Kamala Harris

Kamala Harris

Son dakika Kamala Harris haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kamala Harris ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kamala Harris haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamala Harris

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamala harris gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 kamala harris haberi bulunmuştur. Tüm kamala harris haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı ABD ve Batı'nın koşul desteklediği İsrail'in Gazze katliamı devam ediyor. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail'e ABD askeri gönderme tartışmalarına son noktayı koydu. İsrail güçleri Suriye ve Lübnan'daki hedefleri vurdu. İsrail askerlerinin Gazze'ye düzenlediği baskın ise kameralara yakalandı. İsrail'den kalkan bir uçağın Dağıstan'a indiğini öğrenen insanlar ellerindeki Filistin bayraklarıyla havalimanına akın etti. Filistin Kızılayı, Gazze’de 14 bin kişinin sığındığı Al-Quds hastanesinin çevresinin bombalandığını duyurdu. İsrail Dışişleri Bakanlığı, Hamas’ın 7 Ekim’de düzenlediği saldırıda kaçırılan 23 yaşındaki İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk’un hayatını kaybettiğini doğruladı.
30.10.2023 Dünya
ABD’de Demokratlar Senato’da çoğunluğu garantiledi
ABD’de Demokratlar Senato’da çoğunluğu garantiledi ABD'de 8 Kasım'da yapılan ara seçimlerin ardından Nevada'da Senato yarışında Demokrat aday Catherine Cortez Masto’nun resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanmasının ardından Demokratlar, Senatoda çoğunluğu garantiledi.
13.11.2022 Dünya
ABD, Polonya'da nükleer enerji santrali inşa edecek
ABD, Polonya'da nükleer enerji santrali inşa edecek ABD'li nükleer enerji şirketi Westinghouse, Polonya'da nükleer santral inşa edecek. 2026 yılında inşaatına başlanacak olan santralin ilk reaktörünün ise 2033 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor.
28.10.2022 Dünya
ABD Başkan Yardımcısı Harris: Maymun çiçeği için ek aşı sipariş ettik
ABD Başkan Yardımcısı Harris: Maymun çiçeği için ek aşı sipariş ettik ABD’de dün itibariyle iki çocukta maymun çiçeğinin görülmesiyle bugün açıklama yapan ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, ek maymun çiçeği aşısı sipariş ettiklerini ve test kapasitesinin artırdıklarını açıkladı. ABD sağlık yetkilileri, 2023’ün ortasına kadar 6.9 milyon dozdan fazla aşının teslim edileceğini belirtti.
23.07.2022 Dünya
Biden’dan bir gaf daha! Bu kez çok fena çuvalladı
Biden’dan bir gaf daha! Bu kez çok fena çuvalladı ABD Başkanı Joe Biden, ABD Yüksek Mahkemesi’nin kürtaj hakkı kararını iptal etmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, kendisi için yazılan "cümlenin sonu, cümleyi tekrar oku" şeklindeki notları da okudu.
8.07.2022 Dünya
Beyaz Saray'da kritik NATO görüşmesi: Türkiye'nin endişelerini ele almalıyız
Beyaz Saray'da kritik NATO görüşmesi: Türkiye'nin endişelerini ele almalıyız NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmesinin ardından gazetecilere verdiği demeçte, İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya üyeliği hakkındaki soruya, “Bir müttefik, Türkiye, endişelerini dile getirdiğinde, her zaman yaptığımız şeyi yapmalıyız, yani oturup bu endişeleri ele almalı ve sonra ileriye doğru ortak bir yol bulmalıyız. Türkiye önemli bir müttefik" dedi.
2.06.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları Yunanistan'da depreme yol açtı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları Yunanistan'da depreme yol açtı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunan Başbakan Miçotakis hakkındaki açıklamaları Yunanistan'da deprem etkisi yarattı. Medyada 'Türk lider karşı saldırıya geçti', 'Zehir zemberek açıklamalar', 'Erdoğan Miçotakis'e karşı öfkeli, denizde ve havada gerginlik' ve Erdoğan: Miçotakis'in silinişi' gibi başlıklar kullanıldı.
24.05.2022 Dünya
Mark Zuckerberg kara listeye alındı
Mark Zuckerberg kara listeye alındı Facebook'un CEO'su, Moskova tarafından kara listeye alınan 29 ABD'li politikacı, yönetici ve medya figürü arasında yer alıyor.
22.04.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Bomba patladı, Putin'den misilleme geldi! İşte o 'gizli silah' Rasputitsa...
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Bomba patladı, Putin'den misilleme geldi! İşte o 'gizli silah' Rasputitsa... Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. ABD Başkanı Biden, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili açıklamalarda bulundu, Ukrayna'ya yeni bir destek paketi açıkladı. Öte yandan Rusya'dan jet yanıt geldi. Rusya ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris ve Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg’in aralarında bulunduğu 29 Amerikalı ile 61 Kanadalı hakkında yaptırım kararı aldı. Öte yandan Rusya'nın saldırısı ile başlayan savaş Ukrayna'nın doğusunda yoğunlaşmış durumda. Zira Rusya tüm çabalarına rağmen ülkenin başkenti Kiev'i düşüremedi. Haliyle dünya tabiri caizse Ukrayna'nın direnişinin sırrını çözmeye çalışıyor. Savaş 57'nci gününe girerken Rusların alışılmadık ama etkili bir silahı göz ardı ettikleri ortaya çıktı. İşte Rus ordusunu kâbusu haline gelen Ukrayna'nın 'gizli silahı' Rasputitsa...
21.04.2022 Dünya
Rusya'dan misilleme! Kamala Harris ve Mark Zuckerberg'in bulunduğu üst düzey ABD'lilere yaptırım
Rusya'dan misilleme! Kamala Harris ve Mark Zuckerberg'in bulunduğu üst düzey ABD'lilere yaptırım Rusya, ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris ve Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg’in aralarında bulunduğu 29 Amerikalı ile 61 Kanadalı hakkında yaptırım kararı aldı.
21.04.2022 Dünya
ABD tarihinde bir ilk! Kongre'de resmen onaylandı
ABD tarihinde bir ilk! Kongre'de resmen onaylandı ABD tarihinin ilk siyah kadın yüksek mahkeme yargıcı Ketanji Brown'un görevi Kongre'de onaylandı.
7.04.2022 Dünya
Harris: İki Patriot hava savunma sistemi füze bataryası Polonya'ya teslim edildi
Harris: İki Patriot hava savunma sistemi füze bataryası Polonya'ya teslim edildi ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, ABD'nin Ukrayna ve Polonya'ya yardımlarının süreceğini bildirerek, "İki Patriot hava savunma sistemi füze bataryası Polonya'ya teslim edildi" dedi.
10.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
ABD ‘Pelosi’yi konuşuyor! Biden’ın arkasında bu hareketleri yaptı
ABD ‘Pelosi’yi konuşuyor! Biden’ın arkasında bu hareketleri yaptı Rusya-Ukrayna savaşında yaşanan gelişmeleri tüm dünya yakından takip ederken, ABD Başkanı Joe Biden, ‘Birliğin Durumu’ konuşmasında kritik açıklamalarda bulundu. Ülke tarihinde ilk kez iki kadın siyasetçinin ‘Birliğin Durumu’ konuşmasında ülke başkanının arkasındaki koltukta yer alırken, Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin tavırları sosyal medyada gündem oldu.
2.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna krizinde flaş iddia! Suriye ve Libya'ya damga vurmuşlardı, savaş çıkarmak için devredeler
Rusya-Ukrayna krizinde flaş iddia! Suriye ve Libya'ya damga vurmuşlardı, savaş çıkarmak için devredeler Rusya-Ukrayna krizinde son dakika gelişmesi! Savaş çıkaracak hamle, art arda patlama sesleri geldi. Donbas'taki Pionersky köyü çevresindeki çatışmalarda iki taraf da birbirlerinin kayıpları olduğunu ileri sürdü. Gece yarısı Rus yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk'te arka arkaya patlamalar yaşanırken, Rus paralı asker grubu Wagner'in Donbas'ta olduğu iddia edildi. 'Sahte bayrak operasyonu' uyarısında bulunan NATO, Rusya’nın Ukrayna sınırına son yılların en büyük askeri birliğini konuşlandırdığını duyurdu.
20.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna geriliminde sıcak gelişme! Zelenskiy dünyaya seslendi: NATO dürüst olmalı
Rusya-Ukrayna geriliminde sıcak gelişme! Zelenskiy dünyaya seslendi: NATO dürüst olmalı Münih Güvenlik Konferansı'na katılmak için Almanya'ya giden Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile bir araya geldi. Zelenskiy "İstediğimiz tek şey barış" dedi. Zelenskiy "NATO Ukrayna'yı isteyip istemediği konusunda dürüst olmalı" ifadelerini kullandı.
19.02.2022 Dünya
Elon Musk, Time dergisi tarafından 'yılın kişisi' seçildi!
Elon Musk, Time dergisi tarafından 'yılın kişisi' seçildi! Saygın haber ve politika dergilerinden Time, dünyanın en zengin olan insanı olan Elon Musk’ı yılı kişisi seçti. Tesla ve SpaceX'in CEO'su olan milyarder iş insanı otomobillerin ve uzay yolculuğunun geleceğini şekillendirmeye devam ederken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dünyanın en etkili kişisi olmayı başardı.
13.12.2021 Dünya
Dünyanın en güçlü kadınları belli oldu! Türkiye’den de o isim var
Dünyanın en güçlü kadınları belli oldu! Türkiye’den de o isim var Forbes dergisi dünyanın en güçlü 100 kadınını duyurdu. Listede Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un eski eşi yazar ve hayırsever MacKenzie Scott’tan ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e kadar pek çok isim yer aldı. Listeye; Beyonce, Taylor Swift ve Rihanna gibi dünyaca ünlü starlar da girdi. Koronavirüs pandemisi sürecinde dünyaya damga vuran bir Türk bilim insanının da yer aldığı listeye Türkiye’den de o isim girdi.
10.12.2021 Ekonomi
Amerika, Kamala Harris'in ekibindeki peş peşe istifaları konuşuyor! İşte perde arkası...
Amerika, Kamala Harris'in ekibindeki peş peşe istifaları konuşuyor! İşte perde arkası... ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in ekibindeki peş peşe istifalar Beyaz Saray kulislerinde en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. İşte ABD Başkanı Biden'ın yerine Başkan olması beklenen isimlerden biri olan Haris'in ekibindeki istifaların perde arkası...
6.12.2021 Dünya
ABD Başkanı Biden hastaneye kaldırıldı! Yetkilerini devretti
ABD Başkanı Biden hastaneye kaldırıldı! Yetkilerini devretti Rutin kolonoskopi öncesi yetkilerini Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e devreden ABD Başkanı Joe Biden, anestezinin etkisinden çıkmasının ardından görevini yeniden devraldı.
19.11.2021 Dünya
Havana Sendromu bir ülkeye daha sıçradı! ABD şokta...
Havana Sendromu bir ülkeye daha sıçradı! ABD şokta... Havana Sendromu bir ülkeye daha sıçradı! Wall Street Journal’dan kritik iddia. Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ziyaret öncesi büyük şok yaşadı. ABD'nin Bogota Büyükelçiliği’nde çalışan bazı kişilerde bu gizemli hastalığa rastlandığı ortaya çıktı.
13.10.2021 Dünya
ABD'den dünyayı şok eden görüntüler geldi! Sınır polisi göçmenleri kırbaçladı: Beyaz Saray özür diledi...
ABD'den dünyayı şok eden görüntüler geldi! Sınır polisi göçmenleri kırbaçladı: Beyaz Saray özür diledi... Gelen son dakika haberine göre; Dünya son birkaç gündür ABD-Meksika sınırında yaşanan insanlık dramını konuşuyor. Çoğu Haitili on binden fazla göçmen ülkedeki ekonomik kriz, yoksulluk ve güvenlik kaygıları nedeniyle Meksika'ya geçti. ABD sınır polisinin ABD'ye gitmek için sınırda bekleyen göçmenlere yaptıkları ise dünya basınında birinci manşet olmuş durumda. Büyük infial yaratan fotoğraf ve videolardan sonra Beyaz Saray özür dilemeye mecbur kaldı...
21.09.2021 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden 'karşılık verilecek' demişti! DEAŞ'a misilleme...
ABD Başkanı Joe Biden 'karşılık verilecek' demişti! DEAŞ'a misilleme... Afganistan'da Kabil Havalimanı yakınlarında düzenlenen terör saldırısını üstlenen DEAŞ/Horasan elebaşına yönelik Afganistan'da hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu.
28.08.2021 Dünya
ABD diken üstünde: Başka terör  saldırıları olabilir
ABD diken üstünde: Başka terör saldırıları olabilir Beyaz Saray, ulusal güvenlik ekibinin, ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i Kabil'de başka terör saldırıları olabileceği konusunda uyardığını bildirdi.
27.08.2021 Dünya
ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in uçağı zorunlu iniş yaptı
ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in uçağı zorunlu iniş yaptı ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i, Guatemala'ya taşıyan "Air Force 2" uçağı, Washington'daki Andrews Hava Kuvvetleri Üssü'nden kalktıktan kısa süre sonra arızalanınca üsse geri döndü.
6.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kamala Harris ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamala harris haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.