Uludağ'da kaybolan dağcı Mert Alparslan'ın eşi sinir krizi geçirdi
Uludağ'da kaybolan dağcı Mert Alparslan'ın eşi sinir krizi geçirdi Uludağ'da 1 Aralık'ta kaybolan Mert Alparslan'ın cansız bedeni cenaze töreni için Büyükçekmece Kuba Cami'ine getirildi. Eşinin tabutunu gören Burcu Alpaslan sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına boğulan Alpaslan'ı yakınları sakinleştirmeye çalıştı.
19.12.2019 Yaşam
Uludağ'daki kayıp dağcılarla ilgili flaş gelişme
Uludağ'daki kayıp dağcılarla ilgili flaş gelişme Uludağ'da kaybolan dağcıları arama çalışmaları sırasında kırmızı montun bulunduğu konuma yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bir ceset bulundu. Ekipler, cesedin kayıp dağcılardan birisine ait olup olmadığı konusunda araştırma yapıyor.
9.12.2019 Gündem
Uludağ’da kaybolan dağcılardan 7 gün sonra iz bulundu
Uludağ’da kaybolan dağcılardan 7 gün sonra iz bulundu ULUDAĞ'da, 1 Aralık Pazar gecesi zirve tırmanışı yaparken kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmaları, 7'nci gününde de sürerken, ekipler bu sabah iki ize rastlandı. Uludağ'ın kuzeybatısındaki dere yatağında Efe Sarp'a ait olduğu belirlenen kırmızı mont ve yeşil bere bulundu.
8.12.2019 Yaşam
Kayıp dağcı 46 saat sonra bulundu
Kayıp dağcı 46 saat sonra bulundu Niğde’nin Çamardı ilçesindeki Aladağlar’a tırmanan 10 dağcıdan 43 yaşındaki Tarkan Kuvulmaz, dönüş yolunda kayboldu...
21.10.2014 Yaşam