Kentsel Dönüşüm Kongresi

Kentsel Dönüşüm Kongresi

Son dakika Kentsel Dönüşüm Kongresi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kentsel Dönüşüm Kongresi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kentsel Dönüşüm Kongresi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kentsel Dönüşüm Kongresi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kentsel dönüşüm kongresi gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 kentsel dönüşüm kongresi haberi bulunmuştur. Tüm kentsel dönüşüm kongresi haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Senin vekilliğinin bitmesini nasıl beklerim’
‘Senin vekilliğinin bitmesini nasıl beklerim’ Erdoğan: “Dokunulmazlıkların kaldırılması deyince yani ‘milletvekillerine dokunulmazlık kalksın’ diye bir şey anlıyorlar. İşin aslı bu değil...”
29.09.2021 Gündem
Kentsel dönüşüm adaletli olmalı
Kentsel dönüşüm adaletli olmalı Bu yıl 3.’sü organize edilen “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” İstanbul Marriott Hotel’de gerçekleşti.
29.02.2016 Arşiv
Kentsel dönüşüm amacına hizmet edemiyor
Kentsel dönüşüm amacına hizmet edemiyor Kentsel dönüşümde yanlış uygulamalar daha büyük sorunları beraberinde getirebilir.
22.12.2015 Arşiv
Anlık çözümler sorun olacak
Anlık çözümler sorun olacak Kentsel dönüşüme anlık çözümler yapmak ileride geri dönülemez sorunlara yol açabilir.
9.12.2015 Arşiv
Samut, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde
Samut, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Antalyalı İşadamı Hüseyin Samut da yer aldı.
20.03.2015 Arşiv
Emlakçılık gayrimenkul danışmanlığına dönüşecek
Emlakçılık gayrimenkul danışmanlığına dönüşecek “2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde yeni hedefler konuşuldu.
2.03.2015 Arşiv
Kentsel Dönüşüm'de eksikler ve hatalar konuşuldu
Kentsel Dönüşüm'de eksikler ve hatalar konuşuldu “2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi”nde neler konuşuldu?
26.02.2015 Arşiv
Kentsel Dönüşüm iyi planlanmalı
Kentsel Dönüşüm iyi planlanmalı Kongrede Türkiye’nin son yıllarda üzerinde durduğu kentsel dönüşüm derinlemesine ele alındı.
26.02.2015 Arşiv
Kentsel Dönüşüm sosyolojik bir olay
Kentsel Dönüşüm sosyolojik bir olay 2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde dönüşüm tüm boyutlarıyla ele alındı
26.02.2015 Arşiv
Kentsel Dönüşüm Kongresi 25 Şubat’ta!
Kentsel Dönüşüm Kongresi 25 Şubat’ta! MilliyetEmlak'ın da internet sponsoru olduğu “2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” için geri sayım başladı.
23.06.2015 Arşiv
Müteahhitler ‘kentsel dönüşüm’e kazan kaldırdı
Müteahhitler ‘kentsel dönüşüm’e kazan kaldırdı ‘Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde ‘emsal kargaşasının’ dönüşümü zora soktuğu dile getirildi...
6.02.2014 Ekonomi
Bakan yardımcısına 10. Yıl Marşı tepkisi!
Bakan yardımcısına 10. Yıl Marşı tepkisi! Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’nın, "10...
6.02.2014 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu faizler düşecek halkımızı yüksek faize ezdirmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu faizler düşecek halkımızı yüksek faize ezdirmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Ülkemizdeki mandacı siyasetçiler ise bu kurtuluş mücadelesini tam tersi gibi göstermeye çalışıyorlar. Var güçleriyle üzerimize geliyor. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi üretim, istihdam ve cari denge odaklı politikamızdan geri döndüremeyecekler. Biz yüksek faize halkımızı da çiftçimizi de ezdirmeyeceğiz. Bu faizler düşecek." dedi.
26.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulunarak, "Sözlerime Dağlık Karabağ'ı kurtarmak için mücadele eden Azerbaycanlı kardeşlerimin Şuşa zaferini tebrik ederek başlamak istiyorum. Şuşa'nın kurtuluşu, işgal altındaki toprakların kalan kısmının özgürlüğüne kavuşmasının yakın olduğunun da işaretidir." dedi.
8.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler! 'Sus da adam sansınlar'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler! 'Sus da adam sansınlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunarak, "Enkaz kaldırma çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak." dedi. Sözlerine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenerek, "Yaşanan her felaket bir derstir. Ne yazık ki ana muhalefetin başındaki zat, oraya yaptığı turistik ziyarette, "5 gün oldu, enkaz hala kaldırılmadı" diyor. Bilmediğin iş hakkında neden konuşursun? Sus da adam sansınlar." ifadelerini kullandı.
5.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a sert tepki:  Zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron'a sert tepki: Zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadir Has Stadyumu'nda düzenlenen AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Macron denen zatın İslam ile derdi nedir? Müslümanlar ile olan derdi nedir? Macron'un zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var. İnanç özgürlüğünden anlamayan ve kendi ülkesinde yaşayan milyonlarca farklı inanç mensubuna farklı davranan bir devlet başkanına ne denilebilir?" dedi.
24.10.2020 Siyaset
Bakan Kurum'dan flaş Kanal İstanbul açıklaması! 'Böyle bir yetkisi yok'
Bakan Kurum'dan flaş Kanal İstanbul açıklaması! 'Böyle bir yetkisi yok' Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı'nı açıkladı. Bakan Kurum, 100 bin konut projesine gösterilen ilgiyi anlatırken "Başvuru rakamı 440 bin rakamına ulaşmıştır." ifadelerini kullandı. Kurum ayrıca İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesinden çekilme açıklamasıyla ilgili olarak ""Bu süreçte en büyük paydaş İBB'dir. Başkan ortak protokolden çekildiğini ifade etmiştir ama Başkan'ın böyle bir yetkisi yoktur. Bunun için Meclis kararı lazımdır." dedi.
24.12.2019 Ekonomi
Afrika 2018’de barıştı
Afrika 2018’de barıştı Afrika’nın farklı köşelerindeki siyasi, insani ve ekonomik krizler bu yıl da devam etmesine rağmen, kıtada 2018’e damga vuran gelişmelerin başında barış anlaşmaları geldi.
29.12.2018 Dünya
"İstanbul'da 2045'ten önce deprem olursa şaşırırım"
"İstanbul'da 2045'ten önce deprem olursa şaşırırım" İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Ercan, hiçbir bilimsel verinin Marmara'da hemen deprem olacağını göstermediğini belirterek, "İstanbul'da 2045'ten önce deprem olursa ben şaşırırım" dedi.
1.06.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim manifestosunu açıkladı: Ahdim olsun ki...
Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim manifestosunu açıkladı: Ahdim olsun ki... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Kongresi'nde seçim manifestosunu açıkladı. Demokrasi, kadın, gençler ve ekonomiye ilişkin önemli mesajlar veren Erdoğan şu ifadeleri kullandı:"Cumhur İttifakı; erdem, irade ve cesaretle Türkiye'nin şahlanışının adıdır." 'Ahdim olsun ki enflasyon, faiz ve cari açık düşecek' diyen Erdoğan'ın açıkladığı AK Parti’nin tarihi manifestosunun maddeleri şöyle...
6.05.2018 Gündem
Başbakan Binali Yıldırım'dan ilk açıklama
Başbakan Binali Yıldırım'dan ilk açıklama Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da açıklamalarda bulunuyor. Yıldırım, ABD'nin Suriye'ye yaptığı operasyon için "Olumlu bir adım, daha fazlasına ihtiyaç var" açıklamasında bulundu.
14.04.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz yolumuza biz yolumuza
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz yolumuza biz yolumuza Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail'in yaptığı katliam için kayda değer bir itiraz dile getirdiklerini duydunuz mu? Sayın Trump'a da 'Bunlara müdahale etmeyecek misiniz?' dedim. Kimse bunları görmüyor." dedi.
31.03.2018 Siyaset
‘Bazı hataları aptallar değil alçaklar yapar!'
‘Bazı hataları aptallar değil alçaklar yapar!' Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO’ya Rize’den sert çıktı: Bu terbiyesizlik kuru bir özürle geçiştirilerek üzeri örtülebilecek bir konu değildir. NATO’nun güvenilirliği tüm üye ülkeler nezdinde sorgulanabilir hale gelmiştir
18.11.2017 Siyaset
Türkiye yatırım yapan kimseyi mahcup etmedi
Türkiye yatırım yapan kimseyi mahcup etmedi MÜSİAD EXPO ve 20. Uluslararası İş Forumu Kongresi’nin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin yatırım yapan işadamlarını mahcup etmeyeceğinden emin olunmasını istedi.
9.11.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kentsel Dönüşüm Kongresi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kentsel dönüşüm kongresi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.