Kamu kurumlarına 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi!
Kamu kurumlarına 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu kurum ve kuruluşlarında 365 şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının atamasını gerçekleştirdi. Adaylar atama sonuçlarını http://sosyalatama.aile.gov.tr adresinden öğrenebilecek!
16.07.2021 Personel Alımı
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak!
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak! Türkiye genelinde pek çok şehirde kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek üzere memur alıcak. Şoför'den avukat, mühendis, teknikerden, uzman yardımcısına pek çok kadroda memur alımı gerçekleştirilecek. Peki, kamu memur alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Hangi kamu kurumları memur alıyor? İşte İŞKUR kamu memur alımı ilanlar...
17.02.2021 Personel Alımı
Pendik Belediyesi zabıt alımı! Pendik Belediyesi en az lise mezunu memur alıyor!
Pendik Belediyesi zabıt alımı! Pendik Belediyesi en az lise mezunu memur alıyor! Pendik Belediyesi zabıt alımı ilanı yayınlandı. Pendik Belediyesi'ne 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre KPSS'den en az 70 puan şartıyla açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacak. Peki, Pendik Belediyesi zabıt alımı başvurusu nasıl yapılır? Pendik Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
5.02.2021 Personel Alımı