Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı Cumhur İttifakı kulislerinde yankı buldu: Bizim için çok iyi bir aday
Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı Cumhur İttifakı kulislerinde yankı buldu: Bizim için çok iyi bir aday Altılı Masa’nın 2 Mart’taki toplantısında İYİ Parti lideri Meral Akşener’in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığına itirazıyla başlayan krizin, Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlarının “cumhurbaşkanı yardımcılığına getirilmesi taahhüdü” formülüyle aşılması, iktidar cephesinde de yankı buldu.
8.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu 'helalleşme' listesini açıkladı
Kılıçdaroğlu 'helalleşme' listesini açıkladı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'helalleşme' listesini açıklayarak, "Hangi strateji çocuklarımızın geleceğinden daha önemli? Helalleşeceğiz dostlarım. 28 Şubatçıların açtığı yaraları kapatıp helalleşeceğiz. İkna odalarına sokulan başı kapalı kızlarımızla helalleşeceğiz. Roboski ile helalleşeceğiz. Sivas, Kahramanmaraş mağdurları ile helalleşeceğiz" dedi.
16.11.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Yeni bir siyaset anlayışı getirmek istiyoruz
Kılıçdaroğlu: Yeni bir siyaset anlayışı getirmek istiyoruz Kayseri'de, muhtarlara hitap eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yeni bir siyaset anlayışı getirmek istiyoruz. Siz nasıl en saf ve en temiz demokratik yollarla seçiliyorsanız milletvekilinin de aynı şekilde seçilmesi gerekir. Milletvekili, milletin vekilidir" dedi.
2.12.2020 Siyaset