Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Nisan Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Nisan Cumartesi 14 Nisan Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Ver Elini Aşk” adlı komedi dolu renkli dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen dizinin tekrarı ile hafta sonuna güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı sevilen yeni dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızda yerini alacak. Heyecan ve renklilik dolu kesitleri ile öne çıkan dizi, mükemmel bir akşam geçirmenizi mümkün kılacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
14.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Mart Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Mart Perşembe 15 Mart Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Haberin nabzını tutan tüm sağlık, yaşam, ekonomi, siyaset ve ekonomi gibi tüm konu alanlarındaki gelişmeleri incelebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümünü seyredebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
15.03.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 09 Mart Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 09 Mart Cuma 09 Mart Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile güne merhaba diyecek. Gündeme özgü tüm sıcak gelişmeleri detayları ile çarpıcı şekilde bu bültenden öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınıza dahil olacak. Polisiye kesitleri ile heyecan dolu anlar yaşatan diziyi ailenizle birlikte seyrederek hareketli bir akşam yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
9.03.2018 Gündem