Katie Price

Katie Price

Son dakika Katie Price haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Katie Price ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Katie Price haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katie Price

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katie price gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 katie price haberi bulunmuştur. Tüm katie price haberleri aşağıda listelenmiştir.
13 kez göğüs estetiği yaptıran ünlü ismin annesi konuştu: Gülünç görünüyor
13 kez göğüs estetiği yaptıran ünlü ismin annesi konuştu: Gülünç görünüyor Türkiye'ye gelip yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen Katie Price'ın annesi Amy Price, kızının estetikleriyle ilgili konuştu. 13 kez göğüs estetiği yaptıran ünlü ismin annesi, Katie'nin durumuyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
5.07.2023 Magazin
Katie Price'ın ailesinden bebek müdalesi!
Katie Price'ın ailesinden bebek müdalesi! Sık sık estetik yaptırmak için Türkiye'ye gelen İngiliz şarkıcı ve model Katie Price hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Ailesinin, beş çocuğu bulunan Price'ın nişanlısı Carl Woods'tan çocuk sahibi olmaması için bir 'bebek müdahalesi' yapmaya hazırlandığı iddia edildi.
12.05.2022 Magazin
Cem Yılmaz'dan Bill Gates paylaşımı!
Cem Yılmaz'dan Bill Gates paylaşımı! Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisine dolandırıcılık amaçlı gönderilen bir e-maili ifşa etti. Twitter hesabından paylaşım yapan Yılmaz, "Dolandırıcılığın bile kalitesi düştü. Bill Gates diye mail atılır mı?" ifadelerini kullandı.
21.02.2022 Magazin
Katie Price son hali için dudak uçuklatan bir rakam ödedi!
Katie Price son hali için dudak uçuklatan bir rakam ödedi! Estetik operasyonlar için sık sık Türkiye'ye ziyarete gelen İngiliz şarkıcı ve manken Katie Price'ın, son görüntüsüne sahip olabilmek için 10 bin sterlin (190 bin TL) ödediği ileri sürüldü. Price, ameliyat sonrası son halini ilk kez nişanlısı Carl Wood'un doğum gününde gözler önüne serdi.
21.02.2022 Magazin
Ünlü futbolcu, ünlü şarkıcıya bir gece için bakın ne kadar ödedi!
Ünlü futbolcu, ünlü şarkıcıya bir gece için bakın ne kadar ödedi! İngiliz şarkıcı Katie Price'ın, eski İngiliz futbolcu Adam Johnson ile 12 bin pound karşılığında bir gece geçirdiği ortaya çıktı.
13.06.2019 Magazin
Seksi şarkıcı Katie Price açık açık paylaştı!
Seksi şarkıcı Katie Price açık açık paylaştı! Her yaptığıyla olay olan İngiliz şarkıcı ve manken Katie Price, kalçalarındaki yağları ve selülitlerini aldırdığı anın videosunu paylaştı.
15.11.2017 Magazin
Seksi şarkıcı Katie Price açık açık paylaştı!
Seksi şarkıcı Katie Price açık açık paylaştı! Seksi şarkıcı Katie Price açık açık paylaştı!
21.01.2022 Magazin
Şoke eden iddia: Banyoda dadısı ile...
Şoke eden iddia: Banyoda dadısı ile... Şarkıcı Katie Price, 4 yıllık eşi Kieran Hayler'ın, kendisini dadı Nikki Brown ile aldattığını ileri sürdü.
26.09.2017 Magazin
Katie Price'ten 'doğumdan 5 dakika önce' pozu!
Katie Price'ten 'doğumdan 5 dakika önce' pozu! Katie Price, instagram'da doğum yapmadan 5 dakika önceki fotoğrafını paylaştı.
18.04.2017 Magazin
'Eşimle 8 hafta ilişkiye girmedik'
'Eşimle 8 hafta ilişkiye girmedik' İngiliz şarkıcı ve manken Katie Price'ten çok çarpıcı itiraf...
14.11.2017 Magazin
Ünlü şarkıcıdan engelli oğluyla ilgili şok itiraf!
Ünlü şarkıcıdan engelli oğluyla ilgili şok itiraf! İngiliz şarkıcı ve manken Katie Price, doğuştan görme engelli olarak dünyaya gelen oğlu Harvey'e hamile iken yaşadıklarını anlattı...
18.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Katie Price ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katie price haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.