Kerem Bürsin ile Hande Erçel yeniden aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi
Kerem Bürsin ile Hande Erçel yeniden aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi Eski aşıklar Kerem Bürsin ile Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda Kavacık'ta bir kafede buluşmuştu. İkilinin hayranları tarafından görüntülenmelerinin ardından, barıştıkları iddiaları ortaya atılmıştı. Hande Erçel konuyla ilgili ilk kez açıklama yaparak, merak edilen soruyu cevapladı.
12.11.2022 Magazin
Kerem Bürsin'den ilişki açıklaması! 'Gayet single'ım ama iyiyim'
Kerem Bürsin'den ilişki açıklaması! 'Gayet single'ım ama iyiyim' 'Duy Beni' dizisinde rol alan Ege Kökenli ile yaklaşık yedi yıldır aşk yaşadığı Lior Ahituv'un koronavirüs pandemisi nedeniyle 2.5 yıl ertelenen düğünü gerçekleşti. Beşiktaş'ta bir oteldeki nikâh törenine yalnız katılan oyuncu Kerem Bürsin, Hande Erçel ile ilgili soruyu yanıtlarken, özel hayatı hakkında da konuştu.
29.07.2022 Magazin
Kerem Bürsin'in 'Muhteşem Yüzyıl' itirafı ve bilinmeyenleri olay oldu!
Kerem Bürsin'in 'Muhteşem Yüzyıl' itirafı ve bilinmeyenleri olay oldu! 'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrolde yer alan Kerem Bürsin, GAIN'da yayınlanan 'Orda Rahat mısın?' programına konuk oldu. Yakışıklı oyuncu, kariyer yolculuğunu anlattı. Bürsin, Ocak 2011-Haziran 2014 yılları arasında yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle ilgili de çarpıcı bir itirafta bulundu.
22.01.2022 Magazin