Piknik alanında kafatası, kemikler ve iç çamaşırı bulundu!
Piknik alanında kafatası, kemikler ve iç çamaşırı bulundu! Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, piknik alanında insana ait olduğu belirtilen kafatası ve kemikler bulunurken, inceleme için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
19.08.2021 Gündem
Sağlıklı ve uzun bir yaşamın yolu gıdalanmaktan geçiyor!
Sağlıklı ve uzun bir yaşamın yolu gıdalanmaktan geçiyor! Dengeli beslenme yalnızca ideal kiloya ulaşmak için değil aynı zamanda sağlıklı ve uzun bir yaşam adına da önem taşıyor. Özellikle pandemi döneminde vücudu hastalıklara karşı korumak ve direncini artırmak için dengeli beslenmek gerekiyor. Ancak sağlıklı beslenirken, sağlıklı gıdalanabiliyor muyuz? Dr. Yıldıray Tanrıver yeterli ve dengeli beslenme konusunda bilgi verdi.
21.04.2021 Sağlık
Kentte onlarca at ve eşek kafası bulundu! Dehşete düşüren görüntü...
Kentte onlarca at ve eşek kafası bulundu! Dehşete düşüren görüntü... Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde dere yatağında çok sayıda at ve eşek kafası ile kemikler bulundu. Köpekler tarafından kemikler çevreye taşınırken, çevreye ise kötü kokuların yayıldığı belirtildi. Bölgeye yakın mahallede yaşayan Ramazan Dağgülü (31), "Burada onlarca kesilmiş at var. Artık bu kokudan duramayacak hale geldik" dedi.
25.03.2021 Gündem
O kemikler Musevi cemaatinde
O kemikler Musevi cemaatinde İnşaat kazısında herkes şok olmuştu
29.04.2013 Dünya