Killa Hakan

Killa Hakan

Son dakika killa hakan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan killa hakan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını killa hakan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Killa Hakan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan killa hakan gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 killa hakan haberi bulunmuştur. Tüm killa hakan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sefo, Killa Hakan'ın son halini paylaştı
Sefo, Killa Hakan'ın son halini paylaştı Uzun süredir Almanya'da yaşayan ünlü rapçi Killa Hakan, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Yaz ayının başında kaldırıldığı hastanede komaya giren Killa Hakan, uzun süre gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuştu. Killa Hakan’ın son halini meslektaşı rapçi Sefo paylaştı.
11.12.2022 Magazin
Killa Hakan'dan 7 ay sonra ilk paylaşım! 'Dünyayı bir anlık terk ettim ve geri döndüm'
Killa Hakan'dan 7 ay sonra ilk paylaşım! 'Dünyayı bir anlık terk ettim ve geri döndüm' Gerçek adı Hakan Durmuş olan rapçi Killa Hakan, uzun süredir sağlık sorunlarıyla boğuşuyordu. Günlerce yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren ünlü isim, zorlu tedavi süreci sonrasında sağlığına kavuştu. Almanya’da yaşayan Killa Hakan, sosyal medya hesabından 7 ay sonra paylaşım yaptı ve sevenlerine seslendi.
30.09.2022 Magazin
Killa Hakan’ın sağlık durumu nasıl, yoğun bakımdan çıktı mı? Killa Hakan'ın son durumu!
Killa Hakan’ın sağlık durumu nasıl, yoğun bakımdan çıktı mı? Killa Hakan'ın son durumu! Killa Hakan geçtiğimiz haftalarda hastalığından dolayı yoğun bakıma alınmış, arkadaşları dua istemişti. Massaka sosyal medya hesabından Killa Hakan’ın son durumunu paylaştı. Peki, Killa Hakan’ın sağlık durumu nasıl, yoğun bakımdan çıktı mı? Killa Hakan'ın son durumu…
11.07.2022 Magazin
Yoğun bakımda olan Killa Hakan'dan haber var!
Yoğun bakımda olan Killa Hakan'dan haber var! Geçtiğimiz Mart ayında koronavirüse yakalandıktan sonra bağışıklık sistemi çöken rapçi Killa Hakan yoğun bakıma alınmıştı. Yoğun bakıma kaldırıldıktan sonra iyileşme gösteren rapçi Killa Hakan hastaneden poz verdi.
11.07.2022 Magazin
Killa Hakan'dan güzel haber geldi!
Killa Hakan'dan güzel haber geldi! Korona virüsü sonrası bağışıklık sistemi çöken ve iki aydan fazla süredir yoğun bakımda tedavi gören rapçi Killa Hakan normal servise alındı.
30.06.2022 Magazin
Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili yakın arkadaşı Massaka'dan yeni açıklama!
Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili yakın arkadaşı Massaka'dan yeni açıklama! Bir süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan ve zor günler geçiren Killa Hakan'ın geçtiğimiz günlerde rahatsızlanıp, yoğun bakımda olduğunu bildiren yakın dostu Massaka, ünlü rapçinin son durumuyla ilgili bilgileri vermeye devam ediyor. Mart ayında sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Killa Hakan son günlerde hastanede ölüm kalım savaşı veriyor.
8.06.2022 Magazin
Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili Ceza'dan açıklama geldi!
Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili Ceza'dan açıklama geldi! Yurt dışında yaşayan Killa Hakan lakaplı rapçi Hakan Durmuş'un yoğun bakımda tedavi gördüğü ortaya çıktı. Sosyal medyaya damga vuran olaylı ilgili paylaşım yapan rapçi Ceza, Durmuş'un sağlık durumun ciddiyetini koruduğunu söyleyerek sevenlerinden dua istedi.
6.06.2022 Magazin
Ünlü rapçi Killa Hakan'dan üzücü haber geldi! Sağlık durumu...
Ünlü rapçi Killa Hakan'dan üzücü haber geldi! Sağlık durumu... Uzun süredir Almanya'da yaşayan ünlü rapçi Killa Hakan'dan kötü haber geldi. Killa Hakan'ın kendisi gibi rapçi ve aynı zamanda can dostu olan Massaka, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı.
5.06.2022 Magazin
Killa Hakan öldü mü, yoğun bakımdaki Killa Hakan ne ameliyatı oldu, sağlık durumu nasıl? Ünlü rapçi Killa Hakan’a ne oldu, hastalığı ve son durumu nedir?
Killa Hakan öldü mü, yoğun bakımdaki Killa Hakan ne ameliyatı oldu, sağlık durumu nasıl? Ünlü rapçi Killa Hakan’a ne oldu, hastalığı ve son durumu nedir? Killa Hakan öldü mü, sağlık durumu nasıl? Ünlü rapçi Killa Hakan ile ilgili rapçi Massaka’dan kötü haber geldi. Killa Hakan adıyla tanınan rapçi Hakan Durmuş'un yoğun bakımda tedavi gördüğü açıklandı. Peki, Killa Hakan neden yoğun bakımda, Killa Hakan’a ne oldu, son durumu ne?
4.06.2022 Gündem
Killa Hakan kimdir, aslen nereli, yaşı kaç? Yoğun bakımda olan Killa Hakan’a ne oldu, hastalığı ne, neden yoğun bakımda?
Killa Hakan kimdir, aslen nereli, yaşı kaç? Yoğun bakımda olan Killa Hakan’a ne oldu, hastalığı ne, neden yoğun bakımda? Türkçe rap ile tanınan ve Almanya'da yaşayan 49 yaşındaki 'Killa Hakan'ın hastanede tedavi gördüğü duyuruldu. Peki, Killa Hakan kimdir, yoğun bakımda mı? Killa Hakan’a ne oldu, hastalığı ne, neden yoğun bakımda?
4.06.2022 Magazin
Killa Hakan'dan kötü haber geldi! 'Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor'
Killa Hakan'dan kötü haber geldi! 'Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor' 'Killa Hakan' adıyla tanınan rapçi Hakan Durmuş sağlığıyla ilgili zor günler geçiriyor. Massaka ünlü rapçinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi ve dua istedi; "Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin." dedi.
4.06.2022 Magazin
Killa Hakan ve Ezhel’den türkü sürprizi!
Killa Hakan ve Ezhel’den türkü sürprizi! Yakın arkadaş olan Killa Hakan ile Ezhel, sürpriz bir video ile takipçilerinin karşısına çıktı. Killa Hakan’ın Instagram hesabından paylaştığı videoda Ezhel’in saz çalarak türkü söylediği görüldü.
24.05.2020 Magazin
Ben Fero'dan yılın en büyük konseri!
Ben Fero'dan yılın en büyük konseri! Trap müziğin sevilen ismi Ben Fero, 7 Aralık cumartesi günü Maslak'ta sahneye çıkıyor.
18.11.2019 Kültür Sanat
Norm Ender'den Ben Fero, Ezhel ve Killa Hakan'a mesaj
Norm Ender'den Ben Fero, Ezhel ve Killa Hakan'a mesaj 'Mekanın Sahibi' isimli parçasıyla adından söz ettiren Norm Ender, Müzikonair dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.
4.10.2019 Magazin
Ünlü rapçi Killa Hakan gözaltına alındı!
Ünlü rapçi Killa Hakan gözaltına alındı! Almanya’da yaşayan Türk asıllı rapçi Killa Hakan gözaltına alındı. Bir gün nezarethanede kalan Killa Hakan daha sonra serbest bırakıldı.
13.08.2019 Magazin
Ortalık karışacak! Hepsi aynı yerde...
Ortalık karışacak! Hepsi aynı yerde... Olaylı bir şekilde rap dünyasına dönüş yapan Norm Ender, yeni şarkısında “Mekanın sahibi geri geldi, bebeleri pistten alalım” sözleriyle Ben Fero’yu hedef almıştı
30.07.2019 Magazin
Ünlü isimden skandal silahlı paylaşım
Ünlü isimden skandal silahlı paylaşım Almanya’da yaşayan ünlü Türk rap’çi Killa Hakan, yeni yıla çifte silahla havaya ateş açarak girdi. Üstelik o anları da hayranlarıyla paylaştı.
3.01.2019 Magazin
Hafta sonu rehberi
Hafta sonu rehberi Betül Memiş sizler için hazırladı
16.05.2008 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Killa Hakan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki killa hakan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.