Kayleigh Mcenany

Kayleigh Mcenany

Son dakika Kayleigh McEnany haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kayleigh McEnany ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kayleigh McEnany haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayleigh Mcenany

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayleigh mcenany gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 kayleigh mcenany haberi bulunmuştur. Tüm kayleigh mcenany haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Başkanı Joe Biden'a Türkiye'den tarihi çağrı!
ABD Başkanı Joe Biden'a Türkiye'den tarihi çağrı! ABD basını ve Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı yetkililer, Başkan Joe Biden’ın 1915 olaylarının anma günü olan 24 Nisan’daki açıklamasında ‘soykırım’ ifadesini kullanacağını iddia etti. Biden’ın, son dakikada fikrini değiştirme ihtimali de var.
23.04.2021 Dünya
Beyaz Saray Kongre baskınını kınadı
Beyaz Saray Kongre baskınını kınadı Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, çarşamba günkü Kongre baskınını en güçlü şekilde kınadıklarını açıkladı.
7.01.2021 Dünya
Trump'ı koruyan 130 Gizli Servis çalışanında koronavirüs tespit edildi!
Trump'ı koruyan 130 Gizli Servis çalışanında koronavirüs tespit edildi! Trump'ı korumakla görevli 130 Gizli Servis çalışanının koronavirüs (Covid-19) testlerinin pozitif çıkması sonucu karantinaya alındıkları duyuruldu.
13.11.2020 Dünya
Beyaz Saray Sözcüsü McEnany, corona virüse yakalandı
Beyaz Saray Sözcüsü McEnany, corona virüse yakalandı ABD Başkanı Donald Trump’ın ardından, Beyaz Saray Basın Sözcüsü Kayleigh McEnany de corona virüse (Covid-19) yakalandı.
5.10.2020 Dünya
Trump'ın sağlık durumuna ilişkin son dakika açıklaması
Trump'ın sağlık durumuna ilişkin son dakika açıklaması Beyaz Saray, Kovid-19'a yakalanan ABD Başkanı Donald Trump'ın tedbir amaçlı olarak hastaneye götürüleceğini ve burada birkaç gün kalacağını bildirdi. Yeni tip corona virüse (Kovid-19) yakalanan ABD Başkanı Donald Trump'ın doktoru Sean Conley, yaptığı açıklamada, Trump'a bazı ilaçlar verildiğini belirterek, "Trump bugün öğleden sonra itibarıyla yorgun ancak keyfi yerinde." değerlendirmesinde bulundu.
2.10.2020 Dünya
ABD'den çok sert yanıt: Çin'in yaptıkları affedilemez
ABD'den çok sert yanıt: Çin'in yaptıkları affedilemez Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in bugün Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulunda yaptığı konuşmada ABD'yi "tek taraflılık", "korumacılık" ve "kabadayılık" ile suçlamasına tepki göstererek "Konu Kovid-19 olduğunda, dünyada Çin'den daha büyük bir kabadayı yoktur." yanıtını verdi.
22.09.2020 Dünya
Beyaz Saray'dan çok konuşulacak açıklama: Aşı olmasa bile bitecek
Beyaz Saray'dan çok konuşulacak açıklama: Aşı olmasa bile bitecek Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede "sürü bağışıklığı" stratejisini hiçbir zaman benimsemediklerini açıkladı.
16.09.2020 Dünya
Beyaz Saray'dan 'Trump öyle demek istemedi' açıklaması
Beyaz Saray'dan 'Trump öyle demek istemedi' açıklaması Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, ABD Başkanı Donald Trump'ın, seçmenlere "hem posta yoluyla oy kullanın hem de seçim günü merkezlere gidip oyunuzu verin." diyerek seçmenlerden iki kez oy kullanmalarını istemediğini ancak oylarının sayıldığından emin olmaları gerektiğini belirttiğini söyledi.
3.09.2020 Dünya
ABD Başkanı Trump'ın kardeşi hastaneye kaldırıldı!
ABD Başkanı Trump'ın kardeşi hastaneye kaldırıldı! ABD Başkanı Donald Trump'ın kardeşi Robert Trump'ın "ağır hasta" olduğu ve New York'ta hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
14.08.2020 Dünya
ABD ile Çin arasında yeni kriz! Misilleme uyarısı
ABD ile Çin arasında yeni kriz! Misilleme uyarısı Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, Çin'in Houston Başkonsolosluğunun kapatılması konusunda, "Çin'e bize misilleme yapmak yerine, kendi kötü niyetli eylemlerine bakma çağrısında bulunuyoruz." dedi.
24.07.2020 Dünya
McEnany duyurdu: Trump Twitter'da kalacak
McEnany duyurdu: Trump Twitter'da kalacak Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, Twitter'da dün ünlü isimlerin hesaplarına yönelik saldırının ardından ABD Başkanı Donald Trump'ın Twitter kullanmaya devam edeceğini açıkladı.
16.07.2020 Dünya
ABD'yi sallayan iddia! Beyaz Saray'ın hedefinde Fauci var
ABD'yi sallayan iddia! Beyaz Saray'ın hedefinde Fauci var Beyaz Saray'ın, ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci'nin yeni tip corona virüs (covid-19) ile ilgili çelişkili açıklamalarını kullanarak Fauci'yi "zayıflatmaya" çalıştığı iddiaları gündeme oturdu.
13.07.2020 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan eski danışmanına özel af!
ABD Başkanı Trump'tan eski danışmanına özel af! Kongreye yalan söylemek ve adaleti engellemek gibi suçlardan 3 yıl 4 ay hapis cezası alan Roger Stone, serbest kaldı.
11.07.2020 Dünya
Beyaz Saray Sözcüsü’nden skandal ‘soykırım’ ifadesi
Beyaz Saray Sözcüsü’nden skandal ‘soykırım’ ifadesi Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, önceki gün basın toplantısında siyahlara yönelik polis şiddetini protesto eylemlerinde ABD’de heykellere yönelik saldırıları sayarken hedef olan sözde ‘Ermeni soykırımı anıtına’ da işaret ederek skandal bir açıklama yaptı.
8.07.2020 Dünya
Trump'tan basına sert tepki: Yalancısınız!
Trump'tan basına sert tepki: Yalancısınız! ABD Başkanı Donald Trump, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda basına yüklendi. Trump, ''Çin virüsü kaynaklı ölümler, yüzde 39 düştü, test sistemimiz ise dünyada lider konumda. Peki neden yalancı basın bunları haber yapmıyor? Bunun tek bir nedeni var çünkü onlar yalancı basın." dedi.
6.07.2020 Dünya
ABD'den şaşkına çeviren açıklama: Corona bulaşan kişiler zararsız
ABD'den şaşkına çeviren açıklama: Corona bulaşan kişiler zararsız Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, ABD'de tespit edilen yeni tip corona virüsün (Kovid-19) bulaştığı kişilerin yüzde 99'u için zararsız ve ülkedeki ölüm oranının oldukça düşük olduğunu söyledi.
6.07.2020 Dünya
Beyaz Saray: Rusya'nın Taliban'a para teklifi istihbaratı hala teyit edilmedi
Beyaz Saray: Rusya'nın Taliban'a para teklifi istihbaratı hala teyit edilmedi Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, Rusya'nın Taliban bağlantılı militanlara Afganistan'daki Amerikan askerlerini öldürmeleri için para teklif ettiğine dair istihbaratın henüz teyit edilmediğini açıkladı.
1.07.2020 Dünya
Beyaz Saray'dan o iddialarla ilgili flaş açıklama
Beyaz Saray'dan o iddialarla ilgili flaş açıklama Beyaz Saray, Rusya'nın Taliban bağlantılı militanlara Afganistan'daki Amerikan askerleri ve koalisyon güçlerini öldürmeleri için gizlice para teklif ettiği istihbaratı olduğu iddialarına ilişkin, Başkan Donald Trump'a bu konuda bir bilgilendirme yapılmadığını açıkladı.
28.06.2020 Dünya
Beyaz Saray Sözcüsü McEnany: Trump imzalayabilir
Beyaz Saray Sözcüsü McEnany: Trump imzalayabilir Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, ABD Başkanı Donald Trump'ın polis teşkilatı reformu için kararname imzalayabileceğini açıkladı.
10.06.2020 Dünya
Trump emri verdi! Binlerce ağır silahlı asker...
Trump emri verdi! Binlerce ağır silahlı asker... ABD Başkanı Trump, ülkedeki şiddet olaylarına müdahale etmek için binlerce ağır silahlı askeri personeli ve güvenlik gücünü görevlendirdiğini duyurdu.
1.06.2020 Dünya
Trump protestolara karşı askeri güç kullanabilir
Trump protestolara karşı askeri güç kullanabilir ABD Başkanı Donald Trump'ın 1807'de çıkarılan isyan veya iç karışıklıklarda Başkan'a Amerikan topraklarında askeri güç kullanma yetkisi veren "İsyan Yasasını", protestolara karşı kullanabileceği bildirildi.
1.06.2020 Dünya
Trump ve Macron G-7'nin yüz yüze yapılmasını  istiyor
Trump ve Macron G-7'nin yüz yüze yapılmasını istiyor ABD Başkanı Donald Trump ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yaptıkları telefon görüşmesinde G-7 Liderler Zirvesi'nin yüz yüze yapılmasının önemini vurguladı.
28.05.2020 Dünya
ABD'den Brezilya kararı! Ülkeye girişleri durduruldu
ABD'den Brezilya kararı! Ülkeye girişleri durduruldu ABD yönetimi, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınının Latin Amerika'daki merkez üssü haline gelen Brezilya'dan ülkeye girişlerin durdurulduğunu açıkladı.
24.05.2020 Dünya
"Trump, G-7'nin Washington DC'de  yapılmasını istiyor"
"Trump, G-7'nin Washington DC'de yapılmasını istiyor" Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınının ardından birçok ülkenin normalleşmeye başladığına işaret ederek, G-7 Zirvesi'nin başkent Washington DC'de yapılmasını istediklerini söyledi.
20.05.2020 Dünya
ABD Başkan Yardımcısı Pence'in ofisinden bir kişi daha Kovid-19'a  yakalandı
ABD Başkan Yardımcısı Pence'in ofisinden bir kişi daha Kovid-19'a yakalandı ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in ofisinden bir kişiye daha yeni tip corona virüs (Kovid-19) tanısı konulduğu bildirildi.
8.05.2020 Corona Virüsü

Benzer Haber Etiketleri

Kayleigh Mcenany ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayleigh mcenany haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.