Kagawa

Kagawa

Son dakika kagawa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kagawa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kagawa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kagawa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kagawa gelişmeleri de dahil olmak üzere 219 kagawa haberi bulunmuştur. Tüm kagawa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Japon Yer Bilimci Kaneda: Aynı günde 2 büyük depremi daha önce tecrübe etmedim
Japon Yer Bilimci Kaneda: Aynı günde 2 büyük depremi daha önce tecrübe etmedim Japonya Kagawa Üniversitesi’nde görevli Yer Bilimci Prof. Dr. Yoshiyuki Kaneda aynı günde 2 büyük depremin yaşanmasının kendisini de şaşırttığını belirterek, “Aynı günde olan bu kadar 2 büyük depremi daha önce hiç tecrübe etmedim, bilmiyorum. Japonya’da buna benzer 2016 yılında Kumamoto’da oldu. 6.6 büyüklüğünde bir deprem oldu, 2 gün sonra 7.3 büyüklüğünde başka bir deprem oldu ve hasar yarattı, fakat Kahramanmaraş depremleri kadar büyük değildi” dedi.
14.02.2023 Gündem
İstanbul depremiyle ilgili korkutan uyarı! Tsunami 6 metreyi bulacak
İstanbul depremiyle ilgili korkutan uyarı! Tsunami 6 metreyi bulacak Büyük İstanbul depremiyle ilgili korkutan açıklama geldi. Tsunami zirvesinde konuşan bilim insanları çarpıcı tabloyu paylaştı. Dr. Öcal Necmioğlu, “Marmara içerisinde birkaç saat çalkalanacak tsunami 6 metreyi bulacak dalgalar kıyıdan 1000 metreyi bulan girişimler olabilir. Bu tehdide karşı çalışmamız devam edecek" uyarısında bulundu.
5.11.2021 Gündem
'M.United Kagawa ile beni izlemeye gelmişti'
'M.United Kagawa ile beni izlemeye gelmişti' M.City'nin yıldız futbolcusu İlkay Gündoğan 'M.United beni izlemeye gelmişti' dedi.
27.02.2021 İngiltere
Pelkas pişman ettirdi! Yerine oyuncu bakılıyor
Pelkas pişman ettirdi! Yerine oyuncu bakılıyor PAOK, Pelkas'ın yerini eski Beşiktaşlı futbolcu Kagawa ile dolduruyor.
27.01.2021 Futbol
Japonya'da kuş gribi rekor seviyede: 5.8 milyon tavuk itlaf edildi
Japonya'da kuş gribi rekor seviyede: 5.8 milyon tavuk itlaf edildi Japonya’da kuş gribi salgını nedeniyle itlaf edilen kümes hayvanlarının sayısı rekor seviyeye ulaşarak 5.8 milyona ulaştığı bildirildi.
18.01.2021 Dünya
Kuş gribi geri döndü! Yüzlerce tavuk...
Kuş gribi geri döndü! Yüzlerce tavuk... Japonya'nın batısındaki Kagawa eyaletindeki bir tavuk çiftliğinde kuş gribi vakası tespit edildiği bildirildi.
5.11.2020 Dünya
Kagawa'ya sürpriz teklif! Yeniden...
Kagawa'ya sürpriz teklif! Yeniden... Bir dönem Beşiktaş'ta yarım sezon kiralık olarak forma giyen Shinji Kagawa'ya Türkiye'den teklif var.
28.08.2020 Futbol
Shinji Kagawa'dan Beşiktaş itirafı: "Hiç istemedim"
Shinji Kagawa'dan Beşiktaş itirafı: "Hiç istemedim" Beşiktaş'ın eski yıldızı Shinji Kagawa, transfer süreci hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.
10.03.2020 Beşiktaş
Şenol Güneş: Benim elimden paramı da aldılar 2 yılımı da aldılar
Şenol Güneş: Benim elimden paramı da aldılar 2 yılımı da aldılar A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu’nda açıklamalarda bulundu.
21.11.2019 Futbol
Beşiktaş’tan flaş paylaşım! Gökhan Töre...
Beşiktaş’tan flaş paylaşım! Gökhan Töre... Beşiktaş, geride bıraktığımız transfer döneminde takımdan ayrılan isimler için resmi internet sitesinden veda videosu yayınladı. Siyah-Beyazlılar, takımdan ayrılan futbolculara teşekkür ederken listede Aras Özbiliz ve Gökhan Töre’ye yer verilmedi.
4.09.2019 Futbol
Beşiktaş'ta forma numaraları belli oldu!
Beşiktaş'ta forma numaraları belli oldu! Beşiktaş'ta yeni sezon öncesinde forma numaraları belli oldu. Geçtiğimiz sezon 71 numaralı formayı giyen Burak Yılmaz, bu sezon 17'yi giyecek. 17 numarayı giyen Lens ise 27 numarayla mücadele edecek.
13.08.2019 Beşiktaş
Fikret Orman: Transfer ihtiyacımız var
Fikret Orman: Transfer ihtiyacımız var Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Avusturya kampında düzenlediği basın toplantısında, "Tabii ki transfer ihtiyacımız var. Bu sezon hocamızla beraber iyi bir çalışma dönemi geçiyoruz yönetimsel anlamda. Transferin bitmesine 1 aydan fazla var. Her seferinde söylüyorum. Beşiktaş Kulübü'nde transfer yapmak en kolay iş. Önemli olan mali portre. Olursa eğer kampa yetiştirmek istiyoruz. Kampa geleceğini sanmıyorum. Süreç içerisinde yoğunlaştığımız oyuncular var. 2 Eylül'e kadar mali koşullar altında en iyi işi yapmak istiyoruz. Zaman içerisinde sadece gelen değil giden oyuncular da olabilir" dedi.
1.08.2019 Beşiktaş
Sportif Direktör resmen açıkladı! Kagawa...
Sportif Direktör resmen açıkladı! Kagawa... Geçtiğimiz sezon siyah-beyazlılarda kiralık olarak görev yapan Shinji Kagawa’dan müjdeli haber geldi.
24.07.2019 Beşiktaş
Kagawa geri dönüyor! Bu hafta...
Kagawa geri dönüyor! Bu hafta... Dortmund'dan ayrılması kesinleşen Kagawa, İspanya'dan da aradığı teklifi bulamadı. Japon yıldızın bir hafta içinde Kartal olması bekleniyor.
23.07.2019 Beşiktaş
Beşiktaş Kagawa'yla yeniden anlaştı!
Beşiktaş Kagawa'yla yeniden anlaştı! Beşiktaş, uzun süredir görüştüğü Japon futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. Kagawa imza attıktan sonra Türkiye’ye gelerek takıma katılacak.
17.07.2019 Beşiktaş
Transferde son dakika! Gary Medel...
Transferde son dakika! Gary Medel... Yıldız futbolcu için Beşiktaş’a 4 milyon euroluk teklifte bulunan Marsilya’ya Beşiktaş’tan olumsuz yanıt geldi. Şilili oyuncu için ısrarcı olan Fransız temsilcisi, 6 milyon euro isteyen siyah-beyazlılarla pazarlıklarını sürdürüyor.
15.07.2019 Beşiktaş
‘Biraz daha bekleyin’
‘Biraz daha bekleyin’ Kagawa, kendisine kulüp aramaya devam ederken, Beşiktaş Yönetimi bu oyuncunun menajeriyle bir kez daha görüştü.
7.07.2019 Futbol
Avcı aradığı ismi Almanya'da buldu!
Avcı aradığı ismi Almanya'da buldu! Kagawa ve Boateng transferlerinde ilerleme kaydedemeyen Beşiktaş, rotasını Almanya’ya çevirdi. Siyah-beyazlılar, Avcı’nın Başakşehir’den beri takip ettiği Hamburg’la sözleşmesi sona eren Holtby ile önümüzdeki günlerde temasa geçmeye hazırlanıyor.
5.07.2019 Beşiktaş
Kagawa ile Dortmund'un yolları ayrıldı!
Kagawa ile Dortmund'un yolları ayrıldı! Beşiktaş’ın transferi için uğraş verdiği Shinji Kagawa, Borussia Dortmund’un sezon öncesi hazırlık kampına katılmadı, kulüp kendisine transfer görüşmeleri yapması için izin verdi.
3.07.2019 Almanya
Beşiktaş'ta Ömer Toprak ve Kagawa bombası!
Beşiktaş'ta Ömer Toprak ve Kagawa bombası! Beşiktaş, İspanya'da istediği şartlarda kulüp bulamayan ve Dortmund'a dönmeye sıcak bakmayan Kagawa ile Alman ekibinde mevkisinde forma şansı azalan stoper Ömer Toprak için harekete geçti. Kartal, iki oyuncu için ilk temasları sağladı.
27.06.2019 Futbol
Shinji Kagawa geri dönüyor!
Shinji Kagawa geri dönüyor! Kiralık sözleşmesi biten ve Dortmund’a geri dönen Shinji Kagawa, İspanya’da kendisine uygun bir takım henüz bulamadı. Beşiktaş yönetimi ise aynı şartlarla Kagawa’yı almak adına bir kez daha harekete geçti. Dortmund da teklife sıcak bakıyor.
26.06.2019 Beşiktaş
İşte Beşiktaş'ın bombası! Proje...
İşte Beşiktaş'ın bombası! Proje... Kara Kartal Shinji Kagawa'yla yollarını ayırmasının ardından kadrosunu yeni bir Japon futbolcuyla güçlendirmek için düğmeye bastı. Yönetim, 4 yıllık Leicester City macerasını noktalayan Shinji Okazaki’nin peşine düştü.
28.05.2019 Beşiktaş
Trabzonspor 2-1 Beşiktaş
Trabzonspor 2-1 Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasındaki dev maçta Trabzonspor, konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla siyah beyazlıların matematiksel olarak şampiyonluk şansı kalmadı.
18.05.2019 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Kagawa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kagawa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.