Kalça Dansı

Kalça Dansı

Son dakika kalça dansı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kalça dansı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kalça dansı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalça Dansı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalça dansı gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 kalça dansı haberi bulunmuştur. Tüm kalça dansı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dans videosu gündem olmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi
Dans videosu gündem olmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi Geçtiğimi haftalarda sosyal medya hesabından paylaştığı kalça dansı videosuyla gündeme gelen oyuncu Berrak Tüzünataç, önceki gece Bebek'te bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Dans görüntüleri hatırlatılan Tüzünataç, “Ne dansmış ya?” diye cevap verdi.
17.02.2024 Magazin
Emrata kalça dansı yaptığı anları paylaştı! Sosyal medya sallandı
Emrata kalça dansı yaptığı anları paylaştı! Sosyal medya sallandı İş insanı Michael Rubin'in yaz partisine katılan güzel Emily Ratajkowski, ses getiren organizasyondan karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Transparan beyaz bir elbise tercih eden Emily Ratajkowski, kalça dansı yaptığı anları da sosyal medya hesabından paylaştı.
13.07.2023 Magazin
Şarkıcı Hadise'nin kalça dansına alev emojileri yağdı!
Şarkıcı Hadise'nin kalça dansına alev emojileri yağdı! Şarkıcı Hadise son dönemde yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Feryat isimli şarkısıyla gündemden düşmeyen Hadise instagram adresinden yaptığı paylaşımla hayranlarının karşısına çıktı. Hadise'nin kalça dansına alevli yorum yağdı.
3.05.2023 Televizyon
Petek Dinçöz yeni klibinde plajda dans etti!
Petek Dinçöz yeni klibinde plajda dans etti! Müziğe geri dönen Petek Dinçöz, klip çekimi için kamera karşısına geçti. Danslarıyla bir döneme damga vuran Dinçöz, yeni klibinde de plajda cesur kıyafetiyle dans etti.
21.11.2022 Magazin
Eski Hadise geri döndü! Kalça dansı olay oldu...
Eski Hadise geri döndü! Kalça dansı olay oldu... Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra 40 milyon TL'ye yalı aldığı konuşulan şarkıcı Hadise konser tarzıyla adından söz ettirdi. Süper mini bir elbise giyen Hadise'nin kasığına kadar yırtmacı olay oldu. Hadise seksi kalça dansıyla da adından söz ettirdi.
13.11.2022 Magazin
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal yine olay oldu! Kalça dansı çok konuşuldu
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal yine olay oldu! Kalça dansı çok konuşuldu Zuhal Topal'ın sunduğu evlilik programıyla tanınan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Fenomen gelin adayının son paylaşımı ise olay yarattı. Gürdal'ın kalça dansı çok konuşuldu.
7.09.2022 Magazin
Tuğba Ekinci önce kalça dansı yaptı! Sonrasında...
Tuğba Ekinci önce kalça dansı yaptı! Sonrasında... Tuğba Ekinci, "Bende Maske Yok" şarkısına cüretkar bir klip çekti. Ekinci, şarkısının reklamını yapmak için Instagram'da ilginç paylaşımlar yapıyor. Ünlü şarkıcı son olarak önce bikinisini giyip kalça dansı yaptı ardından ise göğüslerini paylaştı.
6.06.2022 Magazin
Gülşen kıyafeti ve dansı ile olay oldu!
Gülşen kıyafeti ve dansı ile olay oldu! Sahne kıyafetleri ve açıklamalarıyla adından söz ettiren Gülşen, konserden konsere koşuyor. Ünlü şarkıcı son konserindeki kıyafeti ve kalça dansıyla yine adından söz ettirdi.
29.05.2022 Magazin
Ebru Polat, Gülşen'in dansını görünce tepki gösterdi!
Ebru Polat, Gülşen'in dansını görünce tepki gösterdi! Şarkıcı Ebru Polat Gülşen'in sahnedeki dansını görünce sosyal medyada bir paylaşım yaptı. Gülşen'in kalça dansı Ebru Polat'ı rahatsız etti. Ebru Polat açıklamasında Gülşen'i sert sözlerle eleştirdi.
16.01.2022 Magazin
Naz Mila derin dekoltesiyle kalça dansı yaptı!
Naz Mila derin dekoltesiyle kalça dansı yaptı! Naz Mila derin dekoltesiyle kalça dansı yaptı!
21.01.2022 Magazin
Naz Mila kalça dansıyla sosyal medyanın gündeminde!
Naz Mila kalça dansıyla sosyal medyanın gündeminde! Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran fenomen gelin adayı Naz Mila, bu kez kalça dansıyla olay yarattı.
27.08.2021 Magazin
Naz Mila'dan olay kalça dansı!
Naz Mila'dan olay kalça dansı! Naz Mila kalça dansı ile sosyal medyayı salladı.
21.01.2022 Magazin
Naz Mila'dan seksi kalça dansı!
Naz Mila'dan seksi kalça dansı! Naz Mila kalça dansı ile sosyal medyayı salladı.
21.01.2022 Magazin
Naz Mila'dan seksi kalça dansı!
Naz Mila'dan seksi kalça dansı! Bir dönem katıldığı izdivaç programlarıyla tanınan Naz Mila, sık sık sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Mila, en son bir eğlence mekanında yaptığı kalça dansı paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.
10.07.2021 Magazin
Selin Ciğerci, mini elbisesiyle kalça dansı yaptı
Selin Ciğerci, mini elbisesiyle kalça dansı yaptı Fenomen ve şarkıcı Selin Ciğerci, dün gittiği kadınlar matinesinde mini elbisesiyle kalça dansı yaptı. Ciğerci'nin dansını gören kadın hayranları ise o anları videoya kaydetti.
23.12.2019 Magazin
Kerimcan Durmaz, sokak ortasında kalça dansı yaptı
Kerimcan Durmaz, sokak ortasında kalça dansı yaptı Geçtiğimiz ay New York metrosunda kalça dansı yapan Kerimcan Durmaz, bu kez Los Angeles'ın ünlü bir caddesinde tanımadığı kadınla birlikte aynı dansı sergiledi. Sosyal medya fenomeni, bu anların videosunu da YouTube kanalından yayınladı.
8.12.2019 Magazin
Gelin adayı Solmaz'dan kalça dansı!
Gelin adayı Solmaz'dan kalça dansı! Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı evlilik programıyla adını duyuran gelin adayı Solmaz Çiros, şarkıcı olarak çıktığı bir düğünde kalça dansı yaparak herkesi şaşkına çevirdi.
30.11.2019 Magazin
'Tahrik oldum' dedi ve paylaştı...
'Tahrik oldum' dedi ve paylaştı... Kerimcan Durmaz, New York metrosundaki tartışmasıyla gündem oldu.
30.11.2019 Magazin
Kerimcan Durmaz'dan direk dansı!
Kerimcan Durmaz'dan direk dansı! Kısa bir süre önce YouTube kanalı açan fenomen Kerimcan Durmaz, New York'ta bindiği metroda herkesin içinde direğe tutunarak kalça dansı yaptı.
16.11.2019 Magazin
Selin Ciğerci'den dans şov!
Selin Ciğerci'den dans şov! Selin Ciğerci, kalça dansı performansıyla görenlerin ağzını açık bıraktı
12.10.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kalça Dansı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalça dansı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.