Justin Timberlake

Justin Timberlake

Son dakika Justin Timberlake haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Justin Timberlake ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Justin Timberlake haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Justin Timberlake

haberleri sayfasında son dakika yaşanan justin timberlake gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 justin timberlake haberi bulunmuştur. Tüm justin timberlake haberleri aşağıda listelenmiştir.
Timberlake’den yeni single: Selfish
Timberlake’den yeni single: Selfish Justin Timberlake’in, RCA Records etiketli yeni single’ı ‘Selfish’i yayınlandı. Sanatçı, parçanın klibini de izleyicilerle buluşturdu.
27.01.2024 Magazin
Britney Spears hakkında olay iddia! Otobiyografisi cinsellik itirafları yüzünden ertelendi
Britney Spears hakkında olay iddia! Otobiyografisi cinsellik itirafları yüzünden ertelendi Britney Spears’ın çocukluğunu, en savunmasız anlarını, Justin Timberlake’den ayrılmasının kendisini nasıl yıktığını, babasının vâsiliğinden kurtulmak için verdiği mücadeleyi tüm ayrıntısıyla anlatacağı otobiyografisi hakkında bomba iddia gündeme geldi. İddiaya göre kitabın içinde bahsetmiş olduğu bazı meşhur isimlerle ilgili cinsellik itirafları kitabın ertelenmesine neden oldu.
8.05.2023 Magazin
Britney Spears hamile mi, sevgilisi Sam Asghari kimdir? Britney Spears kaç yaşında, kaç çocuğu var?
Britney Spears hamile mi, sevgilisi Sam Asghari kimdir? Britney Spears kaç yaşında, kaç çocuğu var? Britney Spears hamile mi? Sam Asghari ile birlikteliğini sürdüren Britney Spears, anne olmaya hazırlandığını açıkladı. Sam ve Jayden James adında iki çocuğu bulunan ünlü şarkıcı, nişanlısından ilk bebeğini kucağına alacak.
12.04.2022 Magazin
Jessica Biel'den 40 yaş paylaşımı! 'Geçmişte Justin ve benim...'
Jessica Biel'den 40 yaş paylaşımı! 'Geçmişte Justin ve benim...' ABD’li şarkıcı Justin Timberlake ile evli olan oyuncu Jessica Biel, yeni yaşını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladı. Biel, “Geçmişte Justin ve benim çocuksuzken yaşadığımız muhteşem geçen doğum günlerini hatırladım. Şimdi 40’ıncı yaşımı, pastalar, balonlar ve gezegendeki en sevdiğim iki erkekle kutluyorum" notunu paylaştı.
5.03.2022 Magazin
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Balıkesir'de trafik kazası geçiren şarkıcı Gülçin Ergül yaralandı, arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı yaşamını yitirdi. HEPSİ grubuyla tanınan Gülçin Ergül’ün sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Peki, Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve nereli? Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…
14.12.2021 Gündem
'Jakuzi sahneye çıkıyor! Babylon’da bu hafta...
'Jakuzi sahneye çıkıyor! Babylon’da bu hafta... Babylon’da bu hafta; Synth-pop, new-wave, dark wave ve post-punk türlerindeki üretimleriyle yerli müzik sahnesinin önemli temsilcilerinden Jakuzi, Türkçe pop şarkılar eşiliğinde 90’lı yıllara geri döneceğiniz Hey Gidi Günler partisi ve millenium kuşağını zaman yolculuğuna çıkaran Y2K Millenium Party var.
25.12.2019 Kültür Sanat
Orman'dan dikkat çeken Shakira yorumu
Orman'dan dikkat çeken Shakira yorumu Vodafone Park’ta yarın düzenlenecek Shakira konseri öncesi Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ve BKM CEO’su Zümrüt Arol Bekçe, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Orman, toplantıda yarınki konserin sorulması üzerine, ”Shakira’yı yarın inşallah Beşiktaşlı yapacağız“ dedi.
10.07.2018 Beşiktaş
Ben artık yokum!
Ben artık yokum! Justin Timberlake ile olan evliliğiyle gündeme gelen Jessica Biel, yer aldığı ‘The Sinner’ adlı diziyle ses getirmişti.
22.05.2018 Magazin
Önce bebek sonra düğün
Önce bebek sonra düğün Geçtiğimiz şubatta kızları Stormi’yi kucağına alan Kylie Jenner ile Travis Scott nikah masasına oturmaya hazırlanıyor
1.05.2018 Magazin
Ödüller Kosovalı’ya
Ödüller Kosovalı’ya Müzik alanında verilen İngiltere kökenli BRIT Ödülleri sahiplerini buldu. Gecede 5 dalda aday olan Kosova kökenli İngiliz şarkıcı Dua Lipa, En İyi İngiliz Kadın Sanatçı ve En İyi Çıkış Yapan İngiliz Sanatçı ödüllerini aldı
22.02.2018 Magazin
Kıyafeti alay konusu
Kıyafeti alay konusu Dün gece Amerikan Futbol Ligi Super Bowl'da sahneye çıkan ABD'li şarkıcı Justin Timberlake, giydiği kıyafetle sosyal medyada alay konusu oldu.
5.02.2018 Magazin
Sabaha karşı hayranının yanına geldiğini görünce...
Sabaha karşı hayranının yanına geldiğini görünce... Şarkıcı Justin Timberlake, önceki gece New York'ta görüntülendi.
25.01.2018 Magazin
Justin Timberlake müjdeyi verdi!
Justin Timberlake müjdeyi verdi! Son olarak 2013'te iki bölümden oluşan 'The 20/20 Experience' albümünü yayınlayan Justin Timberlake, 5 yıl aradan sonra geri dönüyor.
4.01.2018 Kültür Sanat
Gala pozu
Gala pozu Başrollerinde Justin Timberlake ile Kate Winslet’in yer aldığı ‘Wonder Wheel’ (Dönme Dolap) filminin New York galası önceki gece gerçekleşti.
15.11.2017 Magazin
Dönme Dolap Türkiye’de
Dönme Dolap Türkiye’de Başrollerini Justin Timberlake ile Kate Winslet’in paylaştığı, yönetmen koltuğunda ise Woody Allen’in oturduğu ‘Wonder Wheel’ (Dönme Dolap) filmi, Türkiye galasını 5. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali’nde yapacak.
13.11.2017 Magazin
El ele maça
El ele maça Justin Timberlake ile eşi Jessica Biel önceki gün beyzbol maçına giderken görüntülendi.
26.10.2017 Magazin
Justin’ı reddetti!
Justin’ı reddetti! 2018 Şubat’ta Super Bowl’da sahne alacak olan Justin Timberlake’e (36), Janet Jackson şoku!
24.10.2017 Magazin
Skandaldan tam 14 yıl sonra...
Skandaldan tam 14 yıl sonra... ABD'li pop yıldızı Justin Timberlake, Super Bowl'a dönüyor.
24.10.2017 Magazin
Ayşe’den özel  şov!
Ayşe’den özel şov! Ayşe Hatun Önal, hip hop dünyasının renkli ismi Iggy Azalea’nın 21 Ekim’de Küçükçiftlik Park’ta vereceği konserin sahne açılışını yapacak.
6.10.2017 Magazin
Irkçılık için sahnedeler
Irkçılık için sahnedeler Ariana Grande, Justin Timberlake, Coldplay ve Pharrell Williams gibi isimler, geçtiğimiz ay ABD Charlottesville’de meydana gelen ırkçılık olaylarına tepki göstermek için konser verdiler
25.09.2017 Magazin
50’lerin pastel tonları
50’lerin pastel tonları Başrollerini Kate Winslet ile Justin Timberlake‘in paylaştığı ‘Wonder Wheel’ filminden yeni görseller yayınlandı.
12.08.2017 Magazin
Woody Allen’dan yeni film
Woody Allen’dan yeni film Woody Allen’ın 47. filmi ‘Wonder Wheel’ 1 Aralık’ta ABD’de gösterime girecek
14.06.2017 Magazin
Duygusal anlar
Duygusal anlar Tuzla Marina Arena Murat Boz’un muhteşem sahnesiyle kapılarını açtı.
14.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Justin Timberlake ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki justin timberlake haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.