Kars Valisi Türker Öksüz: 'Sarıkamış, büyük bir azmin destanıdır'
Kars Valisi Türker Öksüz: 'Sarıkamış, büyük bir azmin destanıdır' Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Sarıkamış Harekatı'nın, kahramanlığın, kardeşliğin, gayretin, büyük bir azmin destanı olduğunu söyledi.
22.12.2020 Gündem
Türker Öksüz kimdir? İçişleri Bakanlığı tarafından Kars Valisi’ne yeni görev! Kars Belediye Başkan Vekili olan Türker Öksüz nereli, kaç yaşında?
Türker Öksüz kimdir? İçişleri Bakanlığı tarafından Kars Valisi’ne yeni görev! Kars Belediye Başkan Vekili olan Türker Öksüz nereli, kaç yaşında? Kars Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Türker Öksüz, göreve başladı. İçişleri Bakanlığının onayı ile görevinden uzaklaştırılan Ayhan Bilgen'in yerine Belediye Başkan Vekili olarak Türker Öksüz görevlendirdi. Türker Öksüz kimdir? Türker Öksüz nereli, kaç yaşında?
2.10.2020 Gündem
Türkiye'yi sarsan cinayette ilginç detaylar!
Türkiye'yi sarsan cinayette ilginç detaylar! KARS’ta kaçırılıp tecavüz ettiği ilkokul üçüncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Mert Aydın’ı öldüren şüpheli Aykut B. dün akşam yakalandı ve sabaha karşı tutuklanarak, güvenlik gerekçesiyle Kars’ta tutulmayıp Erzurum H Tipi Cezaevi’ne gönderildi. Şüpheli Aykut B., emniyetin basına verdiği ’yanlış’ kamera görüntülerinde aranan kişinin kendisi olmadığını görüp rahatladı ve saklanmaktan vazgeçip işinin başına dönünce yakalandı.
29.09.2021 Gündem