Kademeli Mesai

Kademeli Mesai

Son dakika kademeli mesai haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kademeli mesai ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kademeli mesai haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kademeli Mesai

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kademeli mesai gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 kademeli mesai haberi bulunmuştur. Tüm kademeli mesai haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da vaka artışlarının nedeni ne? Prof. Dr. Ceyhan açıkladı: İki sebep var...
İstanbul'da vaka artışlarının nedeni ne? Prof. Dr. Ceyhan açıkladı: İki sebep var... Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, İstanbul'da Covid-19 vaka sayılarındaki artışın iki nedeni olduğunu söyleyerek, "Birincisi, odağın oradan başlaması; oraya gelen yabancı sayısı fazla. İkinci neden de İstanbul’un yaşam koşulları" dedi.
19.01.2022 Gündem
Prof. Dr. Ceyhan: 'Bağışıklığını kaybedenlerin sayısı aşılanan sayısından fazla'
Prof. Dr. Ceyhan: 'Bağışıklığını kaybedenlerin sayısı aşılanan sayısından fazla' Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, daha önce yüksek sayılarda aşılama yapıldığını ancak şimdi düşüşe geçildiğini belirterek, "Bu yüzden aşılama ile elde ettiği bağışıklığı kaybeden sayısı, her gün yeni aşılanan sayısından daha fazla. Geldiğimiz noktadan geriye doğru gidiyoruz, bunu tersine çevirmemiz lazım" dedi.
14.10.2021 Gündem
Normalleşme kararları sonrası uzmanlardan açıklama: Güzel zamanlar çok yakın!
Normalleşme kararları sonrası uzmanlardan açıklama: Güzel zamanlar çok yakın! Kabine toplantısının ardından normalleşme yönünde alınan kararlar sonrası uzmanlardan açıklama geldi. Prof. Mehmet Ceyhan yaptığı açıklamada, " İnşallah kısa süre içerisinde bitirilir ve kısıtlamaları kaldırıp çok daha rahat yaşayabiliriz diye düşünüyorum." dedi. Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan da "Geçen sene aşı yoktu elimizde, bu yıl var." ifadelerini kullandı.
31.05.2021 Gündem
Koronavirüs vakalarıyla ilgili flaş açıklama! '5 binin altına inebilir'
Koronavirüs vakalarıyla ilgili flaş açıklama! '5 binin altına inebilir' Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, 17 Mayıs'ta sona erecek tam kapanmadan sonra nasıl bir yol izlenmesi gerektiği sorusuna yanıt verdi. Ceyhan, 'Önümüzdeki haftadan itibaren kısıtlamanın getirdiği etkiyi görmeye başlayacağız. Yalnız yeni bir artışın önüne geçmek önemli. Azalmada hızlanma bekliyoruz. 5 binin altına da inilebilir' dedi.
10.05.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş açıklama! 3 aşamalı plan! Restoranlar, kafeler, kuaförler, AVM'ler...
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş açıklama! 3 aşamalı plan! Restoranlar, kafeler, kuaförler, AVM'ler... Tam kapanma ve tam açılma ile ilgili flaş açıklama geldi. Ramazan Bayramı'nda da devam edecek olan sokağa çıkma yasakları 7 gün sonra bitecek. Sokağa çıkma yasakları sonrası 3 aşamalı açılma planından bahsediliyor. Formüle göre birinci aşamada okulların açılması ve sınavların yapılması, ikinci aşamada kuaför-berber, AVM’ler ve küçük esnafın açılabileceği ifade ediliyor. Kafe ve restoranlar ise üçüncü aşamada, masa sınırlaması ve dış mekân şartıyla, denkleme girebilecek.
10.05.2021 Gündem
Kamuda kademeli mesai uygulaması geldi mi? Kaç gün tam kapanma olacak?
Kamuda kademeli mesai uygulaması geldi mi? Kaç gün tam kapanma olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmen duyurdu. Kabine toplantısında koronavirüs ile ilgili son durum değerlendirildi ve yeni kararlar alındı. Yeni tedbirleri Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, geride kalan 2 haftalık kısmi kapanmayı değerlendirdi ve yeni tedbirleri açıkladı. Peki, Kaç gün tam kapanma olacak? Kamuda kademeli mesai uygulaması geldi mi? Kamu ve özel sektör dahil tüm işyerleri kapanacak mı? Tam kapanma kaç gün olacak? Kaç hafta tam kapanma olacak? İşte Kabine toplantısından çıkan yeni kararlar ve Ramazan ayı tedbirleri...
26.04.2021 Gündem
Tam kapanma ile ilgili flaş açıklama! 28 gün boyunca...
Tam kapanma ile ilgili flaş açıklama! 28 gün boyunca... Tam kapanma ile ilgili kritik açıklama. Prof. Dr. Mehmet Ceyhan 'Tam kapanma gelir mi?' sorusuna yanıt verdi. Tehlikenin büyük olduğuna dikkat çeken Ceyhan, "Tam kapanmadan neyi kast ettiğimize bağlı. Bütün insanları evine sokup çıkarmayacaksak tam kapanma 28 günden az olmamak kaydıyla uygulanırsa son derece etkili olur. Birçok faktörü değerlendirdiğimizde böyle bir uygulama yapmamız mümkün görünmüyor." ifadeleni kullandı.
23.04.2021 Gündem
Kamuda çalışma saatleri değişti mi? Ramazanda mesai saatleri değişiyor mu?
Kamuda çalışma saatleri değişti mi? Ramazanda mesai saatleri değişiyor mu? Milyonları ilgilendiriyor. Kritik toplantı sona erdi ve belli oldu. Kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı. Ramazanın ilk gününde gözler Kabine toplantısında alınacak kararlardaydı. Türkiye'de yaşanan vaka artışı, koronavirüste son durum Bilim Kurulu önerileri doğrultusunda etraflıca değerlendirildi ve önemli kararlar alındı. Ramazan sonuna kadar tedbirlerin sıkılaştırılmasına karar verildi. Bu kapsamda Ramazan ile birlikte kamuda esnek çalışmanın olup olmayacağı merak ediliyordu. Erdoğan'ın Türkiye’nin “dinlendirilmesi” formülü ele alındı yeni ek jtedbirler geldi. Peki, Kamuda çalışma saatleri değişti mi? Ramazanda mesai saatleri değişiyor mu? Kamu mesai saatleri değişti mi? Esnek çalışma genelgesi yayımlandı mı? Kademeli mesai nedir, nasıl olacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları....
13.04.2021 Gündem
Prof. Dr. Tükek: BionTech aşıları ziyan oldu
Prof. Dr. Tükek: BionTech aşıları ziyan oldu İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, BionTech aşısı için randevu alanların aşı olmaya gitmemesi sonucu o dozların ziyan olduğunu söyledi.
12.04.2021 Gündem
Ramazan ayında flaş yasaklar... Kademeli mesai, seyreltilmiş toplu taşıma, tam kapanma
Ramazan ayında flaş yasaklar... Kademeli mesai, seyreltilmiş toplu taşıma, tam kapanma Ramazan ayında uygulanacak yasaklar için flaş gelişme! Vakaların artmasıyla birlikte Ramazan ayında uygulanabilecek yeni yasaklar bilim kurulu toplantısında masaya yatırılacak. Masada kademeli mesai, seyreltilmiş toplu taşıma ve tam kapanma seçenekleri bulunuyor. Ayrıca Ramazan ayında uygulanacak olan bazı yasaklar belli olmuştu. İşte Ramazan ayında uygulanacak olan yasaklarla ilgili tüm detaylar...
10.04.2021 Gündem
İstanbul için korkutan açıklama! 'Türkiye'nin Wuhan'ı'
İstanbul için korkutan açıklama! 'Türkiye'nin Wuhan'ı' Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Türkiye'de tespit edilen 360 bin aktif koronavirüs vakası olduğunu, çoğunun da İstanbul'da bulunduğunu söyledi.
10.04.2021 Gündem
İstanbul'da koronavirüs uyarısı! Yüzde 10...
İstanbul'da koronavirüs uyarısı! Yüzde 10... Koronavirüs korkusuyla toplu ulaşım kullanımından kaçınılması İstanbul trafiğini arap saçına çevirdi. Herkes işten aynı saatte çıktığı için, ara caddeler dahil her yerde kaos oldu. Sokağa çıkma yasağı öncesi de trafik yoğunluğu pik yaptı.
2.01.2021 Gündem
'Bir müjdem daha var' dedi duyurdu: Pazar gecesi geliyor
'Bir müjdem daha var' dedi duyurdu: Pazar gecesi geliyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin beklediği aşıyla ilgili açıklama yapan Bakan Koca güzel haberi verdi ve Çin aşısının pazar gecesi Türkiye'ye gelmek üzere yola çıkacağını belirtti. Aşının koruyuculuğunun yüzde 91,25 oranında olduğunu belirten Koca İngiltere'de görülen mutasyonla ilgili de "İngiltere'dekine benzer bir mutasyona rastlamadık ama genom analizi yaparak bununla ilgili daha net bir şey söylemek mümkün."dedi.
24.12.2020 Gündem
İzmir Valiliği açıkladı: Mesai saatleri değişti
İzmir Valiliği açıkladı: Mesai saatleri değişti İzmir'de Kovid-19 tedbirleri kapsamında organize sanayi bölgeleri (OSB), küçük sanayi siteleri ve sanayi kuruluşlarında mesainin 07.00'de başlayacağı bildirildi.
13.11.2020 Gündem
Kademeli mesainin ilk günü! İşte toplu ulaşımda son durum...
Kademeli mesainin ilk günü! İşte toplu ulaşımda son durum... Bugünden itibaren hayata geçen yeni mesai uygulamasının, toplu ulaşım araçları ve trafik yoğunluğunu nasıl etkileyeceği merak ediliyordu. İşte haftanın ilk gününde toplu ulaşımda son durum...
9.11.2020 Gündem
İstanbul’da yeni mesai saatleri: Dönüşümlü mesai kapsamında kamu kurumlarında nasıl çalışılacak? Kimler evden çalışabilecek?
İstanbul’da yeni mesai saatleri: Dönüşümlü mesai kapsamında kamu kurumlarında nasıl çalışılacak? Kimler evden çalışabilecek? İstanbul'da kamuda uzaktan çalışma düzenlemesinin kapsamı genişledi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirler neticesinde, sanayi sektöründe çalışanlar için erken mesai düzenlemesi ve kamuda esnek çalışma yöntemlerinin değerlendirildiği İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi toplantısının ardından basın açıklaması yaptı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Kamu kurumları dönüşümlü çalışacak" dedi.
5.11.2020 Çalışma Hayatı
Kronik hastalar idari izinli mi? Esnek mesai uygulaması ve yeni mesai saatleri!
Kronik hastalar idari izinli mi? Esnek mesai uygulaması ve yeni mesai saatleri! İstanbul Valiliği açıkladı. İstanbul'da koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle önlemler alınıyor. İstanbul Valiliği esnek mesai ile ilgili açıklama yaptı. Yeni mesai düzenlemesinin detaylarını İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı. İl Hıfzıssıhha Meclisi toplantısından mesai saatleri ile ilgili karar İçişleri Bakanlığı Genelgesi'nde de belirtildi. Peki, Kronik hastalar idari izinli mi? Esnek mesai uygulaması nasıl uygulanacak? Kimler idari izinli sayılacak? İşte yeni mesai düzenlemesine ilişkin tüm detaylar...
4.11.2020 Gündem
Hamileler idari izinli mi? 10 yaş ve altı çocuğu olan kadın personel izinli mi? Esnek çalışma uygulaması detayları!
Hamileler idari izinli mi? 10 yaş ve altı çocuğu olan kadın personel izinli mi? Esnek çalışma uygulaması detayları! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında toplanan İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi toplantısından İstanbul'da alıncak koronavirüs önlemleri ile ilgili önemli kararlar çıktı. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Vali Yerlikaya, İstanbul'da esnek mesai uygulamasına geçildiğini açıkladı. Peki, Hamileler idari izinli mi? 10 yaş ve altı çocuğu olan kadın personel izinli mi? Esnek çalışma uygulaması kimleri kapsıyor? İşte esnek çalışma ve idari izinlerle ilgili detaylar...
4.11.2020 Gündem
İstanbul ile ilgili flaş karar! Pazartesi başlıyor
İstanbul ile ilgili flaş karar! Pazartesi başlıyor İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, koronavirüs tedbirlerine ilişkin son dakika açıklamalarda bulundu. Yerlikaya koronavirüs tedbirleri kapsamında mesai saatlerine ilişkin yeni düzenlemeleri açıklarken '60 yaş ve üstü çalışanların, hamilelerin, kronik rahatsızlığı bulunanların ve 10 yaş ve altı çocuğu bulunan kadın personeller evden çalışacaktır ' dedi.
4.11.2020 Yaşam
İstanbul İl Pandemi Kurulu Toplantısı yapıldı
İstanbul İl Pandemi Kurulu Toplantısı yapıldı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında İl Pandemi Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. İstanbul genelinde salgınla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, alınan tedbirler, yapılan denetimler, filyasyon ve izolasyon takip çalışmaları ile kademeli mesai konuları ele alındı.
2.11.2020 Gündem
Prof. Ceyhan'dan kritik uyarı! 'İstanbul'da çok acil kademeli mesaiye geçilmeli'
Prof. Ceyhan'dan kritik uyarı! 'İstanbul'da çok acil kademeli mesaiye geçilmeli' Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, İstanbul'da koronavirüs vakalarındaki artışa 'dur' demek için çok acil kademeli mesaiye geçilmesi gerektiğini söyledi.
28.10.2020 Gündem
Beklenen gün geldi! İstanbul'da kademeli mesai başladı
Beklenen gün geldi! İstanbul'da kademeli mesai başladı Sosyal mesafe, yeni tip corona virüs salgınının yayılmasını önlemek için olmazsa olmaz kurallardan biri. İstanbul’da toplu ulaşım araçlarında bunu sağlamak amacıyla salgın döneminde önemli adımlar atıldı. Bunlardan biri de bugün İstanbul'da başlıyor.
28.09.2020 Gündem
Mesai saatleri değişiyor! Özel sektör 'hazırız' dedi
Mesai saatleri değişiyor! Özel sektör 'hazırız' dedi Sosyal mesafe, yeni tip corona virüs salgınının yayılmasını önlemek için olmazsa olmaz kurallardan biri. İstanbul’da toplu ulaşım araçlarında bunu sağlamak amacıyla salgın döneminde adımlar atıldı.
26.09.2020 Gündem
Anaokulu ve birinci sınıflar ders başı yaptı! İşte İstanbul'da ilk okul günü...
Anaokulu ve birinci sınıflar ders başı yaptı! İşte İstanbul'da ilk okul günü... Resmi ve özel olmak üzere ilkokul 1. sınıf öğrencileri, okul öncesi öğrencileri, özel eğitim okulları ana sınıfı ve 1. sınıfları için bugün ilk ders zili çaldı. Aileleriyle okula gelen öğrenciler içeriye sosyal mesafe kuralı göz önünde bulundurularak teker teker alındı. Okul girişinde ateşleri ölçüldü ve maske dağıtımı yapıldı. Öte yandan alınan yeni karara göre İlköğretim 1. ile 8. sınıf öğrencilerine 'okul sıralarında' yapılan çocukluk çağı pekiştirme aşıları, bu yıl ilk kez pandemi nedeniyle aile hekimliklerine taşınıyor.
21.09.2020 Gündem
Valilik duyurdu! Bir ilde daha mesai saatleri değişti!
Valilik duyurdu! Bir ilde daha mesai saatleri değişti! Corona virüs vakalarının artması nedeniyle İstanbul'un ardından bir ilde daha mesai saatleri değişti. Niğde Valiliği, yeni tip Corona virüs (Kovid-19) salgınının yayılımının önlenmesi amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarında mesai düzenlemesine gidildiğini bildirdi.
20.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kademeli Mesai ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kademeli mesai haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.