Fiyatlara yüzde 100 zam! Artış devam ediyor, 2 yıldan önce düşmeyecek
Fiyatlara yüzde 100 zam! Artış devam ediyor, 2 yıldan önce düşmeyecek Fiyat artışlarının önüne geçilemiyor. Birçok kişinin mağduriyet yaşamasına neden oldu. Zam oranları yüzde 100'ün üzerine çıktı. 2 yıldan önce de fiyatlarda düşüş beklenmiyor. Kiralık ev arayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Konut sıkıntısı devam ediyor. Talep artarken, konut stokunun yetersiz olması fahiş fiyatlara yol açtı. Kiralık evlerde fiyatlar ücretli olarak çalışanların ödeme gücünün üzerine çıkarken pek çok kişi konut kredisi ile ev sahibi olmanın yollarını arıyor. Kamu bankaları tarafından konut kredilerinde faiz indirimine gidilmesi, kiracıları umutlandırdı. Kiracılar için kredi ile ev almak mümkün olacak mı? Kiralık evlerdeki fiyat artışı satılık konutlara da yansıdı. İşte konut sektörü ile ilgili uzmanlardan önemli açıklamalar...
27.10.2021 Ekonomi
Kiracıdan kiralık ilanlarına dikkat! Oturdukları daireleri emlakçı gibi kiraya veriyorlar!
Kiracıdan kiralık ilanlarına dikkat! Oturdukları daireleri emlakçı gibi kiraya veriyorlar! Emlak komisyon ücretlerinden kurtulmak isteyen kiracılar emlakçıları devre dışı bırakan yeni bir çözüm yolu buldu. Kiralık olarak oturduğu taşınmazı mal sahibi gibi kiraya verip düşük komisyonla komisyon kiracılara emlakçılar tepkili. Korsan olarak nitelendirilen uygulama ile ilgili konuşan TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan, "Komisyon talep ederek kiraya verenlere taviz vermeyin" uyarısında bulundu.
11.08.2020 Ekonomi
Gümrük Kanunu'nun uygulanmasında kritik değişiklik
Gümrük Kanunu'nun uygulanmasında kritik değişiklik Türkiye'ye ev eşyasını getirmek isteyen yurt dışında yerleşik kişilerin gümrük muafiyetinden yararlanabilmesi için gereken kira kontrat süresi 1 yıla indirildi.
1.09.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri