Kamera Arkası

Kamera Arkası

Son dakika kamera arkası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamera arkası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamera arkası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamera Arkası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamera arkası gelişmeleri de dahil olmak üzere 347 kamera arkası haberi bulunmuştur. Tüm kamera arkası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlandı! İşte kamera arkası görüntüleri
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlandı! İşte kamera arkası görüntüleri “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisinin ikinci fragmanında yer verilen ve milyonlarca kez izlenen Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı için özel ders aldığı ortaya çıktı.
9.01.2024 Magazin
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlandı! İşte kamera arkası görüntüleri
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlandı! İşte kamera arkası görüntüleri “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisinin ikinci fragmanında yer verilen ve milyonlarca kez izlenen Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı için özel ders aldığı ortaya çıktı.
9.01.2024 Magazin
Mahsun Kırmızıgül en büyük gönül sızısını anlattı: Annem beni tanımıyor!
Mahsun Kırmızıgül en büyük gönül sızısını anlattı: Annem beni tanımıyor! Mahsun Kırmızıgül, önceki gün KKTC konserinde, yeni yıl için güzel dileklerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde annesinin Alzheimer olduğunu açıklayan Kırmızıgül, "En büyük gönül sızım. Sizi doğuran anne, bir gün geliyor çocuklaşıyor" diyerek duygusal bir konuşma yaptı.
1.01.2024 Magazin
Sertab Erener yıllar öncesinin kamera arkası görüntülerini paylaştı
Sertab Erener yıllar öncesinin kamera arkası görüntülerini paylaştı Sertab Erener, prodüktörlüğünü Sezen Aksu’nun yaptığı 1992 yapımı “Sakin Ol” albümünün kapak çekiminin kamera arkası görüntülerini sosyal medya hesabında yayınladı.
2.10.2023 Vatan TV
13 yıl sonra Aşk-ı Memnu'dan ilk kez göreceğiniz kamera arkası karesi!
13 yıl sonra Aşk-ı Memnu'dan ilk kez göreceğiniz kamera arkası karesi! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen yapımı 'Aşk-ı Memnu', 13 yıl öncesi final yapmasına rağmen hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Tekrar bölümleri ile önemli reyting başarısı elde eden diziden görülmemiş bir kare ortaya çıktı.
11.08.2023 Magazin
Dönence’nin setinden eğlenceli anlar!
Dönence’nin setinden eğlenceli anlar! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, yayınlanan ilk iki bölümü ile izleyiciden tam not alan dizisi Dönence, üçüncü bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
16.07.2023 Televizyon
Dönence’nin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu uyumları ile göz kamaştırıyor!
Dönence’nin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu uyumları ile göz kamaştırıyor! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence ilk bölümüyle geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Duygu dolu hikayesiyle izleyiciden tam not alan dizinin başrol oyuncuları uyumları ile şimdiden çok konuşulmaya başladı.
11.07.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen'in afiş çekiminden eğlenceli backstage!
Ya Çok Seversen'in afiş çekiminden eğlenceli backstage! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı, 6 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek olan yeni dizisi Ya Çok Seversen ‘in afiş çekiminden ikilinin backstage videosu yayınlandı.
18.06.2023 Televizyon
Ünlü isimden iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması!
Ünlü isimden iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması! İki çocuk annesi ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, Instagram hesabından uzun süredir stlistliğini yapan Elizabeth Saltzman'ın doğum gününü kutlamak için peş peşe fotoğraflar paylaştı. Kırmızı halı öncesi çekilen iç çamaşırlı bir karesini de yayınlayan 50 yaşındaki Hollywood yıldızı, stilistinin yeteneğine atıfta bulundu.
18.06.2023 Magazin
Veda Mektubu’nun kamera arkasından en özel anlar…
Veda Mektubu’nun kamera arkasından en özel anlar… Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu’nun kamera arkasından yeni kareler paylaşıldı. Yeni bölümün çok heyecanlı olduğuna değinen oyuncuların kamera arkası pozları sosyal medyada da ilgi gördü.
2.04.2023 Televizyon
'Üç Kız Kardeş' setinden eğlenceli kareler!
'Üç Kız Kardeş' setinden eğlenceli kareler! Kanal D’nin İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından uyarlanan sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'’in başarısı devam ederken, kamera arkasından yeni fotoğraflar paylaşıldı. 'Üç Kız Kardeş' yeni bölümleri ile her salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.
5.03.2023 Televizyon
Veda Mektubu’ndan eğlenceli kamera arkası görüntüler….
Veda Mektubu’ndan eğlenceli kamera arkası görüntüler…. Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, yeni dizisi “Veda Mektubu” 06 Şubat Pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.
5.03.2023 Vatan TV
Veda Mektubu’ndan eğlenceli kamera arkası görüntüler!
Veda Mektubu’ndan eğlenceli kamera arkası görüntüler! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, yeni dizisi “Veda Mektubu” 06 Şubat Pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.
5.03.2023 Televizyon
Serenay Sarıkaya, Şahmaran'ın kamera arkasını paylaştı!
Serenay Sarıkaya, Şahmaran'ın kamera arkasını paylaştı! Cesur sahneleriyle çok konuşulan Serenay Sarıkaya, Şahmaran dizisinin kamera arkasını paylaştı. Sarıkaya'nın paylaşımı sosyal medyayı yıktı geçti.
23.01.2023 Magazin
Gurur Aydoğan'dan annesiyle ilgili itiraf: Dünyanın en iyi kadınıydı
Gurur Aydoğan'dan annesiyle ilgili itiraf: Dünyanın en iyi kadınıydı Oyuncu Gurur Aydoğan, 'Pembe Masa' programına konuk oldu. Oyunculuk kariyeri ve yaşantısı ile ilgili bilinmeyenleri anlatan 34 yaşındaki Gurur Aydoğan, 15 Mayıs 2016 tarihinde hayatını kaybeden Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan annesi Oya Aydoğan ile ilgili de itiraflarda bulundu.
5.01.2023 Magazin
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı...
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı... Yılbaşı gecesi TV’de neler var, 31 Aralık 2023 gecesi hangi kanalda ne var? Sorularının yanıtı yeni yılı evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı gecesi 31 Aralık TV yayın akışı günün en çok aranan konu başlıklarından biri oldu. 31 Aralık Yılbaşı gecesi yılbaşına özel programlar, diziler ve filmler izleyicilerin evlerine konuk olacak. İşte, Show TV, Kanal D, Star, ATV ve TV8 31 Aralık yayın akışı...
31.12.2022 Televizyon
Dream Türk’te yepyeni bir eğlence programı olan “50 Fifty” başlıyor…
Dream Türk’te yepyeni bir eğlence programı olan “50 Fifty” başlıyor… Dream Türk’ün, sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, yapımcılığını Noah Entertainment’ın, genel koordinatörlüğünü ise Suat Yanç’ın üstlendiği yeni programı “50 Fifty” izleyici karşısına çıkıyor.
7.12.2022 Televizyon
Gelinim Mutfakta 988. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 988. bölüm fragmanı yayında! Kamera arkası görüntülerden sonra ortalık karışıyor!
20.09.2022 Televizyon
Doğukan Manço'dan 'Ben Adam Olmam' açıklaması: 20 senelik oyuncu gibi
Doğukan Manço'dan 'Ben Adam Olmam' açıklaması: 20 senelik oyuncu gibi DJ ve prodüktör Doğukan Manço, kısa süre önce yayınladığı 'Ben Adam Olmam' şarkısının klip çekiminin kamera arkası görüntülerini YouTube kanalından yayınladı. 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitiren usta sanatçı Barış Manço'nun büyük oğlu, klibin çekim sürecini de anlattı. 
27.07.2022 Magazin
Mehmet Bozdağ paylaştı! İşte Cüneyt Arkın'ın son kamera arkası görüntüleri
Mehmet Bozdağ paylaştı! İşte Cüneyt Arkın'ın son kamera arkası görüntüleri Türk sinemasının usta isimlerinden Cüneyt Arkın'ın hayatını kaybetmesi, sanatçının tüm sevenlerini büyük bir yasa boğdu. Son olarak 'Kuruluş Osman' dizisinde kamera karşısına geçen Arkın'ın sette çekilen videosu ve fotoğraflarını dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ paylaştı.
29.06.2022 Magazin
'Üç Kuruş'un oyuncuları final bölümünü birlikte izlediler!
'Üç Kuruş'un oyuncuları final bölümünü birlikte izlediler! Final yapan 'Üç Kuruş' dizisinin oyuncuları, önceki akşam son bölümü birlikte seyretmek için bir araya geldi. Asmalımescit'te bir mekanda görüntülenen Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Bora Akkaş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
31.05.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş’in seti Ayvalık’tan eğlenceli set kareleri!
Üç Kız Kardeş’in seti Ayvalık’tan eğlenceli set kareleri! Kanal D’nin, başladığı günden bu yana izleyicinin büyük ilgisini çeken dizisi Üç Kız Kardeş’in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Ayvalık’ın eşsiz doğasında çekimleri devam eden dizi, samimi ve sıcak öyküsü ile olduğu kadar kamera arkası görüntüleri ile de büyük beğeni topluyor.
30.05.2022 Televizyon
Survivor Berna Keklikler sosyal medyayı sallıyor!
Survivor Berna Keklikler sosyal medyayı sallıyor! Survivor 2022 All Star'da yarışan ve yarışmanın ortalarında elenen Berna Keklikler, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Keklikler, geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın yayınladığı Survivor kamera arkası görüntüleriyle ilgili bir paylaşımda bulunmuştu. Ünlü isim paylaşımıyla olay oldu.
18.05.2022 Magazin
Seversin setinden eğlenceli görüntüler…
Seversin setinden eğlenceli görüntüler… Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, yaz ekranına damga vurmaya hazırlanan dizisi Seversin’in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.
18.05.2022 Televizyon
'Seversin' yayınlanan klibi ile şimdiden tam puan aldı
'Seversin' yayınlanan klibi ile şimdiden tam puan aldı Kanal D’nin; yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi 'Seversin'in klibi yayınlandı. Dizinin kamera arkası görüntülerinden ve jenerik parçasından oluşan klip, yayınlandığı andan itibaren büyük ilgi gördü.
7.05.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kamera Arkası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamera arkası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.