Kemer Sıkma

Kemer Sıkma

Son dakika kemer sıkma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kemer sıkma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kemer sıkma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemer Sıkma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemer sıkma gelişmeleri de dahil olmak üzere 499 kemer sıkma haberi bulunmuştur. Tüm kemer sıkma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Putin'den flaş yaptırım açıklaması: Rus petrol ve doğal gazı...
Putin'den flaş yaptırım açıklaması: Rus petrol ve doğal gazı... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı tarafından kendilerine uygulanan ekonomik ambargolar için, “Zaten uygulanacaktı” dedi. ABD Başkanı Joe Biden’ın Rusya’dan petrol ve doğalgaz alımını yasaklanması yönelik kararını eleştiren Putin, “Batı’da fiyatları artıyor fakat bu bizim suçumuz değil. Bu onların kendi yanlış hesaplamalarının sonucu. Bizi suçlayabileceğimiz bir durum yok. ABD’de petrol ve petrol ürünleri fiyatlarının artıyor olmasında da aynısı geçerli." dedi.
10.03.2022 Dünya
Angela Merkel'den veda ziyareti! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi
Angela Merkel'den veda ziyareti! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
16.10.2021 Siyaset
Yunanistan ve Fransa anlaştı! 18 Rafale savaş uçağı...
Yunanistan ve Fransa anlaştı! 18 Rafale savaş uçağı... Yunanistan, Fransa'dan 2,3 milyar avro karşılığında satın alacağı 18 Rafale savaş uçağı için bu ülkeyle anlaşma imzaladı.
25.01.2021 Dünya
Yunanistan'da 11.5 milyar euroluk borç krizi
Yunanistan'da 11.5 milyar euroluk borç krizi Ekonomik dar boğazda olmasına rağmen silahlananan Yunanistan’ın Dünya Bankası ve Avrupalı kreditörlerle imzaladığı ilk mutabakat muhtırasından geri kalan 11,5 milyar eurokluk borcun, bu yılki ödemesi Atina Yönetimi'ni kara kara düşündürüyor.
4.01.2021 Dünya
Volkswagen'den flaş karar! Türkiye'ye taşıyacak
Volkswagen'den flaş karar! Türkiye'ye taşıyacak Alman otomotiv devi Volkswagen şimdi de kamyon fabrikası MAN ile gündemde... Şirketin Almanya ve Avusturya’da kapatılan fabrikalarını Türkiye’ye taşıma kararı aldığı belirtiliyor.
11.10.2020 Otomobil
Ryan Donk, Galatasaray'da kaldı!
Ryan Donk, Galatasaray'da kaldı! Geride kalan sezonda 1.9 milyon Euro garanti para alan Ryan Donk sözleşmesini uzatırken önemli bir maddi fedakarlık yaptı.
13.08.2020 Galatasaray
Galatasaray'da futbolcular ve teknik ekip indirimi kabul etti!
Galatasaray'da futbolcular ve teknik ekip indirimi kabul etti! Yönetimden maaşların düşürülmesi yönünde gelen talebi, yüksek ücretli yabancı yıldızların ardından tüm futbolcular kabul etti. Teknik direktör Fatih Terim ile birlikte tüm teknik ekibin de ücretlerinde yüzde 15’lik indirime gittiği öğrenildi.
1.06.2020 Galatasaray
Deutsche Bank 6 bin kişinin işine son verdi
Deutsche Bank 6 bin kişinin işine son verdi Almanya’nın en büyük bankası Deutsche Bank tasarruf tedbirleri kapsamında 6 bin kişinin işine son verirken, aynı zamanda 300 şubesini de kapatacağını açıkladı.
19.12.2019 Dünya
Boris Johnson, 500 bin yasa dışı göçmene af planını destekliyor
Boris Johnson, 500 bin yasa dışı göçmene af planını destekliyor İngiltere'nin yeni başbakanı Boris Johnson, Perşembe günü Avam Kamarası'nda gerçekleştirdiği ilk konuşmasında 500 bin yasa dışı göçmene af getirilmesini desteklediğini açıkladı.
26.07.2019 Dünya
Yunanistan kararını verdi! Artışa gidiyor
Yunanistan kararını verdi! Artışa gidiyor Yunanistan'da hükümet, ekonomik krizden çıkmaya çalışan ülkede yaklaşık 10 yılın ardından asgari ücreti artırma kararı aldı.
28.01.2019 Dünya
Sarı Yelekliler bu kez İngiltere’de sokağa inecek
Sarı Yelekliler bu kez İngiltere’de sokağa inecek İngiltere’de hükümetin ön gördüğü kemer sıkma politikasına karşı başlayan Halk Meclisi Hareketi, Cumartesi günü Londra’da protesto çağrısı yaptı. Gösterilere katılacak olanlardan Fransa’da hükümeti protesto edenler gibi “sarı yelek” giymeleri istendi.
10.01.2019 Dünya
Sarı Yelekliler bu kez İngiltere’de sokağa inecek!
Sarı Yelekliler bu kez İngiltere’de sokağa inecek! İngiltere’de hükümetin ön gördüğü kemer sıkma politikasına karşı başlayan Halk Meclisi Hareketi, Cumartesi günü Londra’da protesto çağrısı yaptı. Gösterilere katılacak olanlardan Fransa’da hükumeti protesto edenler gibi “sarı yelek” giymeleri istendi.
9.01.2019 Dünya
Rodallega'dan 1+1 yıllık imza!
Rodallega'dan 1+1 yıllık imza! Bordo-mavililerden, Hugo Rodallega’ya yeni sözleşme... Ligin ilk yarısında 9 kez ağları sarsarak dikkatleri üzerine çeken Kolombiyalı yıldızla aynı şartlar üzerinden 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalanacak.
2.01.2019 Trabzonspor
Belçika'da binlerce işçi greve gitti
Belçika'da binlerce işçi greve gitti Belçika'da çeşitli işçi sendikaları emeklilik şartlarının düzeltilmesi ve asgari ücretin artırılması talebiyle grev başlattı.
14.12.2018 Dünya
Çipras İtalya'yı suçladı! 20 dakikada tamamlandı ve onaylandı...
Çipras İtalya'yı suçladı! 20 dakikada tamamlandı ve onaylandı... Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, dün yaklaşık 18 saat süren Avro Grubu Toplantısı'na ilişkin, "Bu kadar uzun sürmesinin sebebi Yunanistan değil, İtalya'ydı. 2019 bütçemize ilişkin konu 20 dakikada tamamlandı ve emeklilik maaşı kesintileri olmadan onaylandı." dedi.
4.12.2018 Dünya
Komşu fena karıştı! ABD Büyükelçiliğine yürüdüler
Komşu fena karıştı! ABD Büyükelçiliğine yürüdüler Yunanistan'da "Albaylar Cuntası" karşıtı öğrenci ayaklanmalarının yıl dönümünde çıkan olaylarda 8 kişi gözaltına alındı, çok sayıda kişi hafif yaralandı.
17.11.2018 Dünya
Suudi Arabistan'dan 4,3 milyar dolarlık proje
Suudi Arabistan'dan 4,3 milyar dolarlık proje Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, ülkenin orta kesiminde yer alan El-Kasim bölgesinde, 4,3 milyar dolarlık 600'den fazla projeyi başlattı.
7.11.2018 Dünya
Kemer sıkma açıklaması
Kemer sıkma açıklaması HALİT Ergenç, geçtiğimiz gün Hyatt Otel’de düzenlenen Türkiye-Çin iş birliği toplantısına konuşmacı olarak katıldı.
27.09.2018 Magazin
Yunanistan karıştı! Göstericiler polisle çatıştı
Yunanistan karıştı! Göstericiler polisle çatıştı Yunanistan’ın Selanik kentinde Makedonya ile yapılan "isim anlaşmasını" protesto eden göstericiler ile polis arasında arbede yaşandı.
8.09.2018 Dünya
IMF'nin kapısını çalan Arjantin, 10 Bakanlığı kapatacak
IMF'nin kapısını çalan Arjantin, 10 Bakanlığı kapatacak Arjantin hükümeti, giderek büyüyen ekonomik krizi kontrol almak için bir dizi kemer tasarruf tedbiri açıklamaya hazırlanıyor. Açıklanacak pakette 10 bakanlığın kapatılması bekleniyor.
3.09.2018 Dünya
"Dört büyükler"in borcu dağları aştı
"Dört büyükler"in borcu dağları aştı Türk futbolunda "Dört büyükler" olarak tabir edilen Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu 10 milyar liraya yaklaştı.
25.07.2018 Süper Lig
'Kemer sıkmaya hazır olun' diyecek
'Kemer sıkmaya hazır olun' diyecek ABD ve Güney Kore ile yeni bir sayfa açan Kuzey Kore lideri, halktan kemer sıkmasını isteyecek. İşçi Partisi'nin resmi yayın organında çıkan yazıda, 1990'lı yıllar hatırlatıldı.
23.07.2018 Dünya
Resmen açıklandı! 249 milyon dolarlık onay
Resmen açıklandı! 249 milyon dolarlık onay Uluslararası Para Fonu (IMF), Tunus'a sağladığı 2,9 milyar dolarlık kredinin 249 milyon dolar değerindeki dördüncü taksitini onayladı.
7.07.2018 Dünya
Mehmet Topal: Bir futbolcuyu taraftarın önüne atmak...
Mehmet Topal: Bir futbolcuyu taraftarın önüne atmak... Fenerbahçe'nin emektar futbolcusu Mehmet Topal, hakkında çıkan asılsız haberlere isyan etti. Her sezon başında ve devre arasındaki transfer döneminde birilerinin çıkıp kasıtlı bir şekilde Fenerbahçelilerin moralini bozmaya, bir huzursuzluk yaratmaya çalıştığını belirten Mehmet Topal, DHA'nın sorularını yanıtlarken önemli açıklamalar yaptı.
27.06.2018 Fenerbahçe
Trabzonspor'a sürpriz golcü! Bedava...
Trabzonspor'a sürpriz golcü! Bedava... Ndoye ile sözleşme yenilemeyen, Rodallega’yı göndermeye hazırlanan Trabzonspor, aradığı alternatif golcüyü buldu. Trabzonspor, bonservisi elinde olan Mehmet Batdal’ı renklerine bağlamaya hazırlanıyor.
13.06.2018 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Kemer Sıkma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemer sıkma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.