Kaptanlık

Kaptanlık

Son dakika kaptanlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaptanlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaptanlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaptanlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaptanlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.011 kaptanlık haberi bulunmuştur. Tüm kaptanlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
MasterChef All Star'da kaptanlık yarışında sokak yemekleri yapıldı! Türkiye ve Meksika mutfağı şeflere sunuldu
MasterChef All Star'da kaptanlık yarışında sokak yemekleri yapıldı! Türkiye ve Meksika mutfağı şeflere sunuldu Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, kaptanlık yarışı yapıldı. Haftanın kırmızı ve mavi takım kaptanlarının belirlendiği gecede, yarışmacılar Türkiye ve Meksika'nın sokak yemeklerinden yaptı.
12.12.2023 Televizyon
MasterChef takım kaptanları kim oldu? 27 Kasım MasterChef yeni takımlarda kimler var?
MasterChef takım kaptanları kim oldu? 27 Kasım MasterChef yeni takımlarda kimler var? MasterChef All Star'da haftanın takım kaptanları ve yeni takımlar belli oluyor. MasterChef Alican'ın elemesiyle birlikte adım adım finale giden yarışmada rekabet bir tık daha yükseldi. Yeni sistemde her gece bir yarışmacı eleme potasına gidecek. Kaptanlık oyununda ise menüde şekerpare tarifi var. Peki 27 Kasım MasterChef takım kaptanları kim oldu? Detaylar haberimize.
27.11.2023 Televizyon
MasterChef'te kaptanlar kim oldu? 20 Kasım MasterChef All Star yeni takımlar belli oldu!
MasterChef'te kaptanlar kim oldu? 20 Kasım MasterChef All Star yeni takımlar belli oldu! MasterChef All Star'da 20 Kasım akşamı kaptanlık oyunu oynandı. Mavi ve kırmızı takımın yeni kaptanlarını belirlemek için tezgah başına geçildi. Günün konsepti içli köfte oldu. Şeflere en iyi tabağı çıkarmak için yarışan şef adayları heyecanlı anlar yaşadı. Peki 20 Kasım MasterChef takım kaptanları kim oldu? Detaylar haberimizde.
20.11.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da haftanın takımları belli oldu! 13 Kasım MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı?
MasterChef All Star'da haftanın takımları belli oldu! 13 Kasım MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı? MasterChef All Star'da takım kaptanları belli oldu. Son elenen ismin Tanya Kilitkayalı'nın olmasının ardından mavi ve kırmızı takımlar yeniden oluşt. Börek tariflerinin yapıldığı yeni bölümde kıran kırana mücadele vardı. Peki 13 Kasım MasterChef kaptanları kim oldu? İşte yeni haftanın kırmızı ve mavi takımları...
13.11.2023 Televizyon
MasterChef All Star kaptanlık oyunu kim kazandı? 6 Kasım MasterChef kırmızı-mavi takımda kimler var?
MasterChef All Star kaptanlık oyunu kim kazandı? 6 Kasım MasterChef kırmızı-mavi takımda kimler var? MasterChef All Star'da haftanın takımları bu akşam belli oluyor. MasterChef Barış'ın elenmesinin ardından yapılacak kaptanlık oyununda kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele yaşandı. Krokon Bush tarifinin yapılacağı yarışmanın yeni bölümünde takımlar da belli olacak. Peki 6 Kasım MasterChef takım kaptanları kim oldu? Detaylar haberimizde.
6.11.2023 Televizyon
Cemre kaptan olup Barış'ı verdi Onu aldı! MasterChef All Star'da sürpriz düelloda iki isim yer değiştirdi!
Cemre kaptan olup Barış'ı verdi Onu aldı! MasterChef All Star'da sürpriz düelloda iki isim yer değiştirdi! MasterChef All Star'da haftanın takımları belli oldu. 23 Ekim MasterChef kaptanlık oyununda en iyi mantıyı çıkaran MasterChef Cemre mavi takım kaptanı oldu. Kırmızı takım kaptanı olarak Dilara Başaran'ı seçti. Sonradan alınan sürpriz bir kararla iki kaptan düelloya gitti. Düelloyu kazanan Cemre, kendi takımından Barış'ı verip O'nu aldı. İşte MasterChef All Star'da yeni bölümde yaşananlar...
24.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da takımlar belli oldu! 23 Ekim MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı?
MasterChef All Star'da takımlar belli oldu! 23 Ekim MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu oynandı. 23 Ekim MasterChef All Star taım kaptanları kim oldu sorusu da gündemdeki yerini aldı. Azize'nin elenmesinden sonra haftanın ilk oyununda kırmızı ve mavi takım karşılaştı. Mavi takımın kaptanının belli olaccağı bu akşam börek tarifleri yapılacak. Peki MasterChef takımlar nasıl oluştu?
23.10.2023 Televizyon
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum"
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum" Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak, diş tedavisi için gittiği klinikte ölümden döndü. Çenesi kırılan Yüzüak, hastaneye kaldırıldı. Kanal D Haber'e konuşan müzisyen, diş hekiminden şikayetçi oldu. Yüzüak, "Dişlerim elimde geziyorum. Hakkımı arayacağım. İki dişim için gitmiştim. Bana 9 tane implant takmış. 9 implantı ben nasıl taşırım 73 yaşındaki bir adam beyin kanaması geçirir. Meğerse benim çene kemiğim kırıkmış. 6 tanesini alamıyoruz. Atom bombası taşıyorum ağzımda." diye konuştu. Öte yandan İstanbul Diş Hekimleri Odası diş hekimine kınama cezası verdi.
17.10.2023 Yaşam
Masterchef kaptanlık oyununu kazanan isimler belli oldu! 20 dakikada menemen yaptılar
Masterchef kaptanlık oyununu kazanan isimler belli oldu! 20 dakikada menemen yaptılar Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, kaptanlık yarışı yapıldı. Gecenin sonunda haftanın kırmızı ve mavi takım kaptanları belirlenirken, 20 dakika menemen yapıldı.
17.10.2023 Televizyon
Türkiye'nin usta golfçüleri Kaptanlık Kupası’nda buluştu
Türkiye'nin usta golfçüleri Kaptanlık Kupası’nda buluştu Erdem Kıramer’in ev sahipliğinde Kemer Country Club’da yapılan turnuvaya 187 oyuncu katıldı. 13 Ekim’de junior ve minik oyuncuların katılımıyla start alan, 14-15 Ekim’de de ustaların yarıştığı turnuvada dereceye giren Kemer Country Club Ladies Kaptanı Çağla Metin, Mehmet Ziylan ve Mehmet Kazan, 12-14 Ocak tarihleri arasında yapılacak Cornelia Masters 2024’e katılmaya hak kazandı.
17.10.2023 Diğer Sporlar
Menemen soğansız mı yapılır, soğanlı mı? MasterChef All Star kaptanlık oyununda şefler cevabı verdi!
Menemen soğansız mı yapılır, soğanlı mı? MasterChef All Star kaptanlık oyununda şefler cevabı verdi! MasterChef All Star'da haftanın kaptanlık oyunu oynanıyor. 16 Ekim MasterChef takım kaptanlarının belli olduğu akşamda menemen soğanlı mı, soğansız mı tartışması yaşandı. MasterChef Kerem'in elenmesinin ardından haftanın takımları da oyun sonucu belirlendi. Danilo Zanna'nın tüm Türkiye'ye sorduğur "Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı?" sorusunun cevabı da yarışmada açıklandı.
16.10.2023 Televizyon
En iyi menemeni O yaptı, kaptan oldu! 16 Ekim MasterChef All Star kaptanlık oyunu kim kazandı?
En iyi menemeni O yaptı, kaptan oldu! 16 Ekim MasterChef All Star kaptanlık oyunu kim kazandı? MasterChef All Star'da yeni haftanın takımları bu akşam belli oluyor. 16 Ekim MasterChef kaptanlık oyununu kazanan isim en iyi menemeni yaptı. Mavi takım kaptanlığı için tezgah başına geçen şef adayları kıran kırana mücadele etti. MasterChef Kerem'in elenmesinin ardından oluşan takımlar hafta boyunca dokunulmazlık oyunlarında ter dökecek. İşte 16 Ekim MasterChef All Star kırmızı ve mavi takım...
16.10.2023 Televizyon
Eda gitti, yeni takım kaptanları belli oldu! 9 Ekim MasterChef All Star kaptanlık oyunu kim kazandı?
Eda gitti, yeni takım kaptanları belli oldu! 9 Ekim MasterChef All Star kaptanlık oyunu kim kazandı? MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu bu akşam oynandı. 9 Ekim MasterChef All Star takım kaptanları kim oldu sorusu da araştırılmaya başlandı. Eda Karabulut'un elenen son isim olmasının ardından haftanın takımları yeniden şekillendi. Jüri üyeleri yarışmacılardan profiterol tarifi yapmalarını istedi. Peki MasterChef All Star yeni takımlar nasıl oluştu? İşte 9 Ekim MasterChef All Star kırmızı ve mavi takımlar...
9.10.2023 Televizyon
Cemre ilk günden Sergen'i haşat etti! MasterChef All Star'da eski şampiyondan zehir zemberek sözler!
Cemre ilk günden Sergen'i haşat etti! MasterChef All Star'da eski şampiyondan zehir zemberek sözler! MasterChef All Star'da Cemre Uyanık şov başladı. 25 Eylül MasterChef takım kaptanlık oyunu oynandı. Mavi takım kaptanı Tahsin, kırmızı takım kaptanı olarka Eren'i seçti. Eski şampiyonların da katılmasıyla mücadelde seviye yükseldi. MasterChef Cemre, ilk günden Sergen Özen'i haşat etti.
25.09.2023 Televizyon
Cemre stüdyoya adım attı, Barış'ı susturdu! MasterChef All Star'da şampiyonlar geri döndü!
Cemre stüdyoya adım attı, Barış'ı susturdu! MasterChef All Star'da şampiyonlar geri döndü! MasterChef All Star'da şampiyonlar geri döndü. 25 Eylül MasterChef yeni bölümde takım kaptanlık oyunu kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana geçmesi bekleniyor. MasterChef Sefa'nın elenmesinden sonra şampiyonlar stüdyoya geldi. 2019 yılının şampiyonu Cemre Uyanık, gelir gelmez MasterChef Barış ile polemiğe girdi. Ancak kaybeden Barış oldu.
24.09.2023 Gündem
18 Eylül reyting sonuçları 2023! TOTAL ve AB reytingde kim birinci oldu? Ömer, Bambaşka Biri, Safir, MasterChef All Star...
18 Eylül reyting sonuçları 2023! TOTAL ve AB reytingde kim birinci oldu? Ömer, Bambaşka Biri, Safir, MasterChef All Star... Dünün reyting sonuçları belli oldu. 18 Eylül 2023 reytinglerde kim birinci oldu sorusu da gündemdeki yerini aldı. TOTAL ve AB reyting sıralamasında dün ekrana gelen Ömer, Bambaşka Biri, Safir dizilerinin ynısıra MasterChef All Star'ın kaptanlık oyunu da vardı. İşte 18 Eylül reyting sonuçları...
18.09.2023 Gündem
Masterchef All Star'da  Mehmet şef fenalaştı! Mehmet Yalçınkaya'nın açıklamaları şaşırttı
Masterchef All Star'da Mehmet şef fenalaştı! Mehmet Yalçınkaya'nın açıklamaları şaşırttı MasterChef All Star'ın ekranlara gelen 11 Eylül tarihli 85. son bölümünde, yarışmacılar kaptanlık oyununda en iyi döneri yapmak için tezgah başında zamanla mücadele etti. Kıran kırana yarışın sonunda bütün yarışmacıların dönerini tadan jüri üyelerinden Mehmet Şef, rahatsızlandı.
12.09.2023 Televizyon
MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı? 4 Eylül MasterChef All Star kaptanlar kim oldu? İşte yeni takımlar
MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı? 4 Eylül MasterChef All Star kaptanlar kim oldu? İşte yeni takımlar Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef All Star Türkiye'de bu akşam takımlar arasında kaptanlık oyunu oynanacak. Eda'nın ilk eleme adayı olmasıyla beraber, yarışmacılar yeni kaptanlık görevini kazanmak için mücadele edecek. İşte, 4 Eylül 2023 Pazartesi akşamında MasterChef'te yaşanan son gelişmeler.
4.09.2023 Televizyon
Mehmet Şef Alican'ı stüdyoya gömdü Esra O'nu kaptan yaptı! MasterChef All Star'da haftanın takımları belli oldu
Mehmet Şef Alican'ı stüdyoya gömdü Esra O'nu kaptan yaptı! MasterChef All Star'da haftanın takımları belli oldu MasterChef All Star yeni takımlar belirlendi. 28 Ağustos MasterChef takım kaptanlık oyununda yarışmacılar baklava yapmak için tezgah başına geçti. Batuhan'ın yaptığı baklava sosyal medyada gündem olurken MasterChef Tahsin ve Hasan'ın tarifleri beğeni kazandı. Öte yandan tadım kısmında Mehmet Şef, MasterChef Alican Sabunsoy'a hiç beklemediği anda lafı soktu. Peki MasterChef haftanın takımları ve kaptanlar kimler oldu? İşte detaylar...
28.08.2023 Televizyon
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu Yüksek Askeri Şura kararıyla Tuğamiral rütbesine terfi ettirilerek Türk Deniz Kuvvetleri tarihinin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat'ın görev yeri 11 Ağustos 2023 Cuma tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla belli oldu. Fırat, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Savunma Planlama ve Proje Yönetimi Başkanı görevine atandı.
11.08.2023 Gündem
Komutanları ve arkadaşları Amiral Gökçen Fırat'ı anlattı: Gerçek bir denizci
Komutanları ve arkadaşları Amiral Gökçen Fırat'ı anlattı: Gerçek bir denizci 'Mavi Vatan’da devrim niteliği taşıyan YAŞ kararıyla Kurmay Albay Gökçen Fırat, TSK’nın ilk kadın amirali oldu. Fırat’ı teğmenliğinden beri tanıyan emekli Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, “Gökçen Amiral gerçek bir denizci” dedi. Devreleri de onu “Tam bir asker” diye anlattı.
5.08.2023 Gündem
Kaptanlık oyununda gerginlik tavan yaptı! MasterChef All Star'da Alican'ın gelişi iki kişiyi çıldırttı!
Kaptanlık oyununda gerginlik tavan yaptı! MasterChef All Star'da Alican'ın gelişi iki kişiyi çıldırttı! MasterChef All Star yarışmasında yeni haftanın kaptanlık oyunu oynandı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele giderek kızışıyor. 31 Temmuz akşamı yayınlanan yeni bölümde mavi takım yarışmacıları takım kaptanlığı için tezgah başına geçti. Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden oluşan bir tabak hazırlandı. Yarışmaya dahil olan MasterChef Alican'ın gelişi iki kişiyi oldukça çıldırttı.
1.08.2023 Televizyon
MasterChef All Star takım kaptanları kim oldu? 24 Temmuz MASTERCHEF KIRMIZI, MAVİ TAKIMLARDA KİMLER VAR?
MasterChef All Star takım kaptanları kim oldu? 24 Temmuz MASTERCHEF KIRMIZI, MAVİ TAKIMLARDA KİMLER VAR? MasterChef All Star'da yeni takım kaptanları belli oldu. Eleme oyunu sonrası takımlar kaptanlık için yine tezgah başına geçti. Zorlu mücadelelere sahne olan rekabette takım kaptanları da netleşti. Peki 24 Temmuz MasterChef kırmızı ve mavi takımlarda kimler var?
24.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 18 Temmuz MasterChef eleme adayı kim oldu?
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 18 Temmuz MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu sonrası bu akşam dokunulmazlık mücadelesi verilecek. 18 Temmuz MasterChef dokunulmazlık kim kazandı sorusunun yanıtı da merak edilmeye başlandı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana rekabete sahne olan yarışmada kırmızı takımın kaptanı Barış, mavi takımın kaptanı Eda oldu. Peki 18 Temmuz MasterChef eleme adayı kim oldu?
18.07.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kaptanlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaptanlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.