KADES uygulaması nedir, ne işe yarar? KADES uygulaması nasıl indirilir? Ücretsiz KADES uygulaması indirme linki!
KADES uygulaması nedir, ne işe yarar? KADES uygulaması nasıl indirilir? Ücretsiz KADES uygulaması indirme linki! 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele günü nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın KADES uygulaması gündem oldu. Türkiye’de de kadında yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı KADES uygulamasını hayata geçirdi. Düzenlenen programlar ve etkinliklerde sıklıkla KADES uygulamasından bahsediliyor. Her kadının KADES uygulamasını kullanması gerektiği dikkat çekilirken uygulama ile şiddet vakalarında daha hızlı müdahale mümkün olabiliyor. Peki, Kades nasıl indirilir? Kades uygulaması indirmek ücretsiz mi? Kades uygulaması indirme linkleri!
25.11.2022 Gündem
KADES nasıl indirilir? KADES uygulaması nedir, nasıl kullanılır? Serenay Sarıkaya'dan KADES çağrısı!
KADES nasıl indirilir? KADES uygulaması nedir, nasıl kullanılır? Serenay Sarıkaya'dan KADES çağrısı! Kadına yönelik şiddetle mücadele için İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan KADES uygulaması, oyuncu Serenay Sarıkaya ile yeniden gündemde. Sosyal medya hesabından saplantılı bir hayranı yüzünden yaşadıklarını anlatan Serenay Sarıkaya, kadınlara KADES uygulamasını telefonlarına indirme çağrısında bulundu. Peki, KADES nasıl indirilir? KADES uygulaması nedir, nasıl kullanılır? İşte KADES kullanımı ve KADES indirme linki!
26.01.2022 Gündem
Kadın Destek Uygulaması! KADES uygulaması nedir? KADES nasıl indirilir? KADES indirme linki
Kadın Destek Uygulaması! KADES uygulaması nedir? KADES nasıl indirilir? KADES indirme linki İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kullanıma sunulan Kadın Destek Uygulaması (KADES) şiddet veya cinsel saldırı gibi zor durumlarla karşılaşan kadınların kullandığı önemli bir uygulama olarak dikkat çekiyor. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında KADES uygulamasının yaygınlaştırılması amaçlanıyor. Peki, KADES uygulaması nasıl indirilir? İşte KADES Kadın Destek Uygulaması indirme linki!
8.12.2020 Gündem