İstanbul'da yeni metro projeleri için Bakan Karaismailoğlu tarih verdi
İstanbul'da yeni metro projeleri için Bakan Karaismailoğlu tarih verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, katıldığı programda İstanbul'da yeni metro projeleri ile ilgili tarih verdi. Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına da sert tepki göstererek, "Yargıya hesabını vereceklerdir. Böyle bir iftira attığınız da tabi ki en üst perdeden cevap vereceğiz" ifadelerini kullandı. Bakan Karaismailoğlu İstanbul'daki metro projeleri ile ilgili de tarih verdi.
10.01.2022 Gündem
Bakan Varank'tan Kılıçdaroğlu'na sert sözler!
Bakan Varank'tan Kılıçdaroğlu'na sert sözler! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Kilis İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada CHP'yi eleştirerek, "Kemal Kılıçdaroğlu sözde değil özde faşist bir genel başkandır" dedi.
18.01.2021 Siyaset
Turkuvaz Medya Grubu'ndan Kılıçdaroğlu’na sert tepki
Turkuvaz Medya Grubu'ndan Kılıçdaroğlu’na sert tepki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin kadın kolları tarafından düzenlenen etkinlikte A Haber ve ATV'yi skandal sözlerle tehdit etti. "Boynunuza ne takacağımı iyi biliyorum" diyen Kılıçdaroğlu'na Turkuvaz Medya Grubu, hükümet ve medya kuruluşları büyük tepki gösterdi
29.09.2021 Gündem