Gazete Vatan Logo
Magazin Killa Hakan’ın sağlık durumu nasıl, yoğun bakımdan çıktı mı? Killa Hakan'ın son durumu!

Killa Hakan’ın sağlık durumu nasıl, yoğun bakımdan çıktı mı? Killa Hakan'ın son durumu!

Killa Hakan geçtiğimiz haftalarda hastalığından dolayı yoğun bakıma alınmış, arkadaşları dua istemişti. Massaka sosyal medya hesabından Killa Hakan’ın son durumunu paylaştı. Peki, Killa Hakan’ın sağlık durumu nasıl, yoğun bakımdan çıktı mı? Killa Hakan'ın son durumu…

Killa Hakan’ın sağlık durumu nasıl, yoğun bakımdan çıktı mı? Killa Hakan'ın son durumu!

Almanya'da hayatını devam ettiren rapçi Killa Hakan, geçtiğimiz aylarda hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Arkadaşı Massaka, sosyal medya hesabından Killa Hakan’ın son durumunu paylaştı.

Killa Hakan’ın sağlık durumu nasıl, yoğun bakımdan çıktı mı?

Kreuzberg'de yaşayan Killa Hakan, geçtiğimiz mart ayında yaptığı paylaşımda yaşadığı sağlık sorunlarından bahsetmişti.

Uzun zamandır bir paylaşım yapmayan Killa Hakan'ın yoğun bakımda olduğu öğrenilmişti. Ünlü rapçi Massaka, o dönem Killa Hakan'ın son durumunu; sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmış ve "Selam arkadaşlar. Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullanmıştı.

Koronavirüse yakalandıktan sonra durumu ağırlaşan ve bağışıklık sistemi çöken 49 yaşındaki Hakan Durmuş'tan bir ayın sonunda güzel haber geldi. Killa Hakan'ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve yoğun bakımdan çıktığı öğrenildi.

Killa Hakan’ın hastane odasından fotoğrafını paylaşan yakın arkadaşı Massaka, “Allah’a çok şükür. Her şey yolunda. Dualarımız kabul oldu” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı