Rusya'dan kayıp ABD askerleri için ilk resmi açıklama geldi: Askerler elimizde...
Rusya'dan kayıp ABD askerleri için ilk resmi açıklama geldi: Askerler elimizde... Rusya'nın 24 Şubat'ta başlattığı savaşta Ukrayna'daki çatışmalar sırasında kaybolan 2 ABD askeri için resmi açıklama Rusya'dan geldi. Kremlin sözcüsü Peskov, ABD'li askerlerin Rus askerlerinin hayatlarını tehlikeye atan paralı askerler olduğunu ve eylemlerinin sorumluluğunu üstlenmeleri gerektiğini söyledi. Peskov, iki askerin 'savaş esiri' statüsünde değerlendirilmeyeceğini belirterek hukuki yolların önünü tamamen kapattı.
21.06.2022 Dünya
Kayıp askerin cenazesi su deposunda bulundu!
Kayıp askerin cenazesi su deposunda bulundu! Siirt'te dün geceden itibaren aranan bir askerin cenazesi su deposunda bulundu.
29.09.2021 Gündem
İsrail'den kayıp askerle ilgili flaş açıklama!
İsrail'den kayıp askerle ilgili flaş açıklama! İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın daha önce esir aldığını açıkladığı "Oron Şaul" adlı askerin Gazze'deki bir çatışmada öldüğü ancak cesedinin bulunamadığı belirtildi İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın daha önce esir aldığını açıkladığı "Oron Şaul" adlı askerin çatışma sırasında hayatını kaybettiği bildirildi...
25.07.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri