Kim Birinci Oldu

Kim Birinci Oldu

Son dakika kim birinci oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kim birinci oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kim birinci oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kim Birinci Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kim birinci oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.325 kim birinci oldu haberi bulunmuştur. Tüm kim birinci oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu?
Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu? 8 Mart 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu, programı takip edenler tarafından sorgulanıyor. Gelinim Mutfakta'da kimin bilezikleri aldığı ve kimin birinci olduğu merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışması haftanın final günü bu hafta da geldi çattı. Bugünkü yarışta hangi gelinin en güzel yemeği yapıp, en yüksek puanı topladığı araştırılıyor. Günlük ödül olan çeyrek altını, haftalık ödül olan 10 bileziğin kazanıldığı Gelinim Mutfakta’da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi?
8.03.2024 Magazin
23 Şubat reyting sonuçları: Dün akşam kim birinci oldu? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını zirvenin sahibi kim oldu?
23 Şubat reyting sonuçları: Dün akşam kim birinci oldu? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını zirvenin sahibi kim oldu? 23 Şubat Cuma reyting sonuçları ile dün akşam yayınlanan yapımlarının sıralaması ölçülüyor. Kanal D'de Arka Sokaklar, ATV'de Ateş Kuşları, Show TV'de Kızılcık Şerbeti, Star TV'de Yalı Çapkını yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıktı. Ayrıca TRT 1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı da ilk bölümüyle ekran macerasına başladı. İşte, 23 Şubat sonuçları…
24.02.2024 Magazin
Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? 23 Şubat Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? 23 Şubat Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz, hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor. Haftanın birincisi ise cuma günleri haftanın finalinde açıklanıyor. Peki 23 Şubat Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı?
23.02.2024 Magazin
10 şubat reyting sonuçları: Kardeşlerim, Gönül Dağı, Survivor All Star kim birinci oldu?
10 şubat reyting sonuçları: Kardeşlerim, Gönül Dağı, Survivor All Star kim birinci oldu? Dün akşam birbirinden iddialı yapımların yarıştığı cumartesi gecesi en çok tercih edilen yapım merak ediliyor. Total, AB, ABC1 bazında sıralanması dizilerin gidişatına dair ipuçları veriyor. Kardeşlerim, Gönül Dağı, Survivor All Star, sonuçları sıralaması ile dün zirveye yerleşen isim, medya gündemini yakından takip edenler tarafından merak ediliyor.
10.02.2024 Magazin
6 Şubat reyting sonuçları: Hangi yapım birinci oldu? Survivor, Ben Bu Cihana Sığmazam...
6 Şubat reyting sonuçları: Hangi yapım birinci oldu? Survivor, Ben Bu Cihana Sığmazam... 6 Şubat reytinglerde kim birinci oldu? Milyonlarca kişi dün ekran başına geçti. Kanallarda Üç Kız Kardeş, Survivor ve Ben Bu Cihana Sığmazam yapımları vardı. Peki en çok hangisi izlendi? İşte 6 Şubat Salı reyting sonuçları...
7.02.2024 Magazin
31 Ocak reyting sonuçları: Dün akşam reytinglerde kim birinci oldu? Şahane Hayatım, Sandık Kokusu, Kuruluş Osman...
31 Ocak reyting sonuçları: Dün akşam reytinglerde kim birinci oldu? Şahane Hayatım, Sandık Kokusu, Kuruluş Osman... Reyting sonuçları açıklanıyor. 31 Ocak 2024 Çarşamba akşamı televizyon ekranlarında yayınlanan Şahane Hayatım, Sandık Kokusu ve Kuruluş Osman dizilerinde zirve hangisinin oldu? TV8'de yayınlanan Survivor All Star'da reytinglerde iddialı çıkışını sürdürüyor. Peki AB, Total'de dün akşam kim birinci oldu?
1.02.2024 Magazin
25 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı?
25 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta yarışması her izleyicisine keyifli dakikalar yaşatıyor. Kayınvalideler ve sunucu Nursel Ergin tabakları değerlendirerek, puan veriyor. Günün en yüksek puanını alan çeyrek altının sahibi olurken, haftanın en yüksek puanını alan ise altın bileziğin sahibi oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altını aldı? İşte 25 Ocak 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu…
25.01.2024 Magazin
15 Ocak reyting sonuçları: Pazartesi kim birinci oldu? Ömer, Safir, Kudüs Fatihi... Dün reytinglerde kim birinci oldu?
15 Ocak reyting sonuçları: Pazartesi kim birinci oldu? Ömer, Safir, Kudüs Fatihi... Dün reytinglerde kim birinci oldu? 15 Ocak Pazartesi reyting sonuçları ile dün akşam yayınlanan yapımlarının sıralaması ölçülüyor. Dün gece Safir, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi (tekrar), Ömer, Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw, Kara dizisi (tekrar) ve Survivor All Star seyircisi ile buluştu. Dün reytinglerde kim birinci oldu?
16.01.2024 Televizyon
14 Ocak reyting sonuçları AB ve total sıralaması: Ne Gemiler Yaktım, Yargı, Teşkilat kim birinci oldu?
14 Ocak reyting sonuçları AB ve total sıralaması: Ne Gemiler Yaktım, Yargı, Teşkilat kim birinci oldu? 14 Ocak reyting sonuçları: Dün akşam kim birinci oldu? Dün akşam yeni bölümleri yayınlanan zirve yarışında Ne Gemiler Yaktım, Yargı, Teşkilat ve Kirli Sepeti rakiplerini zorladı. Peki, hangi yapım reytinglerde kaçıncı oldu? İşte 14 Ocak reyting sonuçları AB ve total sıralaması...
15.01.2024 Televizyon
13 Ocak reyting sonuçları açıklandı: Tüm gruplarda zirve O'nun oldu! Total ve AB'de kim birinci oldu?
13 Ocak reyting sonuçları açıklandı: Tüm gruplarda zirve O'nun oldu! Total ve AB'de kim birinci oldu? 13 Ocak reyting sonuçları belli oldu. Dün akşam televizyon ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı, Kardeşlerim, Survivor All Star yeni bölümlerinde kim birinci oldu? Total, AB, ABC1 bazında sıralanması dizilerin gidişatına dair ipuçları veriyor. Tüm gruplarda Cumartesi akşamına damga vuran yapım da beli oldu. Peki 13 Ocak Total ve AB'de kim birinci oldu? İşte reyting birincisi...
14.01.2024 Televizyon
Gelinim Mutfakta puan durumu (20 Aralık 2023): Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, kim birinci oldu ve altını kazandı?
Gelinim Mutfakta puan durumu (20 Aralık 2023): Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, kim birinci oldu ve altını kazandı? Gelinim Mutfakta 20 Aralık 2023 puan durumu… Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi her gün Kanal D ekranlarında birbirinden eğlenceli bölümleriyle ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatıyor. İzleyiciler 20 Aralık puan durumunu ve çeyrek altını kazanan ismin kim olduğunu sorguluyor. Peki, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu ve kazandı?
20.12.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 13 Aralık 2023 puan durumu || Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı, 13 Aralık Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı?
Gelinim Mutfakta 13 Aralık 2023 puan durumu || Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı, 13 Aralık Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? 13 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu ile haftanın üçüncü gününde çeyrek altını kimin aldığı merak konusu oldu. Her gün birbirinden lezzetli yemekleri yapmak için mücadele eden gelinler, kaynanalarda en yüksek puanı almak için yarışıyor. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı, 13 Aralık Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta 13 Aralık 2023 puan durumu…
13.12.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 6 Aralık 2023 puan durumu! Bugün Gelinim Mutfakta’da kim birinci oldu, çeyrek altını hangi gelin aldı?  GELİNİM MUTFAKTA GEÇEN HAFTA BİLEZİKLERİ KİM KAZANDI?
Gelinim Mutfakta 6 Aralık 2023 puan durumu! Bugün Gelinim Mutfakta’da kim birinci oldu, çeyrek altını hangi gelin aldı? GELİNİM MUTFAKTA GEÇEN HAFTA BİLEZİKLERİ KİM KAZANDI? Kanal D'nin sevilen yemek programı Gelinim Mutfakta’nın 3. Gününde çeyrek altını kimin kazandığı merak ediliyor. Hafta içi her gün saat 13.00'de başlayan Gelinim Mutfakta yine heyecan dorukta. Gelinlerin mücadelesinde kaynanaların puan verdiği yarışmada günün kazananı sorgulanıyor. 6 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu araştırmaları hız kazandı. Peki, Gelinim Mutfakta’da bugün çeyrek altını kim kazandı? 6 Aralık 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu nedir, hangi gelin birinci oldu?
6.12.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu: Gelinim Mutfakta’da kim elendi, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu?
Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu: Gelinim Mutfakta’da kim elendi, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta’da bugünün puan durumu araştırılıyor. Her gün verilen puanlar sonucunda bir kişi bilezik alırken, günlük de günün birincisi belli oluyor. Gelinim Mutfakta'da bugün çeyrek altını kim aldı, hangi gelin kazandı? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu 16 Kasım 2023…
16.11.2023 Televizyon
Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? 29 Eylül Zuhal Topal'la kim kazandı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? 29 Eylül Zuhal Topal'la kim kazandı? Hafta içi her gün yayınlanan yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Eylül 2023 Cuma haftanın birincisi belli oldu. 75 bin TL ödülün sahibi yarışmacı merakla takip ediliyor. Her Cuma final yapılan ve 5 yarışmacı içerisinde haftanın kazanan ismi olan yarışmacı ödülün sahibi oluyor. Peki 29 Eylül Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? İşte detaylar...
29.09.2023 Gündem
Gelinim Mutfakta puan durumu 28 Eylül! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı ve çeyrek altını aldı?
Gelinim Mutfakta puan durumu 28 Eylül! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı ve çeyrek altını aldı? Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün de heyecan dolu anlar yaşandı. Gelinlerin pişirdiği, kayınvalidelerin tattığı Gelinim Mutfakta'da günün ödülünü kazanan isim belli oldu. Gelinim Mutfakta ile ilgili arama motorlarına yönelen izleyiciler 'Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? 28 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu ne, bugün kim kazandı?
28.09.2023 Televizyon
18 Eylül reyting sonuçları 2023! TOTAL ve AB reytingde kim birinci oldu? Ömer, Bambaşka Biri, Safir, MasterChef All Star...
18 Eylül reyting sonuçları 2023! TOTAL ve AB reytingde kim birinci oldu? Ömer, Bambaşka Biri, Safir, MasterChef All Star... Dünün reyting sonuçları belli oldu. 18 Eylül 2023 reytinglerde kim birinci oldu sorusu da gündemdeki yerini aldı. TOTAL ve AB reyting sıralamasında dün ekrana gelen Ömer, Bambaşka Biri, Safir dizilerinin ynısıra MasterChef All Star'ın kaptanlık oyunu da vardı. İşte 18 Eylül reyting sonuçları...
18.09.2023 Gündem
Yalı Çapkını mı kazandı, Kızılcık Şerbeti mi? 15 Eylül Cuma akşamı reytinglerde kim birinci oldu?
Yalı Çapkını mı kazandı, Kızılcık Şerbeti mi? 15 Eylül Cuma akşamı reytinglerde kim birinci oldu? Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizileri arasında rekabet yeniden başladı. 15 Eylül Cuma günü her iki dizide yeni bölümleriyle ekrana geldi. Bir yandan Ferit ve Seyran'ın düğünü sosyal medyaya damga vururken diğer yandan Doğa ve Fatih arasında yaşanan bebek mücadelesi konuşuldu. Peki 15 Eylül Cuma reytinglerde kim birinci oldu?
15.09.2023 Televizyon
1 Ağustos Gelinim Mutfakta puan durumu 2023! Gelinim Mutfakta’da günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı, hangi gelin aldı?
1 Ağustos Gelinim Mutfakta puan durumu 2023! Gelinim Mutfakta’da günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı, hangi gelin aldı? Gelinim Mutfakta puan durumu, kimin 1. olduğunu merak edenler tarafından sorgulanıyor. Kanal D'nin sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta, sezon finali sonrası ekranlara geldi. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı? İşte, 1 Ağustos 2023 Gelinim Mutfakta günün birincisi...
1.08.2023 Televizyon
MasterChef 2023'te ana kadroya kim girdi? 15 Haziran MasterChef  All Star'ın ikinci yarışmacısı kim oldu?
MasterChef 2023'te ana kadroya kim girdi? 15 Haziran MasterChef All Star'ın ikinci yarışmacısı kim oldu? MasterChef 2023'te ikinci gün başladı. 15 Haziran MasterChef ana kadroya kim girdi sorusu da gündemdeki yerini aldı. Yarışmanın başlamasıyla birlikte şef adayları tezgah başında kıran kırana mücadeleye başladı. Lezzetli tabaklarıyla jüriyi etkilemeye çalışan yarışmacılar ana kadroya girmek için çaba sarf etti. Peki MasterChef'te bu akşam kim birinci oldu? İşte detaylar...
15.06.2023 Televizyon
15 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı?
15 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı, günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 15 Mayıs puan durumu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Kanal D'nin hafta içi her gün yayınlanan yemek programında günün birincisi ve altını alan gelinin kim olduğu merak konusu oldu. İşte Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı? 15 Mayıs 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu!
15.05.2023 Magazin
4 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, 4 Mayıs Perşembe çeyrek altını kim aldı?
4 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, 4 Mayıs Perşembe çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, 4 Mayıs Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu? sorularının yanıtı araştırılıyor. Kanal D'nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta, yarışmacılarına altın kazandırmaya devam ediyor. İşte, 4 Mayıs 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu…
4.05.2023 Televizyon
2 Mayıs Gelinim Mutfakta günün puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı?
2 Mayıs Gelinim Mutfakta günün puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, 2 Mayıs Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu? sorularının yanıtı araştırılıyor. Kanal D'nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta, yarışmacılarına altın kazandırmaya devam ediyor. İşte, 2 Mayıs 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu…
2.05.2023 Televizyon
28 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, bilezikleri kim aldı? Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı?
28 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, bilezikleri kim aldı? Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta kim elendi, bugün Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve altın bilezikleri kim aldı? Gelinim Mutfakta haftanın finaliyle ekranlara geliyor. Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Gelin-kayınvalide yarışma programı Gelinim Mutfakta’da yine gelinler yemekleriyle yarıştı. Programda her Cuma da 7 altın bilezik sahibini buluyor. İşte 28 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu…
28.04.2023 Televizyon
Survivor 2023'te yeni takımlarla ilk ödül oyunu! 28 Mart Survivor ödül oyunu kim kazandı? Voleybol challenge kim birinci oldu?
Survivor 2023'te yeni takımlarla ilk ödül oyunu! 28 Mart Survivor ödül oyunu kim kazandı? Voleybol challenge kim birinci oldu? Survivor 2023'te voleybol challenge var. 28 Mart Survivor ödül oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı da merak edilmeye başlanı. Mavi ve kırmızı takımların belli olmasıyla ilk kez yarışmacılar yeni takım arkadaşlarıyla parkura çıkıyor. Survivor Asena'nın kırmızı takıma geçmesiyle birlikte Survivor Aziz ile gerilimi tırmandı. Peki Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?
28.03.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kim Birinci Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kim birinci oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.