Katy Perry Aşk

Katy Perry Aşk

Son dakika Katy Perry aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Katy Perry aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Katy Perry aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katy Perry Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katy perry aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 katy perry aşk haberi bulunmuştur. Tüm katy perry aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Katy Perry’den itiraf: İlk kez altıncı sınıfta...
Katy Perry’den itiraf: İlk kez altıncı sınıfta... 30’lu yaşların keyfini çıkardığını söyleyen Katy Perry, geçmişiyle ilgili özel itiraflarda bulunarak ilk kez altıncı sınıftayken şişe çevirmece oyunu nedeniyle öpüştüğünü anlattı.
12.08.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Böyle yakalandılar...
Yılın aşk bombası! Böyle yakalandılar... Katy Perry, önceki akşam Hollywood'un yakışıklı aktörlerinden Robert Pattinson ile bir restoranda yemek yerken görüntülendi.
8.08.2017 Magazin
Katy Perry’den Niall Horan'a: Annen yaşındayım
Katy Perry’den Niall Horan'a: Annen yaşındayım Katy Perry, verdiği bir radyo röportajında eski One Direction üyesi Niall Horan’ın kendisiyle flörtleşmeye çalıştığını iddia etti.
4.07.2017 Magazin
Katy Perry'den cesur paylaşım!
Katy Perry'den cesur paylaşım! Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Katy Perry, sosyal medya hesabından 2011 yılına ait bir pozunu paylaştı.
5.04.2017 Magazin
Beklenmedik bir şekilde aşkları başladı! 'Aşığım sana, savaşçım benim!'
Beklenmedik bir şekilde aşkları başladı! 'Aşığım sana, savaşçım benim!' 'Hamburger yerken kalbim ona kilitlendi.. ' Beklenmedik bir şekilde başlayan aşklarını işte böyle tanımlamıştı ünlü oyuncu. Aradan yıllar geçti. Anlattığına göre her konuda tam olarak anlaşamasalar da aşkları hala ilk günkü heyecanıyla sürüp gidiyor. Belki bunda aralarındaki farklılıkların da katkısı var. Ünlü çift, ateşi hiç sönmeyen aşklarının son örneklerinden birini de bir sosyal medya paylaşımıyla gözler önüne serdi.
2.05.2023 Magazin
'Aradığım her şeyi anne olduğumda buldum'
'Aradığım her şeyi anne olduğumda buldum' Katy Perry, Anneler Günü'nde duygusal bir mesaj yayınladı.
11.05.2021 Magazin
Katy’yi duyunca kaçtı
Katy’yi duyunca kaçtı Adı Katy Perry ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Robert Pattinson, New York’ta bir otelden çıkarken görüntülendi.
9.08.2017 Magazin
Orlando Bloom, Katy'yi çabuk unuttu!
Orlando Bloom, Katy'yi çabuk unuttu! Katy Perry ile 1,5 yıllık birlikteliği sona eren İngiliz aktör Orlando Bloom, St. Barts Adası'nda tatil yaparken görüntülendi.
22.03.2017 Magazin
Ünü pozitif şekilde kullanmalısınız
Ünü pozitif şekilde kullanmalısınız Sinem Saniye, Amerika’dan eli boş dönmeyen sanatçılardan. Yaptığı işlerle birçok müzisyene de ilham oluyor. Saniye’nin farklı sesi ve sahnede durdurulamaz enerjisi onun tanınmasını sağlayan etkenler. Genç müzisyen ile müzikal yolculuğunu konuştuk
21.05.2016 Magazin
Ölüyorum sandım
Ölüyorum sandım Geçtiğimiz günlerde gece kulübünde şarkıcı Selena Gomez (23) ile oldukça samimi şekilde görüntülenen Orlando Bloom’a (39), sevgilisi Katy Perry’den (31) duygusal bir tepki geldi...
13.05.2016 Magazin
Aşk üçgeni
Aşk üçgeni Şarkıcı Katy Perry ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Orlando Bloom, önceki gün genç şarkıcı Selena Gomez ile oldukça samimi bir şekilde görüntülendi
11.05.2016 Magazin
‘Bangır bangır’ iddialar!
‘Bangır bangır’ iddialar! Müzik piyasası 19 yaşındaki Çetin Tazeler’in iddialarıyla çalkalanıyor. Tazeler 2008 yılından geçen yıla kadar Sinan Akçıl ve Gülşen’in şarkılarını kendisinin yazdığı iddiasıyla bu iki isme dava açtı.
27.12.2015 Magazin
Aldatılmanın intikamı
Aldatılmanın intikamı Ünlü yıldız Katy Perry, eski eşini kıskandırmak için elinden geleni yapıyor...
17.05.2012 Magazin
Oğlum, 'Seksi anne' imajına alıştı
Oğlum, 'Seksi anne' imajına alıştı Yeni albümü 'Hayrola' ile müzik dünyasını sarsan Hande Yener, seksi fotoğraflarıyla da gündemde
19.04.2009 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Katy Perry Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katy perry aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.