Hava yorumculuğu kavgası! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama
Hava yorumculuğu kavgası! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama İnternet üzerinden hava yorumculuğu popüler olunca kavga çıktı. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, ‘işletmeci’ hava tahmincisi Kerem Ökten hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklayarak, “Abartılı tahmin ve uyarıları zarar veriyor” dedi. Ökten’den ise “Meteorolog olduğumu iddia etmedim” yanıtı geldi.
9.01.2024 Gündem
Meteoroloji uzmanından uyarı: Tarihi fırtına o gün kopacak, İstanbul'un tepesine kara bela geliyor! 2004'ten bile güçlü...
Meteoroloji uzmanından uyarı: Tarihi fırtına o gün kopacak, İstanbul'un tepesine kara bela geliyor! 2004'ten bile güçlü... Meteoroloji uyarıları peş peşe gelmeye devam ediyor. Bugün akşam saatlerinde AFAD, tüm vatandaşlara bir uyarı gönderdi. İstanbul için tam fırtına uyarısının yapıldığı mesaj sonrası ünlü hava durumu uzmanı sosyal medya hesabından ardı ardına paylaşımlar yaptı. Asıl tehlikenin o gün geleceğini söyleyen meteroloji uzmanı, İstanbul'un tepesine kara bela gibi çökecek fırtınanın şiddetini verdi. İstanbul'un kuzeyi için alarm durumuna geçilmesi gerektiğinin altını çizdi.
17.11.2023 Gündem