Kalekol

Kalekol

Son dakika kalekol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kalekol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kalekol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalekol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalekol gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 kalekol haberi bulunmuştur. Tüm kalekol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tahrip gücü yüksek silahlara karşı üretildi!
Tahrip gücü yüksek silahlara karşı üretildi! Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde görevli Dr. Öğr. Üyesi Murat Gökçe ile kimya mühendisi eşi Sonnur Gökçe, Üniversite ve KOSGEB desteğiyle, "modüler balistik lego beton" geliştirdi.
12.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Soylu'dan, Sivas'taki askerlere sürpriz kutlama
Bakan Soylu'dan, Sivas'taki askerlere sürpriz kutlama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sivas Valisi Salih Ayhan'ın yeni yıl kapsamında ziyaret ettiği İmranlı Bardaklı Jandarma Karakol Komutanlığı bünyesinde görev yapan askerlerin yeni yılını telefonla kutladı.
1.01.2021 Gündem
Bakan Soylu, yılın ilk kahvaltısını geceyi geçirdiği üs bölgesindeki askerlerle yaptı
Bakan Soylu, yılın ilk kahvaltısını geceyi geçirdiği üs bölgesindeki askerlerle yaptı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van'ın Çatak ile Şırnak'ın Beytüşşebap ilçeleri arasındaki Kato Jirka bölgesinde bulunan Belbuka Kalekol Üs Bölgesi Komutanlığındaki askerlerle kahvaltı yaptı.
1.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiğin yeni yılını kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiğin yeni yılını kutladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni yıla Van'ın Çatak ile Şırnak'ın Beytüşşebap ilçeleri arasındaki Kato Jirka bölgesinde bulunan Belbuka Kalekol Üs Bölgesi Komutanlığında girdi. Bakan Soylu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı, Erdoğan askerlerin yeni yılını kutlayarak temennilerini iletti
1.01.2021 Siyaset
Türkiye'nin yeni silahından ilk görüntüler!
Türkiye'nin yeni silahından ilk görüntüler! ROKETSAN, son dönemdeki terör saldırılarında sıkça kullanılan patlayıcı yüklü hava araçları ve el yapımı patlayıcıları etkisiz hale getirmek için dünyada da oldukça yenilikçi olan Alka Yönlendirilmiş Enerji Silah Sistemi'ni geliştirdi.
8.05.2019 Gündem
Türkiye'nin 'gökyüzündeki askerleri' daha da güçlendi
Türkiye'nin 'gökyüzündeki askerleri' daha da güçlendi Türkiye'nin insansız hava aracı teknolojilerinde geldiği noktayı ortaya koyan ve "Türkiye'nin gökyüzündeki yeni askerleri" olarak nitelendirilen kamikaze drone'lar kısa sürede daha da güçlendi.
23.04.2018 Bilim ve Teknoloji
Dağlıca artık dağ gibi!
Dağlıca artık dağ gibi! Birkaç yıl öncesine kadar birkaç küçük karakoldan oluşan ve 68 şehit verdiğimiz Dağlıca 6. Hudut Tabur Komutanlığı, ASELSAN’ın yaptığı modüler kalekol binasıyla teröristlerin korkulu rüyası oldu.
7.02.2018 Gündem
Dağlıca artık çok farklı
Dağlıca artık çok farklı HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinin sarp kayalıklar, derin vadiler ve yüksek dağlarla çevrili Dağlıca bölgesindeki 6. Hudut Tabur Komutanlığı, çevresindeki 7 üs bölgesiyle hudut güvenliğini sağliyor. 68 şehidi olan Dağlıca 6. Hudut Taburu ve üs bölgelerinde, artık teknolojinin ve güvenliğin her türlü imkanından yararlanılıyor. Dağların adeta törpülenerek yolların yapıldığı Dağlıca'da artık huzur ve güven hakim.
7.02.2018 Gündem
TSK'ya yeni kalekollar geliyor!
TSK'ya yeni kalekollar geliyor! Teröristlerin olası saldırı girişimlerinin önlenmesine yönelik Milli Savunma Bakanlığının planlaması kapsamında güçlendirilmiş karakol olarak bilinen kalekol yapım çalışmaları sürdürülüyor
13.01.2018 Gündem
Taksim'de yılbaşı kutlaması olacak mı?
Taksim'de yılbaşı kutlaması olacak mı? Beyoğlu Emniyet Müdürü İsmail Kılıç, "Toplanmalara izin verilmeyecek. İstiklal Caddesi ile Taksim Meydanı'na girişlerde Karaköy, Cihangir ve Talimhane ile Tarlabaşı'ndan girişlerde önlemler alınacak" açıklamasında bulundu.
29.09.2021 Gündem
Mardin'deki esrarengiz tünelin sırrı çözüldü
Mardin'deki esrarengiz tünelin sırrı çözüldü Mardin Emniyet Müdürlüğü, Kızıltepe ilçesinde Orduevine bitişik bir evde bulunan tünelin, define amaçlı kazıldığının tespit edildiğini ve biri Suriye uyruklu 2 şahıs hakkında işlem yapıldığını duyurdu.
29.09.2021 Gündem
İstanbul’a Kalekol!
İstanbul’a Kalekol! Başakşehir’de inşa edilen ve ‘kalekol’ olarak bilinen güvenlik merkezi, dün hizmete açıldı.
29.09.2021 Gündem
Başakşehir'de "Kalekol" açıldı
Başakşehir'de "Kalekol" açıldı Başakşehir'de inşa edilen ve 'kalekol' olarak bilinen güvenlik merkezi hizmete açıldı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Devletin de en önemli görevlerinden birisi, vatandaşının huzurunu, sükununu ve mutlu yaşamasını sağlamaktır. Bizler de İstanbul'da bu noktada elimizden gelenin en fazlasını yapmaya çalışıyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem
İran sınırında alarm
İran sınırında alarm İran üzerinden gelebilecek mülteci akınına karşı Hudut Kartalları sınırda kuş uçurtmuyor
29.09.2021 Gündem
Cizre protestosu sanıklarından ilginç savunmalar
Cizre protestosu sanıklarından ilginç savunmalar Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde meydana gelen olayları Erzurum'da protesto ettiklerini söyleyerek kent merkezindeki Mahallebaşı semtini savaş alanına çeviren göstericilere öncülük eden 3'ü Atatürk Üniversitesi öğrencisi toplam 7 sanık, 8 yıl ile 47 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.
29.09.2021 Gündem
Tunceli'de PKK neye uğradığını şaşırdı
Tunceli'de PKK neye uğradığını şaşırdı Tunceli'den terör örgütü PKK ile ilgili son dakika bilgisi geldi. Yapılan açıklamaya göre; güvenlik güçlerince geçen yıl gerçekleştirilen 330 operasyonda, İçişleri Bakanlığınca "arananlar teröristler listesi"nde yer alan 11 üst düzey PKK'lının da olduğu 105 terörist etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
Oktay Kaynarca'dan anlamlı ziyaret!
Oktay Kaynarca'dan anlamlı ziyaret! Usta oyuncu Beşiktaş'ta meydana gelen hain saldırının ardından karakol ziyaretine çıktı.
13.12.2016 Magazin
Arda Turan'ın gönderdiği ısıtıcılara inceleme başlatıldı!
Arda Turan'ın gönderdiği ısıtıcılara inceleme başlatıldı! Milli futbolcu Arda Turan'ın Mehmetçik'in isteği üzerine Van'daki hudut karakoluna gönderdiği ısıtıcılarla ilgili Türk Silahlı Kuvvetlerince inceleme başlatıldı. Bu kapsamda ısıtıcıların iade edilmesi de kararlaştırıldı.
4.11.2016 İspanya
O belediyelerin terör fotoğrafları
O belediyelerin terör fotoğrafları Teröre destek verdikleri gerekçesi ile 674 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında yeni görevlendirme yapılan belediyelerden bazılarının PKK’ya destek sağladığına ilişkin fotoğraflar yayınlandı.
29.09.2021 Gündem
Polise de 'kalekol' geliyor!
Polise de 'kalekol' geliyor! Başta Cizre, Nusaybin, Silopi, Yüksekova, Kızıltepe, Lice, Kulp, Şırnak olmak üzere güvenlik açısından riskli ilçelerde, yeni polis noktalan yapılacak...
29.09.2021 Gündem
Terör örgütünün yeni eylem planları deşifre edildi
Terör örgütünün yeni eylem planları deşifre edildi Gaziantep'te gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla terör örgütlerinin yeni bir eylem planı deşifre edildi. Bombalı araç, canlı bomba gibi eylemlerin ardından motosiklete tuzaklanan patlayıcılarla yapılması planlanan eylem türüne karşı, tüm polis ve jandarma ekipleri uyarıldı.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın katliam planı!
PKK'nın katliam planı! Diyarbakır Sur’daki operasyonlar 99 gün sonra tamamlandı ancak dün yeniden çatışma yaşandı...
29.09.2021 Gündem
50 asker ‘havaya ateş ettik’ dedi
50 asker ‘havaya ateş ettik’ dedi Lice’deki ‘kalekol’ protestosunda askerlerin açtığı ateşte Medeni Yıldırım’ın vurularak ölmesiyle ilgili davada sadece bir asker farklı yönde bir ifade verdi.
29.09.2021 Gündem
Uzman Çavuş’un kaçırılıp PKK’ya teslim edilmesine ağırlaştırılmış ömürboyu
Uzman Çavuş’un kaçırılıp PKK’ya teslim edilmesine ağırlaştırılmış ömürboyu DİYARBAKIR’ın Lice İlçesi’nde 2013 yılında Uzman Çavuş Yetkin Beğen’i kaçırıp terör örgütü PKK’ya teslim ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan 25 yaşındaki İzzet Tekin, ağırlaştırılmış ömür boyu ve 31 yıl hapis cezasına çarptırıldı...
29.09.2021 Gündem
Askere 'vur emri' verildi
Askere 'vur emri' verildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fırat'ın batısına PYD'nin geçirilmeyeceğini söylemesinin ardından Türkiye-Suriye sınır hattında güvenlik önlemleri her geçen gün daha da arttırılıyor...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kalekol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalekol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.