Yer: Trabzon... 'Öldüm, dirildim' 62 yaşında hayatının şokunu yaşadı
Yer: Trabzon... 'Öldüm, dirildim' 62 yaşında hayatının şokunu yaşadı Trabzon'da 62 yaşındaki Sebahattin Aydın, katarakt şikayetiyle bir özel hastaneye gitti ve 4 defa ameliyat geçirdi. Bu ameliyatlarından ardından sol gözünün enfeksiyon kaptığını, görme yetisini kaybettiğini ve gözünden alınan numunelerin de incelenmek üzere başka hasta ismiyle devlet hastanesine gönderildiğini iddia eden Aydın suç duyurusunda bulundu. Hastanelere adli ve idari soruşturma başlatılırken özel göz hastanesi ve devlet hastanesinden açıklama geldi.
10.12.2022 Yaşam
Sahte güneş gözlükleri katarakt yapabilir
Sahte güneş gözlükleri katarakt yapabilir Elazığ’da havaların ısınmasıyla birlikte güneş ışınlarından korunmak için gözlüklere yönelen vatandaşlara uyarılarda bulunan uzamanlar, çarşı-pazarda satılan kalitesiz ve markasız gözlüklerin tercih edilmesinin ileride büyük sağlık sorunlarına neden olabileceğini ve hatta katarakt bile yapabileceğini belirtti.
24.04.2022 Sağlık
'Kataraktın tedavisinde tek yöntem ameliyat'
'Kataraktın tedavisinde tek yöntem ameliyat' Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Fatih Kenar, 'Kataraktın tedavisinde tek yöntem ameliyat' dedi.
24.08.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri