Karahan Çantay

Karahan Çantay

Son dakika karahan çantay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karahan çantay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karahan çantay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karahan Çantay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karahan çantay gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 karahan çantay haberi bulunmuştur. Tüm karahan çantay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karahan Çantay'ın cenazesi Türkiye'ye getirildi
Karahan Çantay'ın cenazesi Türkiye'ye getirildi Tayland'ın başkenti Bangkok'ta 7 Mart'ta motosikletiyle geçirdiği kazada hayatını kaybeden eski manken ve oyuncu Karahan Çantay'ın cenazesi, Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Türkiye'ye getirildi.
13.03.2021 Magazin
Karahan Çantay'ın son röportajı; Türkiye'den kendi isteğimle ayrıldım!
Karahan Çantay'ın son röportajı; Türkiye'den kendi isteğimle ayrıldım! Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilen ve 47 yaşında Tayland'da hayatını kaybeden Karahan Çantay'ın son röportajında "Türkiye'den kendi isteğimle yurt dışına gittim. Çok sıkıldım, çok yıprandım" ifadelerini kullandı. Çantay, Amerika ve Uzak Doğu ülkelerinde yaşadığını ve yurt dışında geçimini sağlamak için taksi şoförlüğü bile yaptığını anlattı. Öte yandan Çantay'ın cenazesinin yarın Türkiye'ye getirileceği öğrenildi.
11.03.2021 Magazin
Karahan Çantay öldü mü? Türkiye'nin ilk erkek güzeli Karahan Çantay kimdir, kaç yaşında?
Karahan Çantay öldü mü? Türkiye'nin ilk erkek güzeli Karahan Çantay kimdir, kaç yaşında? 1995'te Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilen Karahan Çantay (48), Tayland'da geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Karahan Çantay kimdir, kaç yaşında?
10.03.2021 Gündem
Eski model ve oyuncu Karahan Çantay hayatını kaybetti!
Eski model ve oyuncu Karahan Çantay hayatını kaybetti! Eski model ve oyuncu Karahan Çantay (47), Tayland’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
10.03.2021 Magazin
Karahan Çantay Tayland'da hayatını kaybetti
Karahan Çantay Tayland'da hayatını kaybetti Eski model Karahan Çantay'ın (47) Tayland’da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdiği iddia edildi.
10.03.2021 Gündem
Karahan Çantay sorusu Sibel Can'ın moralini bozdu!
Karahan Çantay sorusu Sibel Can'ın moralini bozdu! Sibel Can, eski eşi Hakan Ural'dan boşanmasına gerekçe olarak gösterilen Karahan Çantay'ın ABD'den Türkiye'ye döndüğünün ortaya çıktığı gün, İstinyePark'ta görüntülendi...
8.10.2015 Magazin
Konuşsan ne olur!
Konuşsan ne olur! Hakan Ural ile Sibel Can’ın evliliğinin bitmesine neden olduğu iddia edilen Karahan Çantay 15 yıl sonra ortaya çıktı
6.10.2015 Magazin
Zamanı gelince konuşacagım
Zamanı gelince konuşacagım Olay isim 15 yıl sonra ortaya çıktı...
5.10.2015 Magazin
Erkek güzeli döndü
Erkek güzeli döndü Yurtdışına çıkarak kendisini unutturan eski erkek güzeli, hangi dertten muzdarip?
5.06.2009 Magazin
İkinci erkek güzeliymiş!
İkinci erkek güzeliymiş! Süreyya Yalçın'ın dünyaevine girdiği Önder Bekensir, 1995'te "Mr. Turkey"de ikinci olmuştu
13.08.2008 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Karahan Çantay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karahan çantay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.