Jude Law

Jude Law

Son dakika jude law haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jude law ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jude law haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jude Law

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jude law gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 jude law haberi bulunmuştur. Tüm jude law haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Yeni filmdeki rolüm için kan, dışkı ve ter kokulu bir parfüm kullandım!'
'Yeni filmdeki rolüm için kan, dışkı ve ter kokulu bir parfüm kullandım!' 'Fantastik Canavarlar', 'Büyük Budapeşte Oteli' ve 'Sherlock Holmes' gibi yapımlarda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Jude Law, 76'ncı Cannes Film Festivali'nde sekiz dakika boyunca ayakta alkışlanan yeni filmi 'Firebrand'deki rolü için kan, dışkı ve ter kokulu bir parfüm kullandığını açıkladı.
24.05.2023 Magazin
Derya Alabora: 'Herhalde biri dalga geçiyor' dedim!
Derya Alabora: 'Herhalde biri dalga geçiyor' dedim! Derya Alabora, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Sinemanın kendisi için çok şey ifade ettiğini belirten oyuncu, "Sinema kalıcılık bırakıyor ve kalıcı olmak çok önemli" dedi. Daha önce Anna Karenina filmi için yurt dışından teklif alan Alabora, film kadrosunda yer almama nedenini açıkladı.
19.11.2022 Magazin
Jude Law'ın kızı Iris Law ailesiyle tatil için Türkiye'ye geldi!
Jude Law'ın kızı Iris Law ailesiyle tatil için Türkiye'ye geldi! Oyuncu Jude Law'ın Sadie Frost ile evliliğinden olan kızı Iris Law, ailesiyle tatil için Türkiye'yi seçti. Iris, sık sık babasına benzerliği ve modellik kariyeri ile Türkiye dahil olmak üzere pek çok ülkede manşet oluyor.
18.07.2022 Magazin
Jude Law ile Phillipa Coan gizlice evlendi
Jude Law ile Phillipa Coan gizlice evlendi Beş çocuk babası oyuncu Jude Law, 4 yıldır birliktelik yaşadığı akademisyen Phillipa Coan ile gizli bir törenle dünyaevine girdi.
3.05.2019 Magazin
Bu hafta 8 film vizyona girecek
Bu hafta 8 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 8 film vizyona girecek.
15.11.2018 Kültür Sanat
Yıldızlar kadrosu
Yıldızlar kadrosu J.K Rowling’in yarattığı sihirli Harry Potter dünyasından doğan “Fantastik Canavarlar” spin-off serisinin devam halkası “Fantastik Canavarlar: Grindelwald’ın Suçları” önceki gün Amerika’daki Comic-Con’da tanıtıldı.
22.07.2018 Magazin
Captain Marvel’a Türk besteci
Captain Marvel’a Türk besteci Marvel bir ilki daha hayata geçirerek ilk kez bir kadın besteciyle çalışacak.
15.06.2018 Dünya
Asker rolü algılarımı açtı
Asker rolü algılarımı açtı Söz’de Karabatak karakteriyle büyük beğeni toplayan Eren Vurdem oynadığı sahnelerden çok etkilendiğini anlatarak, “Çektiğimiz sahneler rüyalarıma giriyor” diyor.
23.09.2017 Arşiv
Yıldızlar geçidi
Yıldızlar geçidi Son olarak ‘Café Society’ ile sinemaseverlerin karşısına çıkan usta yönetmen Woody Allen’ın henüz ismi açıklanmayan yeni filminin kadrosu giderek zenginleşiyor.
13.09.2017 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? - 24 Ağustos Perşembe
ATV yayın akışında bugün neler var? - 24 Ağustos Perşembe ATV 24 Ağustos Perşembe günü yayın akışı S.H.I.E.L.D Ajanları dizisiyle başlıyor. Diziden sonra Kahvaltı Haberleri yayın akışında yerini alıyor. Ardından Kertenkele dizisi yayın akışına giriyor. Yayın akışının öğle vakitleri geldiğinde atv Gün Ortası, Aşk ve Mavi ve Seviyor Sevmiyor yayınları yapılıyor. Akşam kuşağı atv Ana Haber ile başlıyor. Haberler bittikten sonra yabancı sinema Sherlock Holmes yayınlanıyor. Gece vakitlerinde ise S.H.I.E.L.D Ajanları ve Kanatsız Kuşlar dizilerinin tekrar bölümleri yer alıyor. ATV 24 Ağustos Perşembe günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var?- 28 Temmuz Cuma
ATV yayın akışında bugün neler var?- 28 Temmuz Cuma ATV yayın akışı 28 Temmuz Cuma sabah kuşağında komedi dizisi olan Kertenkele’nin 35. Bölümüyle başlıyor. Kertenkele’nin hemen ardından ekrana Aşk ve Mavi dizisinin 25. Bölüm tekrarı geliyor. Akşam kuşağına gelindiği zaman yabacı sinema festivali sizleri bekliyor. Arka arkaya Turbo, Sherlock Holmes ve Güneşin Gözyaşları ATV ekranlarında yayınlanıyor. ATV 28 Temmuz Cuma günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Amcasına karşı tahtın peşinde
Amcasına karşı tahtın peşinde Yönetmenliğini Guy Ritchie'nin üstlendiği, başrollerini Charlie Hunnam, Jude Law ve Astrid Frisbey'in üstlendiği "Kral Arthur: Kılıç Efsanesi", Kral Arthur'un intikam dolu hikayesini başarıyla anlatıyor
12.05.2017 Arşiv
Beckham 'ilk büyük filminin' galasına oğlu ile katıldı
Beckham 'ilk büyük filminin' galasına oğlu ile katıldı Ünlü İngiliz eski futbolcu David Beckham'ın da rol aldığı "King Arthur: Legend of the Sword" filminin Avrupa galası Londra'da yapıldı.
11.05.2017 Spor Magazin
16'sında moda devinin yüzü oldu!
16'sında moda devinin yüzü oldu! Oscar ödüllü İngiliz oyuncu Jude Law'ın 16 yaşındaki kızı Iris, geçen yıl başladığı modellik kariyerinde hızla ilerliyor.
18.01.2017 Magazin
Çarpıcı dizi ‘The Young Pope’ Blu TV’de!
Çarpıcı dizi ‘The Young Pope’ Blu TV’de! Kendi üyelerine özel hazırlanan dizilerle sektörde adından sıkça söz ettiren BluTV, bir ilke daha imza atıyor...
4.01.2017 Magazin
Buz aşkına
Buz aşkına Hollywood’un en yakışıklı aktörlerinden biri olan ünlü İngiliz oyuncu Jude Law (43), sevgilisi Phillipa Coan (30) ile yılbaşı tatilini New York’taki Central Park’ta buz pateni yaparak geçiriyor...
26.12.2016 Magazin
Oğluna Noel hediyesi aldı
Oğluna Noel hediyesi aldı Yakışıklı aktör Jude Law, önceki gün New York Soho'da oğlu Rudy ile alışveriş yaparken görüntülendi.
20.12.2016 Magazin
Jude Law'dan aşk dolu bakış
Jude Law'dan aşk dolu bakış İngiliz oyuncu Jude Law, önceki gün sevgilisi Phillipa Coan ile Londra'da tenis turnuvası 'ATP Dünya Turu Finalleri'ni izledi.
22.11.2016 Magazin
Festivalin en yakışıklısı
Festivalin en yakışıklısı Venedik Film Festivali’nin en renkli ismi kuşkusuz Jude Law’dı...
4.09.2016 Magazin
Ünlüler AB’ye sahip çıktı
Ünlüler AB’ye sahip çıktı İngiliz sinema ve müzik dünyasının tanınmış isimleri, 23 Haziran’da AB üyeliğini oylayacak olan İngiltere’nin birlik içinde kalmasını istediklerini belirten bir mektup yayınladı
17.06.2021 Dünya
‘Çocuk mültecileri ülkeye almalıyız’
‘Çocuk mültecileri ülkeye almalıyız’ İngiliz aktör Jude Law, Fransa’nın Calais kentindeki sığınmacı kampını ziyaret etti...
22.02.2016 Dünya
Kralsın Charlie
Kralsın Charlie ‘Kral Arthur’ filminin başrollerinden Jude Law’ın çekimlerden ilk kareleri basına sızdı...
19.04.2015 Magazin
Yine baba oluyor...
Yine baba oluyor... Hollywood’un yakışıklı yıldızı Jude Law, ayrıldığı sevgilisi Cat Cavelli’nin hamile olduğunu öğrendi...
17.10.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jude Law ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jude law haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.