Kanadalı

Kanadalı

Son dakika kanadalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanadalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanadalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanadalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanadalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.885 kanadalı haberi bulunmuştur. Tüm kanadalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler İliç’te kayıp işçileri arama çalışmalarında dün bazı noktalarda metal yoğunluğu tespit edildi. Bakan Bayraktar “Kardeşlerimizin 3’ünün bir lokasyonda 6’sının diğer lokasyonda olduğunu tespit ettik” dedi. Soruşturma kapsamında Kanadalı yönetici dahil 6 kişi tutuklandı. Öte yandan altın madenindeki faciadan 5.5 saat önce alanda çatlaklar tespit edildiği, bunun üzerine bölgede çalışan 100 işçinin tahliye edildiği ortaya çıkmıştı. Toprak altında kalan madencilerden 3’ünün, çatlağı kontrol için sonradan görevlendirildiği ve daha araçlarından inemeden faciaya yakalandıkları öğrenildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'daki maden kazası hakkında düzenlediği basın toplantısında "Heyelan iki yönlü gerçekleşti, işçilerin olabileceği yerlere yoğunlaşıyoruz. Yoğun bir çalışma devam ediyor. 9 lokasyonun hiçbirinde suda halk sağlığına zarar verecek olumsuzluk yok." dedi. Bakan Bayraktar "Bu olay esnasında 9 kardeşimiz şu anda kayıp. 6'sının dere yatağına gelen toprak yığınının içinde olduğunu düşünüyoruz. 3 kardeşimizin de manganez ocağının içinde olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan için övgü dolu sözler
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan için övgü dolu sözler Belçim Bilgin, Kanadalı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Arnavutköy’de görüntülendi. Eski eşi Yılmaz Erdoğan’ın Kanal D’de ekrana gelen ‘İnci Taneleri’ dizisine övgüler yağdıran oyuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Magazin
Belçim Bilgin ve Kanadalı sevgilisinden evlilik yanıtı!
Belçim Bilgin ve Kanadalı sevgilisinden evlilik yanıtı! Belçim Bilgin, sevgilisi Alfredo Di Blasio’yu İstanbul turuna çıkardı. 3.5 yıldır ilişki yaşayan çift, evlilik sorularına da yanıt verdi.
7.02.2024 Magazin
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor'
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor' Google'ın Kanada'daki yayıncılara yıllık 73,5 milyon dolar ödeme yapmayı kabul etmesinin yankıları sürüyor. Bu gelişme benzer yasaların hayata geçirilmesinin beklendiği pek çok ülkede heyecan yaratırken, ABD'de yapılan bir araştırma haberden elde edilen gelirin eşit paylaşılması gerektiğine ve yayıncıların hak ettiği ödemelerin çok daha yüksek olduğuna işaret etti. İşte ayrıntılar...
28.12.2023 Gündem
April Wine'ın solisti Myles Goodwyn hayatını kaybetti
April Wine'ın solisti Myles Goodwyn hayatını kaybetti 1969'da kurulan müzik grubu April Wine'da yer alan 75 yaşındaki Myles Goodwyn hayatını kaybetti.
6.12.2023 Magazin
Google ile Kanada dijital telifte anlaştı! 'Türkiye için de bir gereklilik ve zaman kaybetmeden çıkarılmalı'
Google ile Kanada dijital telifte anlaştı! 'Türkiye için de bir gereklilik ve zaman kaybetmeden çıkarılmalı' Google'ın 'Çevrim İçi Haberler Yasası' kapsamında, Kanada hükümetine her yıl yaklaşık 74 milyon dolar ödeme yapacağı açıklandı. Peki bu aşamaya nasıl gelindi? Söz konusu gelişme diğer ülkeler için ne anlama geliyor? Doç. Dr. Berk Çaycı ile mercek altına aldık.
4.12.2023 Gündem
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem oldu
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem oldu Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, son görüntüsüyle gündem oldu. Yüzündeki değişimle dikkat çeken şarkıcıya "Resmen 10 yaş yaşlanmış" yorumları geldi.
28.11.2023 Magazin
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı
‘Milli yenge’ lakaplı ünlü şarkıcı Türk sevgilisinden ayrılıp yeni aşka yelken açtı Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan ABD’li şarkıcı Halsey, daha gencecik yaşta, söylediği şarkıları sosyal medya platformlarına yükleyerek ve bu şarkıları milyonlarca kişiye ulaştırarak adını duyurmaya başlamıştı. 40 yaşındaki senarist Alev Aydın ile bir çocuğu olan Halsey yeni bir aşka yelken açtı.
27.10.2023 Magazin
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisi çeyrek finalinde Şili’den Ricardo Soto’yu, yarı finalde Marcus D'Almeida'yı ve finalde de Kanada'dan Eric Peters'i yenerek dünya şampiyonu oldu.
6.08.2023 Şampiy10
Fatih Terim'in transfer listesindeydi! Beşiktaş Atiba'nın yerini Fransız yıldızla dolduruyor
Fatih Terim'in transfer listesindeydi! Beşiktaş Atiba'nın yerini Fransız yıldızla dolduruyor Galatasaray'da çalıştığı dönemde Fatih Terim'in transfer listesinde olduğu iddia edilen Fransız orta saha Beka Beka için Beşiktaş devreye girdi.
15.06.2023 Beşiktaş
Hailey Bieber'dan yeni paylaşım: Hayatımın en iyi yazını geçirmek üzereyim!
Hailey Bieber'dan yeni paylaşım: Hayatımın en iyi yazını geçirmek üzereyim! Kolombiyalı popçu Justin Bieber (29) ile ABD'li model Hailey Baldwin (26), 2018 yılında sürpriz şekilde dünyaevine girmişti. Hailey Bieber, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. Ünlü model, son olarak tatile çıktı. Bikinisi ve beyaz tişörtüyle pozlar veren Bieber, keyfinin yerinde olduğu mesajını verdi.
30.05.2023 Künye
Celine Dion'un dünya turnesi iptal oldu!
Celine Dion'un dünya turnesi iptal oldu! Celine Dion geçtiğimiz yıl nadir görülen bir nörolojik rahatsızlığa yakalandı. Bir süredir "Katı kişi sendromu" rahatsızlığı ile mücadele eden Celine Dion'un dünya turnesi iptal oldu. Gelen iptal haberinin ardından ünlü şarkıcının hayranları büyük üzüntü yaşadı.
29.05.2023 Magazin
Gedson Fernandes derken 33 yaşındaki futbolcuya 5 milyon euro
Gedson Fernandes derken 33 yaşındaki futbolcuya 5 milyon euro Beşiktaş'ın sezon başında bonservissiz bir şekilde kadrosuna kattığı Faslı stoper Romain Saiss için Nottingham Forest 5 milyon euro'yu gözden çıkardı.
26.05.2023 Beşiktaş
Antibiyotikte yapay zeka devrimi! Öldürücü virüsleri yok ediyor
Antibiyotikte yapay zeka devrimi! Öldürücü virüsleri yok ediyor ABD’li ve Kanadalı bilim insanları, yapay zeka kullanarak ölümcül ve ilaca dirençli bakteri için yeni bir antibiyotik keşfettiklerini açıkladı. 
26.05.2023 Sağlık
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor!
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor! Tekfen Filarmoni, haziran ayı konserleri ile festivalden festivale koşuyor. Festival turnesi kapsamında orkestra, ilk olarak yıldız piyanist Jan Lisiecki ile birlikte 51. İstanbul Müzik Festivali Açılış Konseri ile seyirci karşısına çıkacak. Tekfen Filarmoni, 4 Haziran’da 36. Uluslararası İzmir Festivali’nde keman sanatçısı Veriko Tchumburidze ile dinleyicisiyle büyülü Efes Antik Tiyatro’da buluşacak. “O da Tekfen” oluşumuyla ise 8 Haziran’da 9. AIMA Müzik Festivali’ni bakır üflemeli beşlisinin renkli programıyla açacak.
22.05.2023 Kültür Sanat
Hailey Bieber'dan çocuk yanıtı! 'Düşünüyorum ama korkuyorum'
Hailey Bieber'dan çocuk yanıtı! 'Düşünüyorum ama korkuyorum' Justin Bieber ile ABD'li model Hailey Baldwin, 2018 yılında sürpriz şekilde evlenmişlerdi. Hailey Bieber, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evliliğiyle sık sık gündeme geliyor. Ünlü model, son olarak çocuk sorularına yanıt verdi.
16.05.2023 Magazin
Galatasaray'da Okan Buruk'tan iki oyuncuya kesik!
Galatasaray'da Okan Buruk'tan iki oyuncuya kesik! 5 puan yitirilen Karagümrük ve Beşiktaş maçlarında etkisiz kalan Adekugbe’nin yerine Dubois oynayacak. Fransız oyuncunun ilk 11’e girmesiyle Mertens ya da Oliveira’dan biri kulübede oturacak.
6.05.2023 Galatasaray
Galatasaray Adekugbe ile yollarını ayırma kararı aldı
Galatasaray Adekugbe ile yollarını ayırma kararı aldı Galatasaray'ın Hatayspor'dan transfer ettiği Adekugbe'nin sezon sonunda kulübüne geri gönderileceği öğrenildi.
2.05.2023 Galatasaray
'Cinsellik içeren sahnelerimi izlemek karımın hoşuna gidiyor!' Ünlü aktörden şaşırtan açıklama
'Cinsellik içeren sahnelerimi izlemek karımın hoşuna gidiyor!' Ünlü aktörden şaşırtan açıklama 'Fatal Attraction'dan (Öldüren Cazibe) filminden uyarlanan ve aynı adı taşıyan dizinin başrollerinden Joshua Jackson, son röportajında projedeki cinsellik içeren sahneler hakkında konuştu. Eşinin bu sahnelerle ilgili neler düşündüğünü de aktaran ünlü isim, açıklamalarıyla dikkat çekti.
29.04.2023 Magazin
THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat CNN TÜRK'te açıkladı! Yeni personel alımı olacak mı?
THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat CNN TÜRK'te açıkladı! Yeni personel alımı olacak mı? Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, CNN TÜRK canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Bolat, "Pilot alım programı devam ediyor. Başka alanlara da alıyoruz. Deprem bölgesine pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Özellikle son sınıfta olan arkadaşlarımız Take Off programımıza başvursunlar, her yıl 300 öğrenci alıyoruz. Web sitemizi takip etsinler" dedi.
29.04.2023 Ekonomi
Alanyaspor-Galatasaray (Maç özeti)
Alanyaspor-Galatasaray (Maç özeti) Corendon Alanyaspor ile Galatasaray Süper Lig 30. hafta maçında karşı karşıya geldi. Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor'u 4-1 mağlup etti.
18.04.2023 Galatasaray
Kripto dolandırıcısını kaçırıp işkence ettiler! Yatırımcıları 29 milyon dolar dolandırdı
Kripto dolandırıcısını kaçırıp işkence ettiler! Yatırımcıları 29 milyon dolar dolandırdı 24 yaşındaki kripto yatırımcısı Aiden Pleterski iflasın eşiğinde. Yatırımcılardan 29 milyon dolar çaldığı iddia edilen Pleterski'nin kaçırıldığı ve fidye için işkence gördüğü ortaya çıktı.
26.03.2023 Dünya
Konya deplasmanı öncesi Galatasaray'a Mertens şoku
Konya deplasmanı öncesi Galatasaray'a Mertens şoku Süper Lig'in 26.haftasında Konyaspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da Belçikalı yıldız Mertens sahada olmayacak.
13.03.2023 Fenerbahçe
Kanser tedavisinde en etkili üç yöntem! 'Ömrü uzatıyor' deyip açıkladı
Kanser tedavisinde en etkili üç yöntem! 'Ömrü uzatıyor' deyip açıkladı Dünya Sağlık Örgütü, 185 ülkede yılda 20 milyona yakın insana yeni kanser tanısı konuluyor. 2020'de yaklaşık 10 milyon kişinin ölümüne neden olan kanser, Türkiye’de de her geçen gün yaygın bir hastalık haline geliyor. Erken teşhisin önemine vurgu yapan Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Özlem Er, kanser tedavisinde hayat kurtaran en etkili ‘üç yöntemi’ detayları ile anlattı.
5.03.2023 Gündem
Galatasaray'ın 18'lik yeteneğine 500 bin euro
Galatasaray'ın 18'lik yeteneğine 500 bin euro Galatasaray'ın 18 yaşındaki yetenekli kalecisi Jankat Yılmaz için Fransız kulübü Strasbourg ve İspanyol ekibi Celta Vigo devreye girdi.
4.03.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kanadalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanadalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.