Josue

Josue

Son dakika josue haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan josue ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını josue haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Josue

haberleri sayfasında son dakika yaşanan josue gelişmeleri de dahil olmak üzere 318 josue haberi bulunmuştur. Tüm josue haberleri aşağıda listelenmiştir.
Josue ile birlikte şampiyonluğa oynamıştı! Galatasaray Ross'un yerini dolduruyor...
Josue ile birlikte şampiyonluğa oynamıştı! Galatasaray Ross'un yerini dolduruyor... Mathias Ross'u Nec Nijmegen'e gönderen ve alternatif defans mevkisinde arayışlara başlayan Galatasaray rotasını Polonya Ligi'ne kırdı. 2016'da Dursun Özbek'in transfer ettiği Josue'nin yakın arkadaşı olan 22 yaşındaki stoperle görüşmelere başlanırken, oyuncunun Sarı Kırmızılı kulübün ilgisiyle birlikte Celtic anlaşmasını iptal ettiği bildirildi.
23.07.2023 Galatasaray
Venezuela’ya giden Bakan Kirişci'den flaş açıklama: Yakın zamanda çok güzel müjdeler vereceğiz
Venezuela’ya giden Bakan Kirişci'den flaş açıklama: Yakın zamanda çok güzel müjdeler vereceğiz Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Venezuela'da Venezuela Halkın Gücü Üretken Tarım ve Araziler Bakanı Wilmar Castro Soteldo ile bir araya geldi. Tahıl ve pirinç için tahsisli tarım arazilerinin yanı sıra büyükbaş hayvancılık ve diğer bitkisel ürünler için tahsisli çiftlikleri karadan ve havadan inceleyen Bakan Kirişci, "Güzel müjdeler vereceğimizi ifade etmek isterim” ifadelerini kullandı.
19.07.2022 Siyaset
Haiti neresi? Haiti nerede? Haiti'deki Türkler neden kaçırıldı?
Haiti neresi? Haiti nerede? Haiti'deki Türkler neden kaçırıldı? Haiti'de silahlı bir grubun 8'i Türk 17 kişiyi kaçırdığı açıklandı. Türkiye konsolosluğu haberi doğruladı. Bu haberin ardından pek çok kişi Haiti’nin nerede olduğunu araştırıyor. Peki, Haiti neresi? Haiti nerede? İşte Haiti haritası ve Haiti hakkında merak edilenler!
9.05.2022 Dünya
Akhisarspor'a transfer şoku!
Akhisarspor'a transfer şoku! TFF 1. Lig'de sezonun ilk yarısında zirve hedefini tutturamayıp beşinci sırada kalan Akhisarspor, ara transfer döneminde kadrosunu takviye etmeye çalışırken, transfer yasağıyla sarsıldı.
2.01.2020 Futbol
Kasımpaşa'dan flaş Trezeguet kararı!
Kasımpaşa'dan flaş Trezeguet kararı! Kasımpaşa'da teknik direktör arayışları sürerken, iç transferde de hareketli saatler yaşanıyor.
3.06.2019 Kasımpaşa Spor
Kasımpaşa 1-3 Fenerbahçe
Kasımpaşa 1-3 Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda geriye düştüğü maçta Kasımpaşa'yı 1-0'dan 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, 12 maç sonra deplasmanda galip geldi. Sarı lacivertliler, 16. deplasman maçında 2. galibiyetini elde ederken yaklaşık 7.5 aylık hasret son buldu.
4.05.2019 Fenerbahçe
Kasımpaşa - Akhisarspor: 1-2
Kasımpaşa - Akhisarspor: 1-2 Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Akhisarspor deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı ve Ümraniyespor'un rakibi oldu.
28.02.2019 Kasımpaşa Spor
Akhisarspor'da Hamzaoğlu şoku!
Akhisarspor'da Hamzaoğlu şoku! Akhisarspor'da yönetimin teklif götürdüğü takımın eski çalıştırıcı Hamza Hamzaoğlu'yla arada büyük fark olduğu öğrenildi.
25.02.2019 Futbol
Kasımpaşa - Galatasaray maçında ilk 11'ler belli oldu!
Kasımpaşa - Galatasaray maçında ilk 11'ler belli oldu! Kasımpaşa - Galatasaray maçının ilk 11'leri belli oldu...
17.02.2019 Galatasaray
Akhisarspor avantajı kaptı! 4 gol...
Akhisarspor avantajı kaptı! 4 gol... Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Akhisarspor, sahasında Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup etti.
7.02.2019 Futbol
Başakşehir zirvede tek başına! 3 gol...
Başakşehir zirvede tek başına! 3 gol... Spor Toto Süper Lig 20. hafta mücadelesinde lider Medipol Başakşehir, deplasmanda Akhisarspor'u 3-0 mağlup etti.
3.02.2019 Futbol
Rize'de muhteşem dönüş! 4 gol, 1 kırmızı kart...
Rize'de muhteşem dönüş! 4 gol, 1 kırmızı kart... Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Çaykur Rizespor, evinde 1-0 geri düştüğü maçta 10 kişilik rakibi Akhisarspor'u 3-1 yendi ve ligin son sırasından kurtuldu.
27.01.2019 Futbol
Kasımpaşa 10 kişiyle turladı!
Kasımpaşa 10 kişiyle turladı! Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında rakibi Alanyaspor'u uzatmalarda bulduğu golle 1-0 deviren Kasımpaşa, turu geçmeyi başardı.
24.01.2019 Kasımpaşa Spor
Akhisarspor çeyrek finale yükseldi
Akhisarspor çeyrek finale yükseldi Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Akhisarspor ile İstikbal Mobilya Kayserispor 0-0 berabere kaldı.
22.01.2019 Futbol
Kasımpaşa'ya evinde Rizespor çelmesi
Kasımpaşa'ya evinde Rizespor çelmesi Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısının ilk maçında Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup oldu.
21.01.2019 Kasımpaşa Spor
Akhisarspor’da kadro skandalı! Kural hatası...
Akhisarspor’da kadro skandalı! Kural hatası... Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı konuk eden Akhisarspor'un kadrosunda 13 yabancının yer alması tartışma yarattı. Akhisarspor'un talimatlara göre kural hatası yaptığı iddia edildi.
18.01.2019 Beşiktaş
Kartal, Akhisar deplasmanında kanatlandı!
Kartal, Akhisar deplasmanında kanatlandı! Süper Lig'de ikinci devrenin ilk maçında Beşiktaş deplasmanda Akhisarspor'u 3-1 mağlup etti.
18.01.2019 Beşiktaş
Akhisarspor, kupada avantajı kaptı
Akhisarspor, kupada avantajı kaptı Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup etti.
Kasımpaşa'da ilk etap çalışmaları tamamlandı
Kasımpaşa'da ilk etap çalışmaları tamamlandı Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının hazırlıklarını sürdürdü.
6.01.2019 Kasımpaşa Spor
Akhisarspor'da Manu kampa katılmadı!
Akhisarspor'da Manu kampa katılmadı! Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı düşme hattının tek basamak üzerinde tamamlayan Akhisarspor'da Hollandalı forvet Elvis Manu, mazeretsiz olarak Antalya kampına katılmadı.
4.01.2019 Futbol
Manisa'da sessiz gece!
Manisa'da sessiz gece! Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Akhisarspor ile Atiker Konyaspor Manisa'da 0-0 berabere kaldı.
24.12.2018 Futbol
CANLI Kasımpaşa - Beşiktaş
CANLI Kasımpaşa - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geliyor.
22.12.2018 Beşiktaş
Akhisarspor, ilk puanını aldı!
Akhisarspor, ilk puanını aldı! Akhisarspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'ndaki son maçında Belçika'nın Standard Liege ekibiyle 0-0 berabere kaldı ve Avrupa'daki ilk puanını aldı.
13.12.2018 Futbol
Fenerbahçe'de büyük hüsran! Çöküş sürüyor
Fenerbahçe'de büyük hüsran! Çöküş sürüyor Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 yenilerek taraftarlarına hüsran yaşattı.
9.12.2018 Fenerbahçe
CANLI! Akhisarspor - Fenerbahçe
CANLI! Akhisarspor - Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, Akhisarspor'a konuk oluyor.
9.12.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Josue ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki josue haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.