile ilgili merak edilenler…
21.05.2021 Gündem
Esnafa 5 bin ve 3 bin lira hibe desteği için başvuru tarihi belli oldu! e-Devlet'ten yapılacak, İşte para verilecek esnafların listesi
Esnafa 5 bin ve 3 bin lira hibe desteği için başvuru tarihi belli oldu! e-Devlet'ten yapılacak, İşte para verilecek esnafların listesi Milyonlarca kişi bekliyordu 5 bin ve 3 bin lira hibe desteği ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayınlandı ve ödemeler için süreç başladı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş "Esnafımıza sağlayacağımız destek için başvurular 25 Mayıs'tan itibaren 1 ay boyunca e-Devlet üzerinden yapılabilecek." dedi. Hibe desteğinden kahvehane, kafe, çay bahçesi gibi yerler ile okul ve personel servisleri, düğün salonları, öğrenci yurtları, kantinler, kırtasiyeler, internet kafeler, hamamlar, lunaparklar bakım, onarım, tamirat, kaporta işleri ile uğraşanlar, seyyar satıcılar, sıhhi tesisatçılar, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacılar, kuru temizlemeciler, oyuncak, kozmetik ve hediyelik eşya satıcıları yararlanacak... İşte hibe desteğinden yararlanacak esnafların tam listesi...
21.05.2021 Ekonomi
Kahveler açılıyor mu? Kıraathaneler kapandı mı? Normalleşme Genelgesi detayları
Kahveler açılıyor mu? Kıraathaneler kapandı mı? Normalleşme Genelgesi detayları Milyonların gözü kulağı normalleşme sürecinin detaylarındaydı. Ve belli oldu. İçişleri Bakanlığı resmen açıkladı. 17 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak 1 Haziran'a kadar devam edecek kademeli normalleşme süreci ile ilgili İçişleri Bakanlığı 'Kademeli Normalleşme Genelgesi'ni yayınladı. 81 İl valiliğine gönderilen 15 gün yürülükte kalacak genelge de sokağa çıkma yasağı, kısıtlamalar çalışma saatleri ile açık ve kapalı olacak iş yerleri de belli oldu. Normalleşme sürecinde özellikle kahvehane ve kıraathanelerin açık olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Kahveler açılıyor mu? Kıraathaneler kapandı mı? Kıraathaneler kapanacak mı? Kahvehaneler ne zaman açılacak?
16.05.2021 Gündem
Kıraathaneler açık mı? Kahvehane ve kıraathaneler kapatılacak mı? Çay ocakları kapanacak mı? İşte Kısmi Kapanma Genelgesi
Kıraathaneler açık mı? Kahvehane ve kıraathaneler kapatılacak mı? Çay ocakları kapanacak mı? İşte Kısmi Kapanma Genelgesi Kısmi Kapanma Genelgesi 81 İl Valiliğine gönderildi. Yasaklar, kısıtlamalar ve uygulması gereken kurallar tek tek açıklandı. Kısmi Kapanma Genelgesi 14 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 19.00’dan itibaren iki haftalık olarak uygulanacak. Genelgede, salgınla mücadele sürecinin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemler; Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda belirlenerek uygulamaya geçirildiği belirtildi. Türkiye genelini kapsayacak şekilde iki haftalık kısmi kapanmaya yönelik alınan tedbirler kapsamında kıraathane, kahvehaneler ve çay ocakları ile ilgili de önemli kararlar alındı. Peki, Kıraathaneler açık mı? Kahvehane ve kıraathaneler kapatılacak mı? Çay ocakları kapanacak mı? Kahvehane ve kıraathaneler kapandı mı? İşte İçişleri Bakanlığı'nın Kısmi Kapanma Genelgesi...
14.04.2021 Gündem
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! 4 bin 770 liraya düşüyor...
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! 4 bin 770 liraya düşüyor... İşçi, işveren milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriliyor. Meclis'e sunuldu komisyondan geçti. 3 aylık ortalama ücreti yerine son 12 aylık ortalama ücreti esas alınacak. TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen ekonomik konulara ilişkin torba kanun teklifi ile işçilerin rapor parası azalacak. Rapor parası ödenirken işçinin son 3 aylık ortalama ücreti yerine son 12 aylık ortalama ücreti esas alınacak. Böylece işçiye raporlu günler için daha az para ödenecek. 2021 yılı için en yüksek ücret 4 bin 770 lira olacak.
Cumartesi-pazar sokağa çıkma yasağı var mı? Pazar günü sokağa çıkma yasağının olduğu iller!
Cumartesi-pazar sokağa çıkma yasağı var mı? Pazar günü sokağa çıkma yasağının olduğu iller! Koronavirüsle mücadelenin 'Kontrollü Normalleşme' döneminin ilk hafta sonu yasağı başlıyor. Yeni kurallar belli oldu. Açıklanan normalleşme takvimine göre, hafta sonu sokağa çıkma yasağı düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkıyor. Yüksek ve çok yüksek riskli illerde sokağa çıkma kısıtlamaları uygulanacak. Peki, Yarın sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Cumartesi-pazar sokağa çıkma yasağı var mı? İşte Pazar günü sokağa çıkma yasağının olduğu iller ve sokağa çıkma yasağı kalkan iller!
5.03.2021 Gündem
Kahvelerde oyun serbest mi, yasak mı? Kahvehanelerde oyun oynamak serbest mi? Kahveler ve Kıraathaneler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?
Kahvelerde oyun serbest mi, yasak mı? Kahvehanelerde oyun oynamak serbest mi? Kahveler ve Kıraathaneler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Koronavirüs salgınıyla mücadelede yeni normalleşme adımı atıldı. Yerinde karar kapsamında düşük, orta, yüksek ve çok yüksek risk gruplar için farklı kararlar alındı. Pazartesi günü gerçekleştirilen Kabine toplantısı düşük, orta ve yüksek riskli illerde kahvehane ve kıraathanelerin belirli saatlerde hizmet verebilecekleri belirtilmiş, çok yüksek riskli illerde ise bu kısıtlamaların süreceği belirtilmişti. Kahveler düşük ve orta ve yüksek riskli illerde kahveler açıldı, kahvehanelerde oyun serbest mi? Kıraathaneler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor?
4.03.2021 Gündem
Kıraathaneler, kahvehaneler ne zaman açılacak? Kahvehaneler ve Kıraathaneler açıldı mı?
Kıraathaneler, kahvehaneler ne zaman açılacak? Kahvehaneler ve Kıraathaneler açıldı mı? Kontrollü normalleşme dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısından önemli kararlar çıktı. Kademeli normalleşmenin yol haritası belli oldu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmen açıkladı. Koronavirüs nedeniyle sosyal hayattaki kısıtlamalar kalkıyor. Süreci kontrollü normelleşme dönemi olarak duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta içi ve hafta sonu kısıtlamaları, restoran, kafe, kıraathane ve kahvehaneler ile ilgili alınan kararları tek tek açıkladı. Peki, Kıraathaneler, kahvehaneler ne zaman açılacak? Kahvehaneler ve Kıraathaneler açıldı mı? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın normalleşme dönemi ile ilgili açıklamaları...
2.03.2021 Gündem
Düğünler nasıl olacak? Düğünler serbest mi, yasak mı? Düğün salonları açıldı mı, son durum!
Düğünler nasıl olacak? Düğünler serbest mi, yasak mı? Düğün salonları açıldı mı, son durum! Koronavirüsle mücadelede yerinde karar dönemi başlıyor. Normalleşme adımlarının görüşüleceği toplantıda yüz yüze eğitime geçişin detayları, sokağa çıkma yasağı, kafe ve restoranların açılması gibi konular görüşüldü. Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. İl il normalleşme kararları belli oldu. Covid-19'dan en çok etkilenenlerin başında yer alan düğünler ile ilgili kabine toplantısında karar alınıp alınmadığı merak ediliyor. Evlenmek isteyen çiftler dört gözle kısıtlamaların esnemesini bekliyordu. Peki, Düğün yasakları kalktı mı, ne zaman kalkacak 2021? Düğün sezonu ne zaman açılacak 2021, düğünler ne zaman başlıyor? Düğün salonları son durum…
2.03.2021 Gündem
Halı sahalar açılacak mı, halı sahalar ne zaman açılacak? Halı saha açılış tarihi belli mi?
Halı sahalar açılacak mı, halı sahalar ne zaman açılacak? Halı saha açılış tarihi belli mi? Halı sahalar ne zaman açılıyor? Koronavirüs salgının etkisinin ülkemizdeki etkisi devam ediyor. Tüm Türkiye’de uygulanan yasaklar ve kısıtlamalar, vaka sayılarında düşüşü de beraberinde getirince Kabine Toplantısı sonrası yeni kararlar alındı. Kısıtlama kararı alınan yerlerden biri de halı sahalardı. Peki, Halı sahalarda ne zaman açılacak, halı sahalar açılacak mı?
1.03.2021 Gündem
Restoran ve kafeler ile ilgili önemli karar! Restoran ve kafeler açılacak mı? İçişleri Bakanlığı Genelgesi yayınlandı!
Restoran ve kafeler ile ilgili önemli karar! Restoran ve kafeler açılacak mı? İçişleri Bakanlığı Genelgesi yayınlandı! Restoran ve kafelerde yeni dönem başlıyor. Binlerce işletme sahibi ve çalışanın beklediği haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine toplantısı sona erdi. Yerinde karar dönemi olarak adlandırılan yeni normalleşme süreci resmen başlıyor. Kritik Kabine toplantısının ardından kameralar karşışına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan restoran, kafe ve kıraathaneler ile ilgili Kabine'de alınan kararları açıkladı. Koronavirüs salgını tedbirlerinin esnetilmesi sürecinde atılacak adımlar ve uygulanacak takvim kesinleşti. Aylardır mücbir sebep kapsamında hizmet veren restoranlar ve kafeler ile kapatılan kıraathaneler ile ilgili sektör temsilcileri ile görüşüldü ve etraflıca değerlendirildi. Normalleşme sürecinde restoranların nasıl çalışacağı da belli oldu. Peki, Restoran ne zaman açılacak 2021? Restoranlar 2 Mart'ta açılacak mı? Kafe ve restoranlar nasıl çalışacak? Restoran ve kafelerin açılma şartları belli oldu mu? Restoranlar nasıl açılacak? İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması...
2.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kıraathaneler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıraathaneler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.