Kafasını Kesti

Kafasını Kesti

Son dakika kafasını kesti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kafasını kesti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kafasını kesti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kafasını Kesti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kafasını kesti gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 kafasını kesti haberi bulunmuştur. Tüm kafasını kesti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğrenci yurdunda Üniversiteli Sami'yi 35 yerinden bıçaklayıp başını satırla kesmişti! Cezasına yapılan itiraz üst mahkemece reddedildi
Öğrenci yurdunda Üniversiteli Sami'yi 35 yerinden bıçaklayıp başını satırla kesmişti! Cezasına yapılan itiraz üst mahkemece reddedildi Kan donduran olay 7 Aralık 2021 yılında Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana gelmişti. Öğrenci yurdunda üniversiteli Mehmet Sami Tuğrul'u (18) 35 yerinden bıçaklayıp, başını satırla kesen İhsan Güney'e (39) verilen indirimsiz ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına itiraz, üst mahkemece reddedildi.
19.10.2023 Gündem
Bursa'da kan donduran olay! Ev arkadaşını 3 kurşunla öldürdü, kafasını kesip buzdolabında sakladı...
Bursa'da kan donduran olay! Ev arkadaşını 3 kurşunla öldürdü, kafasını kesip buzdolabında sakladı... Dehşete düşüren olay Bursa'da gerçekleşti. Eczacı kalfası Serdar Ergun (47) ile ev arkadaşı Murat Kutlu'yu (39) tabancayla, Kutlu'nun köpeğini ise bıçak ve baltayla öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Ahmet Burak Demir (40) hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, Demir'in Kutlu'yu evinde 3 kurşunla öldürüp, başını vücudundan bıçakla ayırarak buzdolabına koyduğu, balkondaki köpeğini de bıçak ve balta darbeleriyle öldürdüğü belirtildi. Serdar Ergun'u da borcunu ödemek için çağırdığı otomobilinde öldürdüğü belirtilen Demir, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ile öldürdüğü köpek için 1200 TL para cezası istemiyle yargılanacak.
19.09.2023 Gündem
Bağcılar cinayeti 2022 nasıl oldu, Bağcılar olayı ne? Bağcılar'daki anne katili tutuklandı!
Bağcılar cinayeti 2022 nasıl oldu, Bağcılar olayı ne? Bağcılar'daki anne katili tutuklandı! Bağcılar’da annesinin kafasını kesti videosu kan dondurdu. İstanbul Bağcılar'da Ali S., annesi Hava S.'yi bıçakla öldürdü. Annesinin kestiği kafasını balkonda sokağa atan şüpheli ardından evi ateşe verdi. Şüpheli gözaltına alınırken evdeki yangın söndürüldü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da savcılığa yayın yasağı talebinde bulundu. Peki, Bağcılar cinayeti nasıl oldu, Bağcılar olayı ne?
29.09.2022 Yaşam
2022 Bağcılar cinayeti ifadesi nedir , annesinin kafasını kesen Ali Sayan’ın ifadesi ortaya çıktı mı?
2022 Bağcılar cinayeti ifadesi nedir , annesinin kafasını kesen Ali Sayan’ın ifadesi ortaya çıktı mı? Bağcılar'da uyuşturucu bağımlısı Ali Sayan, annesi Hava Sayan'ı bıçakla öldürdü. Annesinin kestiği kafasını balkonda sokağa atan şüpheli ardından evi ateşe verdi. Öte yandan sosyal medya hesabından, "Bu dünyada bir kadını çok sevdim onu da mutlu etmek için 'anne' demek yetiyor" paylaşımı yaptığı görüldü. Peki, Bağcılar cinayeti ifadesi nedir, annesinin kafasını kesen Ali Sayın’ın ifadesi ortaya çıktı mı?
29.09.2022 Gündem
İğrenç ilişki ağı ortaya çıktı! Yasak aşk yaşadığı adamın kafasını kesti
İğrenç ilişki ağı ortaya çıktı! Yasak aşk yaşadığı adamın kafasını kesti Isparta'da yaşayan Nevin Yıldırım, kendisine tecavüz ettiğini iddia ettiği Nurettin Gider'i av tüfeği ile öldürdükten sonra başını keserek, "İşte namusumla oynayanın kellesi" diyerek köy meydanına atmıştı. Davada çarpıcı gelişmeler yaşandı ve ele geçirilen bilgi-belgeler günlerce serbest bırakılması için sloganlar atılan Nevin Yıldırım'ın tecavüze uğramadığını, bir yasak aşk olduğunu ortaya koydu.
21.12.2021 Yaşam
Konya'da korkunç olay! Başını ve cinsel organını kesip okul bahçesine attı!
Konya'da korkunç olay! Başını ve cinsel organını kesip okul bahçesine attı! Konya’nın Bozkır ilçesinde başı ve cinsel organı kesilmiş halde bulunan 56 yaşındaki Mustafa Sömek’in katil zanlısı 41 yaşındaki Mücahit Minaz ticari taksiyle kaçarken yakalandı.
1.11.2020 Yaşam
13 yaşındaki kızının kesik başıyla sokakta çıplak yürürken yakalandı!
13 yaşındaki kızının kesik başıyla sokakta çıplak yürürken yakalandı! Ukrayna'da korkunç bir olay yaşandı. 38 yaşındaki kadın, 13 yaşındaki kızını öldürdü ve başını kesti. Çıplak halde sokakta kesik başla yürürken yakalandı.
1.05.2020 Dünya
ŞOK! Cinsel ilişki yaşamayı reddeden 13 yaşındaki kızın kafasını kesti!
ŞOK! Cinsel ilişki yaşamayı reddeden 13 yaşındaki kızın kafasını kesti! Hindistanlı 13 yaşındaki kız kendisinden yüksek kasttan olan biriyle cinsel ilişki yaşamayı reddedince korkunç bir şekilde öldürüldü.
5.11.2018 Dünya
Dehşet! İlişkiye girmeyi reddeden sevgilisinin kafasını kesti!
Dehşet! İlişkiye girmeyi reddeden sevgilisinin kafasını kesti! Ukrayna'nın Odessa şehrinde yaşayan iş kadını Anna Ergieva, eski erkek arkadaşı ile ilişkiye girmeyi reddedince cani adam tarafından kafası kesilerek öldürüldü.
14.03.2018 Dünya
Cinayeti örtmek için binayı patlattı!
Cinayeti örtmek için binayı patlattı! Polonya’nın Poznan şehrinde geçtiğimiz hafta meydana gelen doğalgaz patlamasına, binada işlenen bir cinayetin izlerini silmek için kasıtlı olarak yol açıldığı belirlendi.
7.03.2018 Dünya
IŞİD barışa yanaşan 15 üyesinin kafasını kesti
IŞİD barışa yanaşan 15 üyesinin kafasını kesti Terör örgütü IŞİD'in Afganistan'da uzantısının barış sürecine dahil olmaya çalışan 15 üyesinin kafasını kestiği iddia edildi.
23.11.2017 Dünya
Cinsel ilişki esnasında sevgilisinin kafasını testereyle kesti!
Cinsel ilişki esnasında sevgilisinin kafasını testereyle kesti! Almanya'da 2008 yılında yaşanan korkunç cinayetin şok ayrıntıları ortaya çıktı. Gabrielle P isimli kadın, 28 yaşındaki öğrenci erkek arkadaşının cinsel ilişki sırasında fantazi amaçlı olarak ellerini ve gözlerini kapatıp testereyle kafasını kesti.
20.05.2017 Dünya
Teröristler baskın yaptı! Vahşet görüntüleri
Teröristler baskın yaptı! Vahşet görüntüleri Terör örgütü IŞİD'in Şii köylerinde yaptığı bir katliam sırasında kadın ve çocukların uzuvlarını kestiği mahkumları ise başını kesmek suretiyle infaz ettiği belirtildi.
20.05.2017 Dünya
DEAŞ, 33 kişinin kafasını kesti!
DEAŞ, 33 kişinin kafasını kesti! Terör örgütü DEAŞ, 2017 yılındaki en büyük katliamlarını yaptı. DEAŞ, Deyrizor kentinde 33 kişinin kafasını kesti.
6.04.2017 Dünya
IŞİD 6 militanının kafasını kesti!
IŞİD 6 militanının kafasını kesti! BM İnsan Haklar Yüksek Komiserliği, IŞİD'in 6 Kasım'da 6 militanını kafasını keserek Musul yakınlarında öldürdüğünü aktardı....
17.06.2021 Dünya
Asrın sapığı
Asrın sapığı Kız arkadaşının kafasını kesen ‘P.ssy’ lakaplı Rus rock müzisyeninin yaptıklarını duyanlar dehşete düştü
12.03.2016 Dünya
IŞİD Suriyeli gazetecinin kafasını kesti
IŞİD Suriyeli gazetecinin kafasını kesti Terör örgütü IŞİD, ilk kez Suriyeli bir kadın gazeteciyi başını keserek infaz etti...
6.01.2016 Dünya
IŞİD kafalarını kesip, köy meydanına attı!
IŞİD kafalarını kesip, köy meydanına attı! IŞİD terör örgütü 35 Türkmen’in kafasını kesti. İbret olsun diye köy meydanına attı
5.01.2016 Dünya
Suudi Arabistan 47 kişinin kafasını kesti
Suudi Arabistan 47 kişinin kafasını kesti Geçen yıl 157 idamla rekor kıran Suudiler 2016’ya bir günde 47 idamla başladı. Kafası kesilenler arasındaki bir Şii din adamı da yer aldı. İran çok sert tepki gösterdi.
2.01.2016 Dünya
Kendisine tecavüz eden adamın çocuğunun kafasını kesti
Kendisine tecavüz eden adamın çocuğunun kafasını kesti Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletine bağlı Khair kentinde 13 yaşında bir kız, kendisine tecavüz eden bir adamdan intikam almak için 5 yaşındaki çocuğunu kaçırarak kafasını kesti...
27.10.2015 Dünya
IŞİD, 2 genci kafasını keserek infaz etti
IŞİD, 2 genci kafasını keserek infaz etti Terör örgütü IŞİD elinde tuttuğu 7 peşmergeyi infaz ettiğini gösteren bir video yayınladı.
2.10.2015 Dünya
Afrika'nın en ünlü aslanı öldürüldü
Afrika'nın en ünlü aslanı öldürüldü Afrika'nın sembollerinden biri olan Cecil adlı aslan, kaçak avcılar tarafından öldürüldü. 50 bin euro aldıkları belirlenen avcılar öldürdükleri aslanın kafasını kesti.
28.07.2015 Dünya
IŞİD 10 Taliban üyesinin kafasını kesti!
IŞİD 10 Taliban üyesinin kafasını kesti! Afganistan'ın doğusunda IŞİD (Irak Şam İslam Devleti) militanlarının en az 10 Taliban üyesinin başını kestiği belirtildi...
5.06.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kafasını Kesti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kafasını kesti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.