Sıfır araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! Yeni zam geldi, Toyota, Renault, Dacia, Kia ve...
Sıfır araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! Yeni zam geldi, Toyota, Renault, Dacia, Kia ve... Araba piyasası uzun süredir hareketli. Pandeminin başlaması ile birlikte özel araçlara ilgi arttı. Talebin artışı ile birlikte yaşanan çip krizi nedeni ile üretimin aksaması fiyatlarda beklenenden fazla yükselişe sebep oldu. Birçok firma geçici olarak üretimi durdurma kararı verirken sıfır arabalarda yaşanan kriz, ikinci el piyasasına da zam olarak yansıdı. ÖTV kararı ile uygulanan indirim ise fiyatların düşmesini sağlamadı. Araba fiyatlarına her hafta zam gelmeye devam ediyor. Örneğin Kia Rio’nun manuel vitesli baz versiyonun 3 Kasım’da 191.900 TL olan fiyatı, 19 Aralık’ta 331 bin TL’ye yükseldi. Hyundai’nin İzmit’te ürettiği i10’nun fiyatı da aynı dönemde yüzde 70’ten fazla artarak 300 bin TL’yi geçti.
20.12.2021 Otomobil
Yeni Kia Rio gün sayıyor!
Yeni Kia Rio gün sayıyor! Kia’nın B segmentindeki sevilen modeli Rio, dördüncü neslinin makyajlanan yeni versiyonuyla yollara çıkmaya hazırlanıyor.
28.06.2020 Otomobil
Emniyet'ten Suriyeli araç uyarısı!
Emniyet'ten Suriyeli araç uyarısı! Ankara Emniyeti Müdürlüğü haber merkezinden ekiplere geçilen anonsta Suriye plakalı otomobil üzerinde duyarlı olmaları, otomobilin görülmesi veya alınması durumunda müdahale edilmeden merkeze ivedilikle bilgi verilmesi istendi...
29.09.2021 Gündem