Kadir Güntepe

Kadir Güntepe

Son dakika kadir güntepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadir güntepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadir güntepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadir Güntepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadir güntepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 kadir güntepe haberi bulunmuştur. Tüm kadir güntepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beytüşşebap eski Kaymakamı Kadir Güntepe de ihraç edildi
Beytüşşebap eski Kaymakamı Kadir Güntepe de ihraç edildi Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi eski Kaymakamı olan ve FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında tutuklanarak yargılaması devam eden Kadir Güntepe de 695 sayılı KHK ile ihraç edildi.
29.09.2021 Gündem
Kaymakam Güntepe'den çelişkili ifadeler
Kaymakam Güntepe'den çelişkili ifadeler Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Beytüşşebap eski Kaymakamı, Elazığ Valiliği Hukuk Müşaviri Kadir Güntepe'nin tutuklanmasında, haberleşme programı 'Bylock' kullanması, kaymakamlar imamı H.Ö. ile 30'dan fazla görüşmesi, çelişkili ifadeler vermesi ve görevinden ihraç edilen eski kaymakam B.C. ile yakın ilişkisinin neden olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Eski Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe tutuklandı
Eski Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe tutuklandı Tokat'taki FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski Beytüşşebap Kaymakamı Güntepe'nin tutuklandığı öğrenildi
29.09.2021 Gündem
Kadir Güntepe'nin eşi serbest bırakıldı!
Kadir Güntepe'nin eşi serbest bırakıldı! Tokat'taki soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe'nin eşi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
29.09.2021 Gündem
"60 kaymakamdan 55'i FETÖ'cüydü"
"60 kaymakamdan 55'i FETÖ'cüydü" FETÖ’nün mülkiye yapılanmasına ilişkin soruşturmada gözaltına alınan, 99. dönem kaymakamlar imamı ‘Faruk’ kod adlı öğretmen M.G., kaymakam adayları ile 6’şar kişilik gruplar halinde 3-4 haftada bir bir araya geldiklerini, bu dönemde 60 kaymakamdan 55’inin FETÖ ile iltisaklı olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
Kaymakam Kadir Güntepe’nin sorgusu sürüyor
Kaymakam Kadir Güntepe’nin sorgusu sürüyor Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan Beytüşşebap eski Kaymakamı, Elazığ Valiliği Hukuk Müşaviri Kadir Güntepe’nin "Ben PKK ile mücadele eden birisiyim" diye kendini savunduğu öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Kadir Güntepe'yle ilgili yeni gelişme
Kadir Güntepe'yle ilgili yeni gelişme Kayseri'de gözaltına alınan eski Beytüşşebap Kaymakamı Güntepe'nin, FETÖ'nün "100. ve 102. dönem kaymakamları imamı" Y.A. ile birçok kez telefonda görüştüğü belirlendi
29.09.2021 Gündem
16 kaymakam hakkında daha gözaltı kararı verildi
16 kaymakam hakkında daha gözaltı kararı verildi Tokat'taki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 16 kaymakam hakkında daha gözaltı kararı verildiği, zanlılardan 3'ünün tutuklu bulunduğu bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Kadir Güntepe katalogtan evlenmiş
Kadir Güntepe katalogtan evlenmiş FETÖ'den gözaltına alınan Beytüşşebap eski kaymakamı Kadir Güntepe'nin eşi de gözaltına alındı. Kadir Güntepe'nin örgüt içinde gizliliğin sağlanması için eşini FETÖ'nün kataloğundan seçtiği ortaya çıktı. İşte Kadir Güntepe'nin evliliğiyle ilgili iddialar...
29.09.2021 Gündem
Kadir Güntepe'nin eşi de gözaltında
Kadir Güntepe'nin eşi de gözaltında Tokat'taki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe'nin eşi de gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Kaymakam Güntepe, Tokat'a getirildi
Kaymakam Güntepe, Tokat'a getirildi Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Kayseri'de gözaltına alınan Beytüşşebap eski Kaymakamı, Elazığ Valiliği Hukuk Müşaviri Kadir Güntepe, sabah saatlerinde kente getirildi.
29.09.2021 Gündem
Beytüşşebap eski Kaymakamı Kadir Güntepe gözaltına alındı
Beytüşşebap eski Kaymakamı Kadir Güntepe gözaltına alındı Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Beytüşşebap eski Kaymakamı, Elazığ Valiliği Hukuk Müşaviri Kadir Güntepe gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
İlçenin 4 girişine bariyerli koruma
İlçenin 4 girişine bariyerli koruma Irak sınıra yakın olan ve Kato Dağı eteklerinde bulunan Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde, terör örgütü PKK’nın olası bombalı araç saldırılarına karşı yeni bir güvenlik sistemi oluşturuldu...
29.09.2021 Gündem
Jirki aşireti, darbe girişimini protesto etti
Jirki aşireti, darbe girişimini protesto etti ŞIRNAK’ın Beytüşşebap İlçesi’nde, bölgenin en önemli aşiretlerinden Jirki aşireti, darbe girişimini ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyerek protesto etti.
28.07.2016 Yaşam
Jirki aşiretine üst düzey ziyaret
Jirki aşiretine üst düzey ziyaret Şırnak Valisi Ali İhsan Su Van Asayiş Kolordu Komutan'ı Metin Temel ve beraberindeki heyhet geçtiğimiz günlerde silahlı saldırı sonucu ayağından yaralanan Jirki Aşireti Lideri Tahir Adıyaman'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu
29.09.2021 Gündem
Kaymakamdan HDP'li vekile rest: Gerekirse istifa ederim asla boyun eğmem
Kaymakamdan HDP'li vekile rest: Gerekirse istifa ederim asla boyun eğmem Sosyal medyada Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe ile HDP'li Ferhat Encu arasında sert bir tartışma yaşandı
29.09.2021 Gündem
Kahraman polisin sözlerini Kaymakam paylaştı
Kahraman polisin sözlerini Kaymakam paylaştı Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, twitter adresinde Şırnak'ta parmağı kopan özel harekat polisinin kahramanlık hikayesini paylaştı.
29.09.2021 Gündem
PKK’nın tehdit ettiği kaymakam meydan okudu
PKK’nın tehdit ettiği kaymakam meydan okudu ŞIRNAK’ın Beytüşşebap İlçesi Kaymakamı Kadir Güntepe, PKK terör örgütünün hedefi oldu...
29.09.2021 Gündem
Beytüşşebap Kaymakamı: PKK ilk kez füze kullandı
Beytüşşebap Kaymakamı: PKK ilk kez füze kullandı Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, twitter hesabından terör örgütü PKK'nın ilk kez füze kullandığını yazdı.
29.09.2021 Gündem
PKK füzeyle saldırmış
PKK füzeyle saldırmış Şırnak’ın Beytüşşebap İlçe Kaymakamı Kadir Güntepe, terör örgütü PKK’nın ilçeye yönelik düzenlediği saldırıda ilk defa füze kullandığının tespit edildiğini söyledi.
22.10.2015 Yaşam
PKK'lıların çıkılmaz dediği yere çıktılar
PKK'lıların çıkılmaz dediği yere çıktılar Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, bu kez PKK'nın 'çıkılamaz' dediği tepeye Hakim, Savcı ve Komutanlarla birlikte çıktı...
29.09.2021 Gündem
Beytüşşebap Kaymakamının sosyal medyayı sallayan mesajı
Beytüşşebap Kaymakamının sosyal medyayı sallayan mesajı Beytüşşebap'ta terör örgütünün 2 ayrı saldırısında 2 asker şehit olmuş, 34 teröristin öldürüldüğü duyurulmuştu. Beytüşşebap Kaymakamı'nın bugünkü mesajları sosyal medyayı salladı. Kaymakam Kadir Güntepe ve HDP'li Ferhat Encü arasında da sert tartışma çıktı.
29.09.2021 Gündem
Şırnak’a gönderildi
Şırnak’a gönderildi Amasya Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Vekili Ömer Altunsoy’un telefonlarına çıkmadığı gerekçesiyle kendi kişisel web sitesi ve Twitter üzerinden “Sen padişah mısın?” diyerek tepki gösteren Amasya’nın Hamamözü Kaymakamı Kadir Güntepe, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine atandı...
29.09.2021 Gündem
Kaymakamdan genel müdüre şok tweet!
Kaymakamdan genel müdüre şok tweet! Amasya’nın Hamamözü İlçe Kaymakamı Kadir Güntepe, ilçesindeki bir spor tesisiyle ilgili konuyu görüşmek için 3 hafta boyunca telefonlarına cevap vermediğini iddia ettiği Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili’ne twitter sayfasından "Padişah mısın" diye çattı.
29.09.2021 Gündem
BDP’li başkandan askere protesto
BDP’li başkandan askere protesto Öğrencilerin izlediği asker geçerken...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kadir Güntepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadir güntepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.