Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 30 Mart Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 30 Mart Cuma 30 Mart Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına çıkacak. Ekonomiden politikaya, yaşamdan ekonomiye, sağlıktan yaşama kadar akla gelebilecek pek çok konu içeriklerine dair haberleri bu bültenden öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı sevilen polisiye dizinin yeni bölümü yayın akışına geçiyor. Her karesinde heyecan dolu kesitler sunan diziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyerek akşamınızı daha renkli ve sürükleyici hale dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz
30.03.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Mart Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Mart Cuma 16 Mart Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı renkli sabah bülteni ile güne başlangıç yapıyor. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya, emlaktan hava durumuna kadar akla gelebilecek pek çok konu alanlarına özgü gelişmeleri detaylı şekilde analiz edebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümünü izleyebileceksiniz. Sevilen dizinin yeni bölümünde yine pek çok polisiye kesit işleniyor ve seyirci heyecan dolu anlar yaşıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
16.03.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Şubat Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Şubat Cuma 16 Şubat Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya kadar uzanan pek çok gelişme sizlerle olacak. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı polisiye dizinin nefes kesen yeni bölümü sevenleriyle buluşuyor. Sevilen dizinin, nefes kesen bölümünü seyrederken renkli ve heyecan dolu bir cuma akşamı geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
16.02.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün ne var? - 19 Ocak Cuma
Kanal D yayın akışında bugün ne var? - 19 Ocak Cuma 19 Ocak Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45'de "Kanal D ile Günaydın Türkiye" adlı ana haber bülteni ile güne başlangıç yapıyor. Sağlıktan ekonomiye yaşamdan spora kadar daha pek çok konuda merak ettiğiniz gelişmeler sizlerle olacak. Sabahın erken saatlerinde haber dünyasının tüm gelişen olaylarından bilgi sahibi olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Arka Sokaklar" adlı yerli dizinin yepyeni bölümü ekranlarınıza dahil olacak. Polisiye olayları ile yine tüm hayranlarını ekranları karşısına bağlayan diziyi sakın kaçırmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
19.01.2018 Gündem