Sırt, eklem, kas ve vücut ağrılarına dikkat! Koronavirüs olabilir!
Sırt, eklem, kas ve vücut ağrılarına dikkat! Koronavirüs olabilir! Uzmanlar sırt, eklem, kas ve vücut ağrıları yaşayanları uyarıyor. Uzmanlara göre, bu ağrılar koronavirüsün öncü belirtisi olabilir. Hastaların bu işaretlere dikkat etmesi konusunda uyaran uzmanlar, ihmal edilmesi durumunda bu semptomların, hastaların yürüme gibi günlük yaşam aktivitelerini yapamamasına neden olabileceğine dikkat çekiyor.
22.01.2021 Sağlık
Hangi belirtilerde corona virüs testi yapılacak? Corona virüsün ilk belirtileri neler? Corona virüs test kriterleri değişti!
Hangi belirtilerde corona virüs testi yapılacak? Corona virüsün ilk belirtileri neler? Corona virüs test kriterleri değişti! Sağlık Bakanlığı corona virüste test kriterlerini değiştirdi. Sağlık Bakanlığı, özellikle ateş, öksürük ve solunum sıkıntısı belirtilerinden biri varsa COVID-19 testi uyguluyordu. Ancak son dönemde belirtiler farklılık gösteriyor. Peki, Corona virüste kimlere test yapılacak? Hangi belirtilerde corona virüs testi yapılacak? Corona virüsün ilk belirtileri neler? İşte gün gün corona virüs belirtileri ve Sağlık Bakanlığı'nın yeni corona virüs test kriterleri...
8.06.2020 Sağlık