Joseph Votel

Joseph Votel

Son dakika joseph votel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan joseph votel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını joseph votel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Joseph Votel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan joseph votel gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 joseph votel haberi bulunmuştur. Tüm joseph votel haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD heyeti Suriye'den çekilmeyi görüşmek için Ankara'ya geliyor
ABD heyeti Suriye'den çekilmeyi görüşmek için Ankara'ya geliyor Ankara ve Washington arasında, ABD'nin Suriye'den çekilme sürecini koordine etmek amacıyla kurulan görev gücü, 28 Şubat'ta Ankara'da ikinci toplantısını yapacak. Türk yetkililerden alınan bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ay başındaki ABD ziyareti sonrasında açıkladığı ve ilk toplantısını 6 Şubat'ta ABD'de yapan ortak görev gücü, 28 Şubat-1 Mart tarihlerinde Ankara'da toplanacak. Görev gücü, Türkiye-ABD arasında şubat 2018'de kurulan Suriye çalışma grubunun alt birimi olarak faaliyet gösteriyor.
25.02.2019 Dünya
Son dakika... Duyuruldu! ABD, 1 Nisan'da...
Son dakika... Duyuruldu! ABD, 1 Nisan'da... Bağdat yönetimi, Suriye'den ayrılacak ABD askerlerinin Irak üzerinden ülkelerine döneceğini duyurdu. Çekilme tarihinin başlangıcı olarak ise, en geç 1 Nisan veriliyor.
19.02.2019 Dünya
Trump Suriye'de Obama stratejisini tasfiye ediyor
Trump Suriye'de Obama stratejisini tasfiye ediyor ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye'de eski Başkan Barack Obama'dan devraldığı "devlet dışı güçlerle çalışma" stratejisini tasfiye ediyor.
25.12.2018 Dünya
104 askerin katili YPG’nin 2 numarası oldu
104 askerin katili YPG’nin 2 numarası oldu ABD’li generallerin helikopterde gezdirdiği Dağlıca ve Aktütün saldırılarını yöneten 104 Mehmetçiğin katili Çiya Kobani kod adlı Suriyeli terörist Azad Simi, PKK/YPG’nin hibrit operasyonlarının başına getirildi
30.10.2018 Gündem
YPG’nin umudu yine ‘çukur’da!
YPG’nin umudu yine ‘çukur’da! ABD, Türkiye’ye Münbiç konusunda verdiği sözü halen yerine getirmezken, geçen zaman zarfında terör örgütü YPG/PKK, ilçe merkezinin etrafını kazdığı çukurlar ve toprak setlerle çevirdi.
5.10.2018 Gündem
CENTCOM Komutanı Votel'den Münbiç açıklaması
CENTCOM Komutanı Votel'den Münbiç açıklaması ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı Joseph Votel, Türkiye ile ABD arasındaki Münbiç mutabakatına ilişkin, Münbiç yol haritası kapsamındaki yükümlülüklerine bağlı olduklarını ve mutabakatın uygulanması konusunda bekledikleri noktada olduklarını öne sürdü.
4.10.2018 Dünya
ABD'den İran hamlesi: Birleşin
ABD'den İran hamlesi: Birleşin ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı Orgeneral Joseph Votel, Körfez ülkelerine anlaşmazlıklarını bir kenara bırakma, İran'ın istikrarı bozma tehditlerine ve radikal örgütlere karşı birleşme çağrısında bulundu.
12.09.2018 Dünya
CENTCOM Komutanı'ndan Körfez ülkelerine birleşme çağrısı
CENTCOM Komutanı'ndan Körfez ülkelerine birleşme çağrısı ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı Orgeneral Joseph Votel, Körfez ülkelerine anlaşmazlıklarını bir kenara bırakma, İran'ın istikrarı bozma tehditlerine ve radikal örgütlere karşı birleşme çağrısında bulundu.
12.09.2018 Dünya
Başladı! 9 ülke aynı anda...
Başladı! 9 ülke aynı anda... Mısır, ABD, Suudi Arabistan, Yunanistan, Ürdün, İngiltere, BAE, İtalya ve Fransa'nın katıldığı "Parlak Yıldız 2018" adı verilen ortak askeri tatbikat Mısır'da başladı.
9.09.2018 Dünya
Bomba iddia! Deyrizor'da YPG/PKK'lı terörist ABD askerini vurdu
Bomba iddia! Deyrizor'da YPG/PKK'lı terörist ABD askerini vurdu ABD Deniz Piyadelerine bağlı bir çavuşun, şubat ayında, Suriye'de yaralı Arap sivillere yardım ettiği için silahlı YPG/PKK mensubu tarafından vurularak yaralandığı ve ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon) bu saldırının üzerini örttüğü iddia edildi.
8.08.2018 Dünya
Rusya'dan ABD'ye rest: Tek bir yol var
Rusya'dan ABD'ye rest: Tek bir yol var Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ABD'nin Suriye'de askeri operasyon gerçekleştirmeye devam etmek için hiçbir yasal dayanağı olmadığı, ülkedeki varlığını sürdürmek için tek mümkün yolun Moskova ve Şam ile göçmenlerin geri dönmesi için işbirliği yapmak olduğu ifade edildi.
24.07.2018 Dünya
Münbiç’te 16’ncı devriye yapıldı!
Münbiç’te 16’ncı devriye yapıldı! YPG’nin Münbiç’teki kontrol noktalarından çekildiğinin teyit edildiğini açıklayan Dışişleri Sözcüsü Aksoy, Türk askerlerinin önceki gün 16. devriye faaliyetini gerçekleştirdiğini söyledi
19.07.2018 Gündem
ABD'li komutan duyurdu: Yakında başlayacak
ABD'li komutan duyurdu: Yakında başlayacak ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı Orgeneral Joseph Votel, Münbiç yol haritası kapsamında Türkiye ile ABD'nin cephe hattında yapacağı ortak devriyeler için verilecek eğitimlerin yakında başlayacağını söyledi.
19.07.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı 'haddini bil' demişti! O generalden YPG'ye skandal...
Cumhurbaşkanı 'haddini bil' demişti! O generalden YPG'ye skandal... Suriye'nin Münbiç şehrini ziyaret eden ABD'li Orgeneral Joseph Votel, ziyaretin amacının yönetime verdikleri güçlü desteği bir kez daha göstermek olduğunu söyledi.
22.06.2018 Dünya
İşte Münbiç’teki diplomasi zaferinin perde arkası!
İşte Münbiç’teki diplomasi zaferinin perde arkası! Güvenlik uzmanı ve MHP milletvekili adayı Abdullah Ağar, Türkiye ve ABD’nin uzlaşmaya vardığı Münbiç anlaşmasının perde arkasını anlattı
21.06.2018 Gündem
Pakistan'dan ABD'ye rest: Tüm seçenekler masada!
Pakistan'dan ABD'ye rest: Tüm seçenekler masada! Pakistan Dışişleri ve Savunma Bakanı Dastagir Han, "Gergin ilişkilerimize rağmen Pakistan, ABD için tüm iletişim, ulaşım ve ikmal hatlarını açık tuttu ancak şimdi tüm seçenekleri masada bulunduruyoruz." dedi.
1.06.2018 Dünya
ABD'de YPG çatlağı
ABD'de YPG çatlağı ABD Savunma Bakanlığı'ndan birçok üst düzey ismin, Washington'ın terör örgütü YPG'ye destek vermesine sert tepki gösterdiği ortaya çıktı. Yetkililer, "30 yıl sonra 'Türkiye'yi neden kaybettik?' başlıklı makaleler okumak istemiyoruz" diyor.
25.04.2018 Dünya
ABD'de terör örgütü YPG çatlağı
ABD'de terör örgütü YPG çatlağı ABD medyasına konuşan üst düzey bir ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) yetkilisi, Türkiye ile yaşanan YPG krizinin Pentagon'da büyük bir çekişme yarattığını söyledi.
24.04.2018 Dünya
ABD'de büyük savaş! Suriye'den çekilme...
ABD'de büyük savaş! Suriye'den çekilme... "Suriye'den yakında çekileceğiz" açıklaması yapan ABD Başkanı Donald Trump ile Amerikan askerlerinin bu ülkede daha uzun süre kalmasını isteyen Pentagon, Dışişleri Bakanlığı, istihbarat topluluğu ve ana akım Amerikan medyası arasında devam eden "Suriye pazarlığı", ABD'nin Ortadoğu politikalarını yeniden biçimlendirecek gibi gözüküyor.
5.04.2018 Dünya
"Sincar'a operasyon yapılırsa terör koridoru çöker"
"Sincar'a operasyon yapılırsa terör koridoru çöker" Güvenlik ve terör uzmanı emekli İstihbarat Albay Coşkun Başbuğ, Sincar'a operasyon yapılırsa terör koridorunun çökeceğini, bunun önünü kesmek için büyük bir tezgah kurgulandığını belirterek, "PKK Sincar'ı boşaltmıyor. Orada teröristlerin elbise ve kılıklarının değiştirilmesi sağlanacak, Irak ordusu bünyesine girmiş gibi kabul ettirilecek." dedi.
3.04.2018 Gündem
CENTCOM Komutanı Votel’den Türkiye açıklaması
CENTCOM Komutanı Votel’den Türkiye açıklaması ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı Orgeneral Joseph Votel, Türkiye ile ABD arasında Suriye konusundaki gerginlikleri diplomatik ve askeri olarak çözmeye çalıştıklarını söyledi.
13.03.2018 Dünya
Son dakika... Skandal! ABD teröristlerle...
Son dakika... Skandal! ABD teröristlerle... Menbiç'i ziyaret eden IŞİD'le mücadele koalisyonunun en üst düzey ABD'li komutan Korgeneral Paul E. Funk, ABD birliklerinin Menbiç'te kalacağını ve terör örgütü YPG'ye desteklerinin süreceğini söyledi. ABD'nin buradaki askeri varlığının gerginliği azaltma amaçlı olduğunu söyeleyen Funk teröristler için, "Kimse yapamazken onlar Rakka'yı geri aldı. Bence bu onlara masada bir sandalye kazandırdı" dedi.
8.02.2018 Dünya
Afrin'e terör konvoyu!
Afrin'e terör konvoyu! Kuzey Irak ile Kuzey Suriye’deki YPG’nin kontrolünde olan bölgeden çıkan yaklaşık 1.500 silahlı teröristin olduğu konvoy, Esad’ın izni ve ABD’nin gözetiminde Afrin’e girdi. Teröristler aralarına kadın ve çocukları da canlı kalkan olarak aldı
6.02.2018 Gündem
ABD’nin derdi: YPG’nin dikkati dağılmasın!
ABD’nin derdi: YPG’nin dikkati dağılmasın! ABD’li yetkililer YPG’ye kol kanat germeye devam ediyor. Korgeneral Funk: Partnerimizin dikkatinin dağılmasını istemem
1.02.2018 Gündem
ABD'li komutan Votel'den YPG’ye destek açıklaması
ABD'li komutan Votel'den YPG’ye destek açıklaması ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) Komutanı Joseph Votel, terör örgütü YPG’ye destek vermeye devam edeceklerini açıkladı.
1.02.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Joseph Votel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki joseph votel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.