Kadir İnanır Sağlık Durumu

Kadir İnanır Sağlık Durumu

Son dakika kadir inanır sağlık durumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadir inanır sağlık durumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadir inanır sağlık durumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadir İnanır Sağlık Durumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadir inanır sağlık durumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 kadir inanır sağlık durumu haberi bulunmuştur. Tüm kadir inanır sağlık durumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni gelişme! 22 gün sonra...
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni gelişme! 22 gün sonra... Geçirdiği beyin kanaması sonucu acil ameliyat edilen Kadir İnanır, 22 gündür tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’nden taburcu edildi.
12.12.2021 Magazin
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni gelişme! 22 gün sonra...
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni gelişme! 22 gün sonra... Geçirdiği beyin kanaması sonucu acil ameliyat edilen Kadir İnanır, 22 gündür tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’nden taburcu edildi.
12.12.2021 Magazin
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı!
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı! Aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve halen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında tutulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve sanatçının doktoru Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ilk kez açıklama yaptı. Peki, Kadir İnanır neden yoğum bakımda, nasıl oldu? İşte Kadir İnanır’ın son durumu…
22.11.2021 Magazin
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu...
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu... Muğla'nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanan 72 yaşındaki oyuncu Kadir İnanır, Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. İnanır'ın doktoru Prof. Dr. Ahmet Kutluhan sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Sanatçının yeğeni Levent İnanır, son yaptığı açıklamada Kadir İnanır'ın hayati tehlikesinin olmadığını belirtti.
21.11.2021 Magazin
Kadir İnanır'dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı
Kadir İnanır'dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı Ünlü sanatçı Kadir İnanır'dan kötü haber geldi. Muğla'nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanan İnanır, Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı.
20.11.2021 Magazin
Kadir İnanır'dan ilk açıklama!
Kadir İnanır'dan ilk açıklama! Ünlü oyuncu Kadir İnanır, tedavi sürecinin ardından ilk kez basın mensuplarının karşısına geçti. Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen İnanır, "Spekülasyona inanmayın" dedi.
13.03.2018 Magazin
Kadir İnanır yoğun bakımda
Kadir İnanır yoğun bakımda Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri arasında yer alan ve bir çok filmde rol alan ünlü oyuncu Kadir İnanır yoğun bakıma alındı.
12.02.2018 Magazin
Kadir İnanır yoğun bakımdan çıkarıldı! Son durumunu doktoru açıkladı
Kadir İnanır yoğun bakımdan çıkarıldı! Son durumunu doktoru açıkladı ÜMRANİYE Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Sanatçı Kadir İnanır, yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak Nöroloji Servisine alındı. Doktoru son durumu paylaştı.
1.04.2024 Magazin
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen oyuncu Kadir İnanır’dan sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Usta sanatçının sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden yazılı bir açıklama yapıldı.
29.03.2024 Magazin
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! 'Zamana ihtiyacı var'
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! 'Zamana ihtiyacı var' Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır'ın (74) sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, usta sanatçının uyandırıldığını söyledi.
27.03.2024 Magazin
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Kadir İnanır’ın acı günü!
Kadir İnanır’ın acı günü! Kadir İnanır’ın ablası Zinnet İsmailoğlu hayatını kaybetti. Oyuncu Levent İnanır ile şarkıcı Soner Arıca’nın da teyzesi olan İsmailoğlu, bugün toprağa verilecek.
6.03.2022 Magazin
Kadir İnanır ve dostu Faik Çetiner bir arada!
Kadir İnanır ve dostu Faik Çetiner bir arada! Kadir İnanır, önceki gün yakın dostu Faik Çetiner’le bir araya geldi. Avmye giden İnanır, hayranlarının da yoğun ilgisiyle karşılaştı.
10.02.2022 Magazin
Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır iyileşti mi?
Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır iyileşti mi? 20 Kasım’dan bu yana zorlu bir sağlık sürecinden geçen Kadir İnanır’ın Pamukkale Üniversitesi’ndeki tedavisi devam ediyor. Yürekleri ağza getiren Kadir İnanır’ın sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır iyileşti mi? İşte Kadir İnanır’ın son durumu…
12.12.2021 Gündem
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme!
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme! Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi süren oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumunun iyi olduğu, yarın taburcu edileceği bildirildi.
11.12.2021 Magazin
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme! 'Normal servise alındı'
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme! 'Normal servise alındı' Geçirdiği beyin kanaması sonucu acil ameliyat edilen usta oyuncu Kadir İnanır'ın yoğun bakımdan servise çıkarılmasının ardından tedavisine devam edildiğini belirtti.
26.11.2021 Magazin
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme! Hayat arkadaşı açıkladı
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme! Hayat arkadaşı açıkladı Son dakika haberi... Ünlü oyuncu Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi süren oyuncu Kadir İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural da sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kural, “Zihin ve beden fonksiyonları bütünüyle sağlıklıdır. Doğal olarak bu zorlu sürecin yorgunluğu devam etmektedir. Ancak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin elbette başta doktorları olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının emeği, özeni ve sevgisiyle bu süreci de hızla olumluya dönüştürmektedir" dedi.
25.11.2021 Magazin
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır nasıl oldu? Jülide Ateş açıkladı!
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır nasıl oldu? Jülide Ateş açıkladı! Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili hayat arkadaşı Jülide Kural yeni bir açıklama yaptı. Kural, İnanır’ın yoğun bakımdaki tedavisinin olumlu sonuç verdiğini, normal odaya alındığını açıkladı. Usta sanatçının doktorlarıyla sohbeti esnasındaki bir sözünü de aktaran Jülide Kural, "Sevgi emektir... Sözünün doğruluğunu bir kez daha anlıyorum' dedi.
25.11.2021 Magazin
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde ameliyat olan sanatçı Kadir İnanır'ın yoğun bakımdaki tedavisinin iyiye gittiği, bilincinin açık olduğu belirtildi. İnanır'ın ayrıca yemek yemeye ve konuşmaya başladığı bildirildi.
23.11.2021 Magazin
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geldi
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geldi Aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve halen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında tutulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden yeni açıklama yapıldı. Açıklamada, "Üniversite Hastanemizde tedavi altında olan değerli sanatçımız Kadir İnanır’ın klinik seyrinde bir sapma gözlenmesi üzerine akşam üzeri ameliyata alınmıştır. Ameliyat başarılı geçmiş olup, kendisinin yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir" ifadeleri yer aldı. Ayrıca Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili hayat arkadaşı Jülide Kural da açıklama yaptı. İnanır'ın son durumunu sevenleriyle paylaşan Kural, 'gerçekleşen başarılı bir operasyonun ardından, rutin kontrollerin yapılabilmesi için yoğun bakım ünitesine alınmıştır' ifadelerini kullandı.
22.11.2021 Magazin
Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? İşte Kadir İnanır'ın son durumu ile ilgili detaylar!
Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? İşte Kadir İnanır'ın son durumu ile ilgili detaylar! Muğla'nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanan ünlü oyuncu Kadir İnanır, hastaneye kaldırılmıştı. İnanır'ın beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı açıklandı. Kadir İnanır, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirildi. 72 yaşındaki Kadir İnanır'ın tedavisine Denizli'de devam edilecek. Peki, Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? İşte Kadir İnanır sağlığı ile ilgili son gelişmeler...
21.11.2021 Gündem
Kalp krizi yaşayanların yüzde 80’i 7-10 yıl içinde beyin krizi geçiriyor
Kalp krizi yaşayanların yüzde 80’i 7-10 yıl içinde beyin krizi geçiriyor Kadir İnanır’ın beynine pıhtı atması sonucu felç tehlikesiyle karşı karşıya kalmasının ardından yeniden gündeme gelen beyin-damar sağlığı konusunu İnanır ve Filiz Akın’ı hayata döndüren Prof. Dr. Naci Koçer ile masaya yatırdık.
3.03.2018 Arşiv
Felç riski var
Felç riski var Kadir İnanır, kısa bir süre önce hastaneye kaldırılmış, beyninde pıhtı atması tespit edilince acilen ameliyata alınmıştı.
25.02.2018 Magazin
Kadir İnanır'dan iyi haber
Kadir İnanır'dan iyi haber KADİR İnanır'ın doktoru Prof. Dr. Naci Koçer, "Artık kendisi yoğun bakımda değil, yatakta. Dünden itibaren de ayağa da kaldırdık" dedi.
15.02.2018 Magazin
Hastaneye iyi ki geldim
Hastaneye iyi ki geldim Pazar günü pıhtı atması nedeniyle fenalaşıp kaldırıldığı hastanede ameliyat edilen Kadir İnanır’ın sağlık durumu iyiye gidiyor.
13.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kadir İnanır Sağlık Durumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadir inanır sağlık durumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.