Hafta sonu için kuvvetli fırtına uyarısı! Havalar bir anda soğuyacak, kar yağacak iller buz kesecek
Hafta sonu için kuvvetli fırtına uyarısı! Havalar bir anda soğuyacak, kar yağacak iller buz kesecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava raporunu açıkladı. Havalar bir anda soğuyacak, kar yağacak iller buz kesecek. Kar beklenen iller için kritik uyarılar geldi. MGM raporuna göre çok sayıda ilde yağmur ve kar yağışı bekleniyor.
9.02.2024 Gündem
Kar yağışı daha yoğun ve şiddetli olacak! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı, bölge bölge uyardı
Kar yağışı daha yoğun ve şiddetli olacak! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı, bölge bölge uyardı Kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Son hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Yapılan tahminlere göre; Marmara, Akdeniz, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri yağmurlu, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu bölgeleri ise karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı olacak. Yağışların; Marmara, Doğu Akdeniz, Çanakkale, Balıkesir, Antalya, Bolu, Düzce, Rize, Artvin, Kilis, Gaziantep ve Şanlıurfa'da kuvvetli olması bekleniyor.
10.01.2024 Gündem
Kar yağışı geri gelecek mi? Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen gün vererek uyardı: Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek
Kar yağışı geri gelecek mi? Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen gün vererek uyardı: Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek Kar yağışı geri mi dönüyor? Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumunu açıklarken meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen hava sıcaklığının 10 derece düşeceğini belirterek uyarılarda bulundu.
4.12.2023 Gündem
İstanbul için kritik uyarı: 8 cm kar bekleniyor!
İstanbul için kritik uyarı: 8 cm kar bekleniyor! Kar ve soğuk uyarısında bulunan Meteoroloji yeni uyarısında İstanbul'un iç ve yüksek kesimlerinde yer yer 3-8 cm kar örtüsü beklendiğini belirtti.
22.02.2019 Gündem