Joseph Dunford

Joseph Dunford

Son dakika Joseph Dunford haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Joseph Dunford ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Joseph Dunford haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Joseph Dunford

haberleri sayfasında son dakika yaşanan joseph dunford gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 joseph dunford haberi bulunmuştur. Tüm joseph dunford haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'li komutandan itiraf gibi açıklama: Harcanan paraya değmedi!
ABD'li komutandan itiraf gibi açıklama: Harcanan paraya değmedi! ABD'nin Afganistan Kuvvetleri Komutanlığı ve ABD'nin Kabil Büyükelçiliği görevlerinde bulan emekli Korgeneral Karl Eikenberry, Afganistan işgalinin harcanan paraya değmediğini belirterek, Afgan ordusuna eğitim verebildiklerini ancak ruh veremediklerini söyledi.
13.09.2021 Dünya
Japonya gemilerini korumak için Orta Doğu'ya asker göndermeyi planlıyor
Japonya gemilerini korumak için Orta Doğu'ya asker göndermeyi planlıyor Japonya'nın Orta Doğu'daki ticari gemilerini korumak için ABD liderliğindeki koalisyona katılmadan bölgeye kuvvet göndermeyi planladığı bildirildi.
23.10.2019 Dünya
Japonya'dan ABD'ye ret!
Japonya'dan ABD'ye ret! Japonya, ticari gemilerini korumak için ABD liderliğindeki koalisyona katılmayacak. Tokyo hükümeti, Orta Doğu'daki petrol gemilerini korumak için kendi askerlerini bölgeye sevk edebilir.
19.10.2019 Dünya
ABD ordusunda görev değişimi
ABD ordusunda görev değişimi ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford, düzenlenen törenle görevini Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mark Milley'e bıraktı.
30.09.2019 Dünya
Krizde yeni gelişme! ABD'den flaş hamle, asker gönderiyor...
Krizde yeni gelişme! ABD'den flaş hamle, asker gönderiyor... ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirliklerinin (BAE) talebi üzerine Körfez'e hava savunma konusunda destek sağlamak üzere askeri kuvvet sevk edeceklerini açıkladı.
21.09.2019 Dünya
Genelkurmay Başkanı Güler ABD'li mevkidaşı ile görüştü
Genelkurmay Başkanı Güler ABD'li mevkidaşı ile görüştü Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford'la bir görüşme gerçekleştirerek, Türkiye'nin Güvenli Bölgeye ilişkin bilinen görüş ve beklentilerini ifade ettiği bildirildi.
14.09.2019 Gündem
Açık açık tehdit etti: Hiç kullanmadığımız kadar güç kullanırız
Açık açık tehdit etti: Hiç kullanmadığımız kadar güç kullanırız ABD Başkanı Donald Trump, 11 Eylül saldırılarının yıl dönümünde, Taliban ile ilgili "Her ne sebeple olursa olsun eğer ülkemize geri gelirlerse, onların olduğu yere gider ve ABD'nin daha önce hiç kullanmadığı kadar güç kullanırız." ifadelerini kullandı.
11.09.2019 Dünya
ABD Genelkurmay Başkanı resmen itiraf etti! Skandal açıklama...
ABD Genelkurmay Başkanı resmen itiraf etti! Skandal açıklama... Suriye'deki son tabloyu değerlendiren General Dunford, "Türkiye'nin kuzeydoğu Suriye'ye gireceğine dair siyasi retoriği duymuşsunuzdur. Bu ihtimal var mı? Bu ihtimal var. Bunun ortak menfaatlerimiz konusunda faydalı olacağına inanmıyorum ve tam da bunun için Türkiye'nin endişelerine hitap edecek ve Suriye'nin kuzeydoğusunda DEAŞ ile mücadele kampanyasını devam ettirecek kabul edilebilir yollar aramaya bu kadar odaklandık" dedi.
6.09.2019 Dünya
Rus ve ABD'li genelkurmay başkanları Suriye'yi görüştü
Rus ve ABD'li genelkurmay başkanları Suriye'yi görüştü Rusya Genelkurmay Başkanı Valeriy Gerasimov, ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford ile Suriye meselesini görüştü.
4.09.2019 Dünya
ABD Savunma Bakanı’ndan flaş Türkiye açıklaması
ABD Savunma Bakanı’ndan flaş Türkiye açıklaması ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Türkiye'nin F-35 programına tekrar kabulü konusunda, "Bunun için S-400 programından tamamen çıkacaklar ve onları (S-400leri) ülkenin dışına çıkaracaklar. O zaman bunu değerlendirebiliriz." dedi.
28.08.2019 Dünya
Büyük kriz! 'İran, Basra Körfezi'nde İngiltere'ye ait petrol tankerini durdurmaya çalıştı'
Büyük kriz! 'İran, Basra Körfezi'nde İngiltere'ye ait petrol tankerini durdurmaya çalıştı' ABD'li yetkililer, İran Devrim Muhafızları'ndan olduğu düşünülen İranlı görevlilerin, Hürmüz Boğazı'nın kuzeyinde ilerleyen İngiltere'ye ait petrol tankerine yanaşarak durdurmak istediğini, bölgede bulunan İngiliz savaş gemisinin uyarısı üzerine geri çekildiklerini söyledi.
11.07.2019 Dünya
ABD'den yeni İran hamlesi! Görüşmelere başladılar...
ABD'den yeni İran hamlesi! Görüşmelere başladılar... ABD yönetimi, İran ile gerilimin tırmandığı bir dönemde, İran ve Yemen açıklarının "korunması" için ABD öncülüğünde bir koalisyon oluşturma girişimine başladıklarını duyurdu.
11.07.2019 Dünya
ABD: Çin sözünü tutmadı!
ABD: Çin sözünü tutmadı! ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford, Brookings Enstitüsü'nde yaptığı açıklamada, Çin Devlet Başkanı Xi Jingping’in Güney Çin Denizi’ni askeri unsurlarla donatmama sözünü tutmadığını belirterek, Pekin’in uluslararası kanunlara uyması için ortam eylem çağrısında bulundu.
30.05.2019 Dünya
ABD'den skandal Venezuela açıklaması: Plan hazır
ABD'den skandal Venezuela açıklaması: Plan hazır ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan, Venezuela’ya askeri müdahale seçeneklerine ilişkin "Beklenmedik bir durumun ortaya çıkabileceği bir senaryo ve durum olmaması için teferruatlı plan yaptık" dedi.
1.05.2019 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: İki ülke arasındaki ilişkilerin tarihi, mevcut sorunlardan daha derindir
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: İki ülke arasındaki ilişkilerin tarihi, mevcut sorunlardan daha derindir Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Son iki yıldır önemli meselelerle yüzleştik ve bunları bugün de ele almaya devam ediyoruz. Fakat iki ülke (Türkiye ve ABD) arasındaki dostluk bu sorunların en azından bir kısmını çevrelemek ve bunların bir krize dönüşmesini engellemek için önemlidir.İki ülke arasındaki ilişkilerin tarihi, mevcut sorunlardan daha derindir" dedi
15.04.2019 Dünya
Bakan Albayrak, 'Yapısal Dönüşüm Adımları'nı Washington'da anlattı
Bakan Albayrak, 'Yapısal Dönüşüm Adımları'nı Washington'da anlattı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları kapsamında gittiği Washington'da 'Yapısal Dönüşüm Adımları' paketini ve yeni dönem ekonomi politikalarını anlattı.
12.04.2019 Ekonomi
Türk ve Amerikan iş dünyası bir araya geliyor! 75 milyar dolarlık ticaret...
Türk ve Amerikan iş dünyası bir araya geliyor! 75 milyar dolarlık ticaret... Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) ile Amerikan Türk Konseyi (ATC) tarafından bu yıl 37’ncisi düzenlenen TAİK-ATC Ortak Yıllık Konferansı, 14-16 Nisan'da Washington'da yapılacak.
11.04.2019 Ekonomi
ABD, İran Devrim Muhafızları'nı terör örgütü ilan etti! İran'dan jet hamle geldi...
ABD, İran Devrim Muhafızları'nı terör örgütü ilan etti! İran'dan jet hamle geldi... ABD Başkanı Donald Trump, İran Devrim Muhafızları'nın yabancı terör örgütleri listesine alındığını duyurdu. İran Dışişleri Bakanlığı, Devrim Muhafızları Ordusu'nu (DMO) terör listesine dahil eden ABD'ye diplomatik nota verdi. İran Milli Güvenlik Yüksek Konseyi, ABD Merkez Kuvvetlerini (CENTCOM) terör örgütleri listesine aldı.
8.04.2019 Dünya
Cevad Zarif'ten ABD'ye uyarı: Bataklığa sürükleme niyetindeler!
Cevad Zarif'ten ABD'ye uyarı: Bataklığa sürükleme niyetindeler! İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Washington yönetiminde Devrim Muhafızları Ordusunu (DMO) terör listesine almak isteyenlerin ABD'yi yeni bir bataklığa sürükleme niyetinde olduğunu belirtti.
7.04.2019 Dünya
"ABD İran Devrim Muhafızları Ordusu'nu terör listesine alacak" iddiası
"ABD İran Devrim Muhafızları Ordusu'nu terör listesine alacak" iddiası ABD Başkanı Donald Trump'ın başındaki yönetimin, İran Devrim Muhafızları Ordusu'nu "yabancı terör örgütü" olarak tanımlamaya hazırlandığı iddia edildi. Wall Street Journal'ın ismini açıklamayan ABD'li yetkililere dayandırdığı habere göre, Washington yönetimi, İran Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı Devrim Muhafızları Ordusu'nu gelecek hafta "yabancı terör örgütleri" listesine dahil edebilir.
6.04.2019 Dünya
ABD'den Türkiye açıklaması: Henüz vazgeçmedik!
ABD'den Türkiye açıklaması: Henüz vazgeçmedik! ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford, Türkiye ile ABD arasındaki S-400 ve F-35 tartışması konusunda "Mesafe kat etmeye çalışıyoruz ve Türkiye ile bir anlaşmaya varacağımızı ümit ediyorum. Dolayısıyla, işin aslı henüz vazgeçmedik." dedi.
3.04.2019 Dünya
ABD Genelkurmay Başkanı Dunford'dan Türkiye açıklaması
ABD Genelkurmay Başkanı Dunford'dan Türkiye açıklaması ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford, Türkiye’nin Rusya’dan S-400 hava savunma sistemi almasının iki ülke ilişkileri açısından oldukça zor bir konu olduğunu ancak bu konunun üstesinden gelebileceklerini umduğunu söyledi.
21.03.2019 Dünya
Pentagon'dan yalanlama geldi!
Pentagon'dan yalanlama geldi! ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford, "Amerikan ordusunun Suriye'de bin asker bırakmaya hazırlandığı" yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
18.03.2019 Dünya
Bakan Akar'dan FETÖ elebaşının iadesi ile ilgili flaş açıklama
Bakan Akar'dan FETÖ elebaşının iadesi ile ilgili flaş açıklama Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pentagon'daki temasları ile ilgili olarak, "Suriye'den çekilme sırasında herhangi bir otorite boşluğu bırakılmaması hususunu hatırlattık" dedi. FETÖ elebaşının iadesi ile ilgili de konuşan Akar, "FETÖ elebaşının ve örgütün diğer üyelerinin iadesi konusunu da gündeme getirdik. Önümüzdeki günlerde bunu yakından takip etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
23.02.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump arasında kritik görüşme!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump arasında kritik görüşme! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, ikili meseleler ve Suriye'de yaşanan son gelişmeler ele alındı. Öte yandan görüşmede ikili ekonomik ilişkilerin daha da geliştirilmesi ve 75 milyar dolarlık ticaret hedefine ulaşma konusunda mutabık kalındı.
22.02.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Joseph Dunford ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki joseph dunford haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.